"Турция представя..." (7): какво да очакваме тази есен по StarTV?

септември 23, 2014
Здравейте, приятели! Днес, 23 септември (вторник), в седмото подред и второто за сезона и СЕРИАЛИ в Турция издание на
"Турция представя...", предстои да представим и коментираме новите сериали по една от най-гледаните турски телевизии StarTV. Те са само две, но за сметка на това са обещаващи, а актьорския им състав е повече от интригуващ. Подробностите - в следващите абзаци!

„Реакцията” (Reaksiyon):
Това е новата продукция, на която телевизията залага най-много през този есенен телевизионен сезон. Тя е с участието на едни от най-известните турски актьори – Ибрахим Челиккол, който гледаме в момента като Джемил в „Ифет”, Селен Сойдер, която сме гледали като Топрак в „Сезони на любовта” и Нехир Ердоан, която сме гледали като Айлин в „Край или начало”. Освен тях, в „Реакцията” участие взимат и Юрдаер Окур, Исмаил Демирджъ и Ерда Бешикчолу. В новата поредица, Ибрахим Челиккол изиграва ролята на барета, Селен Сойдер на лекарка, Нехир Ердоан на прокурорка, Исмаил Демирждъ на полицай. Жанрът на новия хитов сериал е криминална драма. Лошо впечатление обаче ни направи загрозавянето на иначе красивата Нехир Ердоан, която в „Реакцията” ще се подвизава с напълно нова прически – къса, черна и къдрава коса. Ефектът обаче не се е получил, и заради новата визия на Нехир едвам успяхме да я разпознаем, а да не говорим, че е заприличала на стара сърдита лелка. Но ако новия сериал си заслужава, то ще превъзмогнем това. Гледайте го всеки понеделник от 20.30 часа по StarTV.

„Не можеш да избягаш от любовта” (Aşktan Kaçılmaz):
Това е втората и последна нова продукция за този сезон на StarTV, която се излъчва всяка неделя от 20.00 часа. В нея Берк Октай, който сме гледали у нас в сериалите „Опасни улици” и „Надежда за обич”, се завръща на екран. Освен него, в новата поредица „Не можеш да избягаш от любовта” участие с важни роли взимат и Умут Карадач, Маджит Сонкан, Серай Гьозлер и Айтен Сойкок. В новата история се разказва за жестоки закони, правосъдие, отмъщение и всички видове беззаконие, които обаче са в сянката на една любовна история. В „Не можеш да избягаш от любовта”, като по традиция за турските сериали, задължително присъства и елементът на любовен триъгълник, между тримата главни герои – Ясемин, Берзин и Али. Още от малък Берзин е влюбен в Ясемин, но тя не отвръща на чувствама му, а се влюбва в Али. Гледайте „Не можеш да избягаш от любовта” всяка неделя от 20.00 часа по StarTV. 

_________________________________________________________________


Освен "Реакцията" и "Не можеш да избягаш от любовта", тази есен StarTV излъчва и новите сезони на старите си продукции "Кърт Сеит и Шура" (Kurt Seyit ve Sura) всеки вторник, "Красивата селянка" (Guzel Koylu) всяка сряда, "Между нас да си остане" (Aramizda Kalsin) всеки четвъртък, "Приливи и отливи" (Medcezir) всеки петък, "Избягалите булки" (Kacak Gelinler) всяка събота,  "Прости ми" (Benni Affet) и "Цената на любовта" (Askin Bedeli) всеки делничен следобед, както и новия сезон на тинейджърската драма, излъчвала се до преди по FOX "Морска звезда" (Deniz Yildizi) всяка делнична вечер


На по-късен етап по StarTV ще стартират и още три турски сериала, първият от които ще бъде с участието на Нюргюл Йешилчай и Еркан Петеккая, вторият - с Бенну Йълдъръмлар, Синем Кобал и Селма Ергеч и третият - с Йозджан Дениз, като допълнително ще Ви информираме за тях в следващите издания на "Турция представя...". 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.