Вълнуваща есен с проектите на СЕРИАЛИ в България

Тази есен очаквайте нещо грандиозно! Най-добрият блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България ще експериментира с
нещо напълно ново и невиждано до този момент в бранша, което определено не е за изпускане!
През наближаващия есенен сезон, който е може би най-силния и за телевизиите, които подготвят десетки изненади за своите зрители, най-добрият блог за сериали и теленовели на нашите ширини изцяло ще експериментира и ще наложи нови тенденции сред всички останали конкурентни сайтове. Повече информация намирате в следващите абзаци!

Тази есен, вместо разчитайки на стари лаври и методи за привличане на публика и повече потребители, СЕРИАЛИ в България изцяло ще експериментира, предлагайки на верните си и многобройни почитатели и фенове не какво да е, а... разнообразни проекти, задоволяващи вкусовете на всеки един читател. За първи път от години насам, вместо шумно-обявявани десетки нови рубрики, голяма част от които изобщо нереализирани, най-предпочитаното място за научаване на всичко ново около сериалите, Вашият пътеводител в света им, ще предложи нещо напълно ново и най-вече - качествено и професионално осъществено и реализирано. Ето какво коментира администраторът на СЕРИАЛИ в България и организатор на всички проекти, стартиращи тази есен: „Тази есен ще избягаме напълно от клишираните програми, включващи много нови рубрики, които така или иначе все някога изчерпват съдържанието си (естествено с някои малки изключения). Ще заложим на нещо не правено до този момент в бранша, на осъществяването на проекти, които безспорно ще бъдат повече от успешни. Към момента сме предвидили 3 проекта, като повече за всеки един от тях ще можете да прочетете след малко. Ще заложим на 2 осъществени до този момент такива и на един напълно нов, заедно с конкурс. Двата познати до този момент проекта всъщност са втори сезон на „Любима латино звезда” и 3 последен сезон на „Огнено сърце”: Продължението. Третият и непознат за читателите ни проект е със заглавие „СЕРИАЛИ в Турция”, като за неговата цел и функция ще разберете след малко, в следващите абзаци. Както знаете, в момента има организиран конкурс, свързан с „Огнено сърце”: Продължението, в който можете да се включите от тук. Като цяло не сме заложили на много нови и обещаващи проекти, но за сметка на това всички 3, стартиращи тази есен, ще бъдат повече от качествени и със сигурност успешни, тъй като ние знаем какво искате да четете Вие!”

„Любима латино звезда 2014” (старт на 12 септември, петък):
След като през зимния сезон на 2013-2014 г. бе проведено състезанието „Любима латино звезда 2013”, в което след 2 месеца и половина, пълни с номинации и елиминации, потребителите на СЕРИАЛИ в България избраха своята любима латиноамериканска звезда за 2013 г. у нас – Уилям Леви, то сега, един от най-успешните проекти на блог номер 1 у нас за сериали и теленовели се завръща с 2 сезон!

Той ще стартира на 12 септември (петък), като в него участие ще вземат както обикновено 18 популярни и обичани от милиони зрители по света латиноамерикански артисти – 9 актьори и 9 актриси. Всяка седмица ще бъдат провеждани номинации, след които четиримата или петимата участници с най-малко гласове ще се явяват на елиминации, след които този/тези от тях, който/които е/са събрал/и най-малко гласове отпада/т от формата. И така докато останат 9 от първоначалните 18, когато ще бъде обявен четвърт-финала, след който отпадат двама и остават 7. Тогава се провежда полу-финала, след който също отпадат двама и остават 5, които са финалистите в проекта и ще се борят за победата и титлата „Любима латино звезда 2014”. Напомняме, че в миналия сезон, приключил преди повече от половин година, финалистите бяха Жаклин Бракамонтес, Катрин Сиачоке, Марица Родригез, Талия и Уилям Леви, като в крайна сметка безпрецедентен победител се оказа единствения кавалер сред всички останали 4 дами, протагонистът в „Капризи на съдбата” и „Бурята”.

Ето какво сподели организаторът на „Любима латино звезда 2014” и администратор на СЕРИАЛИ в България, по случай 2 сезон, стартиращ на 12 септември (петък), на един от най-успешните проекти на блога: „Смело мога да заявя, че това ще бъде един от най-оспорваните сезони на формата, въпреки, че историята му тепърва предстои да се създава. Истината е, че 1 сезон беше като загрявка и генерална репетиция за втория, в който слаби звена според вота на зрителите в първи сезон, като Норма Зунига, Диана Брачо, Хорхе Као, Хари Гайтнер и други, няма да присъстват. Всеки един от 18-те участници е подбран със специална цел, а и естествено според желанията и актуалните предпочитания на взискателната публика. Всеки един от новите 18 има милиони фенове зад гърба си, поради което гласуването ще бъде наистина изключително оспорвано и понякога може би решаващи ще бъдат десети или дори стотни от процента. Много важна подробност, която трябва да изясня е, че всеки един от 18-те състезатели са от актуални поредици, излъчени в България през последните 1-2 години, което ще направи вота на публиката още по-оспорван. Имената на всеки един от 18-те участници все още се обявяват на нашата facebook страница, следете я за повече подробности и в близките дни. Състава е наистина страхотен, поради което силно се надявам на много по-голям интерес към формата, в сравнение с предишния сезон, но не само, защото участниците ще бъдат наистина най-добрите от най-добрите - за успеха на формата значително ще допринесе изключително успешната PR кампания, свързана с проектите „Любима латино/турска звезда”, състояла се през последните месеци, чрез интервютата с участниците от турския сезон. Изключително ще допринесе и включването на колегите ни и партньори от TelevisionBG, които ще предоставят на формата собствен домейн, на който ще бъде адресът на „Любима латино звезда 2014”. Безсъмнено решаваща ще бъде и подкрепата на колегите ни от Теленовелас Новини, които също ще отразяват всичко най-ново и актуално около проекта във facebook страницата си. Освен това, всички последни новини, свързани с избирането на любимата латиноамериканска звезда на българите за 2014 г., за първи път ще може да бъде следено и чрез специална притурка на удобно място в блога СЕРИАЛИ в България. Мога да заключа, че ви очаква един наистина грандиозен сезон, в който напрежението ще бъде максимално, а решаващи както споделих по-горе ще бъдат десети или стотни от процента.”

„Огнено сърце”: Продължението, 3 сезон (старт на 13 септември, събота)
На 4 април 2013 г., най-добрият блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България стартира безспорно най-успешният си проект, създаван някога – „Огнено сърце”: Продължението. Първоначално епизодите от романтичната комедия се качваха във Vbox7 профила ни, като там, под формата на кратки 4-5 минутни клипове, бяха представяни новите сюжетни линии, след преместването на героите в Париж, Франция. В най-голямата българска видео-споделяща мрежа бяха качени първите 6 серии.

След повече от двумесечна пауза в периода от 20 април до 30 юни 2013 г., в отговор на неочаквано огромния интерес към проекта „Огнено сърце”: Продължението, на 1 юли (понеделник) 2013 г. поредицата се завърна, но вече по съвсем различен начин – новите епизоди вече не бяха под формата на кратки видео-клипове с репликите и действията на героите, а под формата на разкази, излизащи всеки понеделник и вторник в специалната страница на проекта в блога, а не във Vbox7 профила на СЕРИАЛИ в България.

След показването на първите 25 епизода, побрани в 1 сезон на „Огнено сърце”: Продължението, на 23 февруари (неделя) 2014 г. стартира 2 сезон, чиито епизоди отново излизаха под формата на разкази, но вече не в първите два дни от седмицата – понеделник и вторник, а в последните два – събота и неделя. Както първия, така и втория сезон се състои от 25 епизода, чието качване се осъществи в рамките на 4 месеца - от 23 февруари (неделя) до 29 юни (неделя) 2014 г. За разлика от първоначално заснетите истински телевизионни серии и първи сезон на „Огнено сърце”: Продължението, вторият бе много по-драматичен, като станахме свидетели на борбата на героите от махалата за родното им място, на загубата паметта на Кобра, вследствие от престрелка, на лошата новина, свързана с първата рожба на Хасрет и Мурат, на враждата между леля Кадрие и всички останали герои.

И така, след обширно направената равносметка за изминалите 2 сезона от най-успешния проект на СЕРИАЛИ в България – „Огнено сърце”: Продължението, е време да погледнем към бъдещето! И така, ето я и голямата новина – последният 3 сезон от продължението на развълнувалата милиони зрители по света романтична поредица, стартира на 13 септември (събота)! Финалните 14 епизода, с които общия брой серии на „Огнено сърце”: Продължението става 64, а събрано с тези, излъчени по телевизията – 56, стават общо точно 120 серии, ще бъдат показани без промяна в разписанието – всяка събота и неделя те ще бъдат неизменна част от Вашата почивка, отвеждайки Ви за последен път в света на най-позитивните, интересни и усмихнати герои в най-вълнуващия турски сериал, в света на „Огнено сърце”! За разлика от пълния с драматизъм 2 сезон, във финалния 3-ти всички неприятности ще започнат да се подреждат, предстоят само хубави събития, променящи коренно живота на всеки един от героите. Именно заради това, 3 сезон от „Огнено сърце”: Продължението ще бъде с подзаглавие „Промяната”, а каква ще е тя за всеки един – предстои да разберете съвсем скоро!

Междувременно можете да се включите в конкурса на СЕРИАЛИ в България, посветен на финалния 3 сезон от „Огнено сърце”: Продължението – „Огнено сърце”: Предложението” от тук. От началото на този месец до края на следващия, нашият екип и Вие – уважаемите читатели, ще изберем заедно най-доброто предложение за финал на най-успешния ни проект, създаван някога. Можете да се включите в конкурса до 13 септември (събота), а на 14-ти (неделя) очаквайте представянето на всички изпратени предложения за финал, заедно с нашите оценки. От 15 септември (понеделник) до 29 септември (понеделник) вкл. пък ще можете да гласувате за Вашето предложение-фаворит, а на 1 октомври (сряда) ще бъде обявено и това победител, което ще бъде реализирано като официален финал на „Огнено сърце”: Продължението.

Интересни факти, свързани с най-успешния проект на СЕРИАЛИ в България – „Огнено сърце”: Продължението, са, че статистиките показват, че в дните, в които се качват епизоди от поредицата, страницата й е разглеждана средно по 100 пъти, седмично – близо 450 пъти и месечно – близо 2000 пъти. Докато проекта се е осъществявал във Vbox7, епизодите пък са били гледани средно по 2500 пъти. А от създаването на страницата „Огнено сърце”: Продължението в края на юни 2013 г. досега – края на август 2014 г., тя е разгледана около 18 000 пъти. Друга интересна подробност е, че победителката в първия сезон на проекта „Любима турска звезда” за 2013 г. е именно актрисата изпълняваща главната роля в романтичната поредица – Туба Бююкюстюн (Хасрет). Други интересни факти, свързани с „Огнено сърце”: Продължението и „Любима турска звезда 2014” са, че на финала освен Туба е и екранният й партньор в сериала Джансел Елчин. А най-усмихнатата турска актриса, на която е поверена една от главните второстепенни роли в „Огнено сърце” – Гюнай Караджаолу (Гюлназ) се класира на полу-финала на формата и почетното 7 място. Освен Туба, Джансел и Гюнай, в „Любима турска звезда 2014” участие взима и половинката на победителката в реалния живот, изпълняващ ролята на Левент в „Огнено сърце” – Онур Сайлак. Друга любопитна подробност е, че „Огнено сърце”: Продължението събира толкова голяма популярност в интернет пространството, че бива коментиран в най-успешния български форум БГ-Мама.

„СЕРИАЛИ в Турция” (старт на 14 септември, неделя):
„СЕРИАЛИ в Турция” е заглавието на най-новия ни проект, който както вече знаете стартира последен сред всички останали, закривайки „Седмицата на големите стартове” – 14 септември (неделя). Функцията на единственото ни ново предложение тази есен е следната: на това място ще бъде събирана най-обширната, актуална и интересна информация около нашумелите в последните години турски сериали, без които със сигурност българският телевизионен екран в момента нямаше да е това, което е. Най-новият ни проект ще събира на едно място познатите до този момент рубрики, като „Какво гледат в Турция?” (всеки понеделник) и интервютата с участниците от „Любима турска звезда 2014”, а и не само (всеки четвъртък). Горе-изброените рубрики ще се качват паралелно и в СЕРИАЛИ в България, и в „СЕРИАЛИ в Турция”, като естествено, в новия ни проект ще има и рубрики, които ще се качват само там. Такива ще са например спрените преди време „Турция представя...” (всеки вторник), която ще Ви информира за сериалите в програмите на всяка една турска телевизия, „Музиката от турските сериали” (всяка сряда), в която всяка седмица ще обсъждаме и анализираме обстойно главните музикални теми към най-успешните турски сериали и напълно новата „Две противоположности” (всеки петък), в която ще сравняваме по две противоположни роли, но на един и същ актьор. Освен всичко това, на „СЕРИАЛИ в Турция” ще можете да откривате и ексклузивни информации около временните резултати от гласуването в предстоящия през пролетта на следващата година нов сезон от „Любима турска звезда” за 2015 г. Всъщност  дейността на новия ни проект ще започне на 15 септември (понеделник) с „Какво гледат в Турция?”, продължавайки на 16 септември (вторник) със завръщането на „Турция представя...”, следвайки на 17 септември (сряда) с „Музиката от турските сериали”, продължавайки на 18 септември (четвъртък) с интервютата с участниците от „Любима турска звезда 2014” и приключвайки с „Две противоположности” на 19 септември (петък).

Ето какво сподели администраторът на СЕРИАЛИ в България и създател на проекта „СЕРИАЛИ в Турция”: „Феновете на турските сериали по света са милиони, тези в България – също. Всеки ден телевизиите предлагат десетки турски сериали, затруднявайки все повече и повече избора на зрителите, които се чудят какво да гледат. Турските сериали, за добро или зло, се превърнаха в част от ежедневието на българите, а както знаем, зрителите стават все по-взискателни и критични, именно заради т. нар. „разглезване” към тях от страна на телевизиите. Освен това, заради всички ново-стартиращи турски сериали, взискателната публика става все по-любопитна и вече не я задоволява само излъчването по телевизията, иска да знае все повече и повече неща, да бъде информирана за всичко ново около любимите й продукции. Именно заради това през последните месеци СЕРИАЛИ в България започна да публикува интервюта с участниците от „Любима турска звезда 2014”, да качва ежеседмично рейтингите на все още неизлъчилите се към момента южно-съседски поредици, показващи се в момента в Турция и т. н. Именно заради целия този огромен интерес и бум по турските сериали, блогът ни стартира един от най-мащабните си и обещаващи проекти, в който всеки един, дори гледал само един турски сериал, но останал запленен след него и до днес, ще се чувства като у дома си. Ще има ежедневно актуализиране на портала „СЕРИАЛИ в Турция”, като рубриките, посветени на турските сериали, качващи се към момента в главния блог ще се публикуват паралелно и в „СЕРИАЛИ в Турция”. Освен това, както сте разбрали по-горе, ще има и поредици, които ще се качват само в новия портал за турските сериали, такива ще са завръщащите се „Турция представя...” и „Музиката от турските сериали” и новата „Две противоположности”. Освен това, уикендите ще бъдат посветени на ново-стартиращите драматични саги у нас, техните сюжети, кастове и всичко друго, както и на всичко ново около любимите Ви актьори. Ще има и специални лични коментари и анализи. При поява на информация ексклузивно и първо там ще публикуваме за закупените южно-съседски мелодрами у нас. Смело мога да заявя, че вече „Домът на турските сериали” няма да бъде Диема Фемили, а новият ни проект „СЕРИАЛИ в Турция”, където всеки един фен на турските сериали ще се чувства, като у дома си!”
_________________________________________________________________________________

Въпреки всичките проекти, с които СЕРИАЛИ в България ще се ангажира през есенния сезон, блога продължава да работи с пълна пара, като всеки понеделник можете да очаквате нашата седмична информационна бюлетина за новостите в програмните схеми на водещите национални и кабелни телевизии. И през есенния сезон, въпреки старта на „СЕРИАЛИ в Турция” ще можете да четете както там, така и в главния блог изданията от рубриката ни „Какво гледат в Турция?”, както и интервюта с участниците от „Любима турска звезда 2014”, а и не само. Освен в понеделник, можете да очаквате извънредни включвания с актуални новини около промените по телевизиите и във всеки един от останалите дни, по всяко време, първо в СЕРИАЛИ в България.

И отново напомняме – седмицата от 8 до 14 септември (от понеделник до неделя) е „Седмицата на големите стартове” за проектите и изобщо есенния сезон на СЕРИАЛИ в България, чиято програма за първи път е съставена от проекти, кой от кой по-интересен, вълнуващ и динамичен. Екипът ни Ви пожелава една успешна и ползотворна есен, до която обаче все още има няколко седмици, последните дни от лятото. 

7 коментара:

Анонимен каза...

ПОЗДРАВЛЕНИЯ КЪМ ЦЕЛИЯТ ЕКИП НА СЕРИАЛИ В БЪЛГАРИЯ!ВИЕ СТЕ УНИКАЛНИ!ТОЛКОВА МНОГО МЕ ЗАРАДВАХТЕ С НОВИТЕ СИ ПРОЕКТИ.ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ И МНОГО ТВОРЧЕСКИ УСПЕХИ.

Анонимен каза...

Най-много се радвам за рубрката Сериали в Турция и всичко свързано с нея.Обожавам турските сериали и искам да научавам всичко около тя.За което ви се грижите.Благодаря ви от сърце.Поздрави.

Анонимен каза...

Ще има ли статия за Турските сериали които предстои да гледаме в България 3?Дано да има любопитен съм кои сериали са закупени у нас.Поздрави.

Анонимен каза...

Първо - не сте най-добрият блог за сериали в България!
Второ - защо ли не се учудвам, че и най-новият Ви проект е с турска ориентация?
Трето - хора Вие българи ли сте?Осъзнайте се малко!!!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Изключително много Ви благодарим за подкрепата и хубавите пожелания, повярвайте, тази есен няма да Ви разочароваме, очаквайте нещо грандиозно!
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Радваме се, че СЕРИАЛИ в Турция Ви харесва, очаквайте много изненади от новия ни проект!
Леки и успешни дни! :)

До 3 коментар:
Здравейте,
Да, ще има 3 част, очаквайте я съвсем скоро!
Леки и успешни дни! :)

До 4 коментар:
Здравейте,
Ако не ние, то тогава кой е най-добрият блог за сериали и теленовели в България? След като проекта не Ви харесва, защо само плюете и обиждате като невидели?! Не разбрахте ли най-сетне, че предлагаме предимно това, което се търси най-много, т. е. материали, рубрики и проекти за ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ! Вие трябва да се осъзнаете, а не ние, за да спрете постоянно да намирате кусури и да плюете и обиждате качествените неща, само защото са посветени на турските сериали! Адски тесногръд народ сме, адски!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

СЕРИАЛИ в България, имам една молба към Вас. Не обръщайте внимание на комплексираните идиотчета, които непрекъснато плюят по турските сериали. Това са тъпанари, които не разбират смисъла на турските продукции.

Админ каза...

До 6 коментар:
Здравейте,
Ние не се обиждаме и не се засягаме от подобни хейтъри, които си нямат и на представа какъв труд ще вложим, за да предложим разнообразие от рубрики в новия проект СЕРИАЛИ в Турция, изданията им вече се подготвят и сезоните им, които ще приключат в седмицата преди коледните празници, вече са почти преполовени, създали сме броевете на "Турция представя...", "Музиката от турските сериали" и "Две противоположности" до края на октомври, в момента подготвяме и интервютата с турски актьори дотогава, очаквайте много изненади! А колкото до хейтърите - длъжни сме да им отговорим подобаващо, защото няма да се оставим да ни мачкат някакви си скучаещи хора, които се чудят къде и какво да плюят, само и само, за да си уплътняват времет!
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.