ЕКСКЛУЗИВНО: "Север-Юг" ще се излъчва и през септември по БТВ

След като през изминалата седмица Ви информирахме подробно за есенната програмна схема на най-голямата българска
телевизия БТВ, то сега, по-малко от седмица след това, налице са и първите промени, които тя ще претърпи.

През последните няколко часа, СЕРИАЛИ в България се сдоби с ексклузивната информация, че prime-time-ът на главния канал от семейството на bTV Media Group няма да изглежда по първоначално обявения в рекламната тарифа на медията, начин. Според него, от 10 септември (сряда) с нови епизоди временно ще се завърне хитовия турски сериал "Север-Юг" (Kuzey Guney), който до 19 септември (петък) ще се излъчва всяка делнична вечер, между 20.00 и 21.30 часа, като изключение ще направи понеделник, 15 септември, когато е стартът на един от двата големи риалити формата на телевизията тази есен "Survivor 5: Cambodia", извънредно между 20.00 и 21.30 часа. Според тарифата на БТВ за септември, наследникът на временно завръщащия се турски хит ще бъде втория голям риалити формат на медията тази есен - третия сезон на музикалното шоу "Гласът на България", който стартира на 21 септември (неделя) между 20.00 и 22.00 часа (извънредно), а от 22 септември (понеделник) ще се излъчва всяка делнична вечер, между 20.00 и 21.30 часа, вземайки мястото на "Север-Юг", който ще бъде спрян за неопределен период от време. 

Е, към момента, само 6 дни след обявяването й, есенната програмна схема на БТВ няма да изглежда по този начин, като ще претърпи някои сериозни промени. Според абсолютно сигурни наши източници, излъчването на риалити формата с водещ Мартен Роберто и жури Миро (поп-певец), ДесиСлава (поп-фолк певица), Орлин Горанов (естраден певец) и Наско от Б.Т.Р. (рок певец), няма да бъде всеки делничен ден, между 20.00 и 21.30 часа. Със сигурност музикалното предаване ще се излъчва в по-малко дни от седмицата, най-малко два и най-много три, но със сигурност няма да бъде от понеделник до петък, каквито всъщност бяха първоначалните планове на медията. 

Според нашите източници, "Север-Юг", който според тарифата на телевизията за септември, щеше се завърне временно от 10 (сряда) до 19 септември (петък), всяка делнична вечер с изключение на 15 септември (понеделник), между 20.00 и 21.30 часа, ще се излъчва през целия предстоящ първи есенен месец без обмисляното прекъсване, както и през октомври, като най-вероятно до финалът му, до който остават не много епизоди, няма да има повече паузи в излъчванията му. Вероятно най-гледания турски сериал в България за настоящата 2014 г. ще дели делничния часови слот, между 20.00 и 21.30 часа, с "Кастингите на тъмно" и "Вокалните двубои", а след това и с "Концертите на живо" в "Гласът на България 3", като през есенния телевизионен сезон ще се излъчва най-малко два и най-много три пъти седмично, продължавайки в prime-time програмата на БТВ. 

Друга ексклузивна информация, с която се сдоби единствено СЕРИАЛИ в България е, че рекордния 8 сезон на най-успешния и гледан български сериал "Столичани в повече" вече е заснет, но официално ще бъде излъчен на екран чак в началото на предстоящата 2015 г., най-вероятно през пролетния телевизионен сезон на БТВ. 
_________________________________________________________________________________

Очаквайте до края на следващата седмица (1-7 септември) окончателната обновена prime-time програма на БТВ, когато ще станат ясни и разписанията на "Гласът на България 3", както и на продължаващия през целия есенен телевизионен сезон турски сериал "Север-Юг"! Следете блога ни непрестанно, за да се информирате първи за предстоящите промени по есенната програма и на останалите телевизии, каквито имайки се в предвид динамичните им програми, със сигурност се очакват! 

16 коментара:

Анонимен каза...

Много добро решение. Така си гарантират първото място по гледаемост, имайки предвид колко изтъркани са и двете риалити предавания.

Анонимен каза...

Тука вече малко я оляхте с ексклузивните, защото от БГ ТВ НЮЗ още миналата седмица в тяхната статия за програмата на БТВ написаха, че Столичани в повече ще се излъчва през пролетта на 2015. По-полека с хвалбите, защото до никъде няма да я докарате така, не си мислете че като драскате 5 реда сте номер 1!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Да, този път наистина първото място им е в кърпа вързано.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Не сте уточнили това, че колегите ни и партньори от BG TV News, с които сме в много добри отношения, писаха "може би", докато нашата информация е абсолютно достоверна, от човек в БТВ. А и останалата част от статията, която всъщност е и по-голямата, не е била отразена от BG TV News никъде. Така че по-добре спрете да злобеете, защото фактите са си факти.
Леки и успешни дни! :)

Админ каза...

До 4 коментар:
Здравейте,
Казахме Ви, че информацията е от високопоставен човек в bTV Media Group, това, че Вие не вярвате си е Ваш проблем. А и както знаете от медията често пазят за последния момент големите си козове, всъщност както виждате в този пресрелийз се съобщават само актуалните предавания и шоу-програмите. През изминалите месеци претърпяхме голямо развитие, а доверието в нас се покачи драстично, а и тепърва предстоят изненадите. Така че щом се "надуваме", то явно има защо. Но ще си говорим отново другата седмица, когато информацията в тази статия ще бъде официално потвърдена от БТВ.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Здравейте! Днес след като публикувахте "ексклузивната" си новина, реших да проверя дали е достоверна. Ето как стана проверката ми. Свързах се с PR отдела на bTV Media Group по телефона. Ето какво ми обясниха те за бъдещето на сериала "Север Юг"! Сериалът "Север Юг" през септември ще излъчва серии на 10, 11, 12, 16, 17, 18 и 19 септември от 20:00 ч. до 21:30 ч. и ще бъде прекъснат до средата на октомври! От средата на октомври сериалът ще продължи да се излъчва три пъти седмично от 20:00 ч. до 21:30 ч.
Попитах ги защо ще бъде прекъснат до средата на октомври?
Техният отговор беше, че прекъсването се налага заради "Гласът на България" и по-късното му стартиране тази година сравниние с предишните му два сезона. Първият сезон на предаването също беше през есенният телевизионен сезон, но сезонът стартира на 18 юли 2011 г. и се излъчваше три пъти седмично по един час, а концертите на живо започнаха да се излъчват чак на 29 август 2011 г. Ако и този сезон излъчват по три епизода седмично, то концертите на живо трябва да започнат чак през ноември и предаването да приключи след Нова година. А сега "Гласът на България" като стартира на 21 септември ще излъчи "Кастингите на тъмно" и "Вокалните двубои" за три седмици и от средата на октомври ще започнат да се излъчват концертите на живо. И от тогава ще продължи да се излъчва сериалът "Север Юг".
Не знам колко ви е "достоверен" източника, но моята информация е от PR отдела на bTV Media Group.

Админ каза...

До 6 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за дългото уточнение! Нашата информация също се базира на тази на PR-отдела на bTV Media Group, по-специално г-жа Галина Джорева, с която си кореспондирахме по email по-рано през деня. Ако бъдат поискани, можем да представим и снимки на коресподенцията ни, за да се уверят всички в информацията ни. Не знаем защо се е получило подобно разминаване, но както казахме - информацията в тази статия е изцяло базирана на тази, предадена ни от PR-та на медията г-жа Галина Джорева!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Логично е сроковете за гласът на БГ да не се пропускат и да се спазват а с гласът на БГ,наитина -вото място по гледаемост им е гарантирано независимо дали това става за с,етка на столичани в повече,севр юг или която е да я несигурна сапунка,тъй,че бтв няма да сгреши с гласът,а щом преминат кастингите на тъмно не виждам проблем да намерят място и за комиците и столичаните мяасто в ДЕЛНИЧНИТЕ дни за сметка на илагацията СЕВР-ЮГ,или както е на турски Клозет с/у гъз.

Анонимен каза...

Сори, ама тъпите риалити шоута, които водят до деградация на личността, не струват и на една стотна от качествените турски сериали като Север Юг.Интелектът на зрителите на шоу помиите си личи от предния коментар.Аз специално не бих и гледал и минута от българските боклуци, а си следя изкуството под формата на турски сериал, тъй че съвсем не всички искат шоута. По-добре е да си се излъчва Север Юг без прекъсване до края, а отвратителните шоута да ги няма изобщо.
интересно коя от двете информации на ПиАр отдела на бтв е вярна, хаха

Анонимен каза...

Iskam da pitam sled cvetovete na lubovta koi serial shte davat sushto I sled sever ug

Анонимен каза...

Разбира се, тъпите бг риалита и на малкия пръст не могат да стъпят на стойностен филм като Север-юг.

Анонимен каза...

Molq vi I az iskam da razbera kajete

Админ каза...

До 8, 9 и 11 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за мненията! Според нас има много качествени и заслужаващи си риалити формати, както и турски сериали и поне за нас, база за сравнение между тях няма.
Леки и успешни дни! :)

До 10 и 12 коментар:
Здравейте,
След "Цветовете на любовта" най-вероятно отново ще започне индийски сериал, а след "Север-Юг" - турски.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

No predpolaga li se kak shte se kazvat filmite

Админ каза...

До 14 коментар:
Здравейте,
Повярвайте, дори от БТВ все още не знаят, та камо ли ние. А и хайде малко по-спокойно, все пак не сме вълшебници или ясновидци!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

След Север юг ще започне Чучулигата или Отмъщението.А след Бидаай ще започне отново сериал със Сара Кхан и Ангад Хасижа Силата на любовта.

Анонимен каза...

Mnogo blagodarq

Предоставено от Blogger.