"Тайните на времето" - нов испански сериал от 14 юли по БТВ

Поредни промени в ефира на най-гледаната българска телевизия – БТВ, предстоят през следващите седмици.
Като част от летните си изненади към зрителите, медията ще предложи напълно нова поредица в следобедния часови слот, която с идването си ще наложи промени в излъчванията на останалите дневни продукции, а какви ще бъдат те – разбирате в следващите абзаци!

Следващия петък, 11 юли, по БТВ ще бъде излъчен финалния към този момент епизод от повторението на 6 сезон на най-успешната турска криминална поредица „Опасни улици” (Arka Sokaklar). Поредното преустановяване на рекордьора в Турция, излъчил към момента цели 8 сезона, със заявка за 9, ще се състои в обичайното за продукцията разписание – между 13.30 и 15.00 часа, с 90-минутен епизод (с рекламните паузи). Към момента не разполагаме с информация за това кога ще се завърне „Опасни улици”, въпреки, че първоначално се очакваше от БТВ в момента да излъчват 7 сезон. Е, противно на очакванията най-голямата частна телевизия у нас през последните месеци показваше стари епизоди от излъчения миналото лято у нас 6 сезон.

Считано от 14 юли (понеделник), по БТВ стартира един от най-успешните и известни сериали изобщо в цяла Европа – „Тайните на времето” (El secreto de puente viejo). Поредицата ще замести както споменахме по-горе приключващото на 11 юли (петък) повторение на 6 сезон от „Опасни улици”. Испанската драматична поредица ще се излъчва всеки делничен ден, с начален час 13.30 часа, като от най-гледаната телевизия у нас ще предлагат по 2 серии дневно. Именно заради това, все още не е ясен часът, в който всеки делничен ден „Тайните на времето” ще приключва, очаквайте повече и сигурна информация в понеделник в блога.

Любопитни подробности около новата испанска поредица „Тайните на времето” (El secreto de puente viejo) е, че към момента са излъчени над 700 епизода, побрани в 4 сезона, в Испания. Сериалът добива огромна популярност в цяла Европа, радвайки се на голям интерес от страна на зрителите. 

16 коментара:

desislavavasileva каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
desislavavasileva каза...

1 sezion e 381 epizoda

Анонимен каза...

Тъй като виждам, че контактувате с хора от бтв може ли да ви помоля да им ги попитате следното: Защо във вторник бе пропуснат епизод на "Времето лети" и вместо него излъчиха следващия, този който трябваше да гледаме в сряда. Във вторник те не излъчиха около 35 минути на оригинален 68 епизод, а преминаха направо към 69 оригинален. Не знам българската номерация затова ползвам турската. За мен това е непрофесионално и неетично спрямо зрителите и създателите на сериала. Пропуснаха да излъчат важен момент, свързан и с по нататъшните действия на героите. Искам да знам техническа грешка ли е било, и дали ще ни компенсират този пропуск като все пак го излъчат без значение кога?

Админ каза...

До 2 коментар:
Здравейте, Деси,
Благодарим Ви за информацията, ще я имаме в предвид!
Леки и успешни дни! :)

До 3 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за сигнала, изпратихме запитване до PR ръководството на bTV Media Group, но не обещаваме нищо, тъй като от медията доста рядко отговарят на подобни въпроси. Естествено, при получаване на информация ще я публикуваме в блога.
Леки и успешни дни! :)

Админ каза...

ДО 3 КОМЕНТАР:
Здравейте,
Преди минути получихме отговор от PR ръководството на bTV Media Group, а той е следния (без редакторска намеса):
"Здравейте,
Колегите направиха проверка и при нас не се отчита проблем.
Поздрави,".
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Тия добре ли са!!! Как да няма проблем изрязаха 35 минути от оригинален епизод 68. Последните 35 минути на епизода на боклука ли са ги изхвърлили?! Що за наглост! Моля ви се! Гледал съм го два пъти втория сезон, веднъж на турски и веднъж на руски, изрязаха цели 35 минути и то с важни за по нататъшното развитие за сюжета сцени, това не е малко! Ако искате и Вие проверете, но аз не ви лъжа. От бтв наистина се излагат, няма по-гнусна телевизия!!!

Админ каза...

До 7 коментар:
Здравейте,
Това е, което можахме да направим по въпроса, за съжаление, най-вероятно въпросните 35 минути няма да видят ефир. По принцип и ние следим сериала, но точно във вторник не го гледахме. Съжаляваме, но това е, което можахме да направим.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Да, със сигурност няма да видят ефир! Благодаря Ви, че ми отговорихте и откликнахте на молбата ми! :)

desislavavasileva каза...

Tozi nov serial e s celi 3 sezona izlucheni a po antena 1 predstoi ot 30 july da pusnat 4 sezon

A I

1 sezon e 381 epizoda
2 sezon e okolo 285
3 sezon e 190
A 4 sezon shte bude 240 epizoda
epizodite ba seriala se gledat sredno do 3 miliona dushi

Анонимен каза...

поредният гаф със сериала времето лети , и интересното, е че не си признават грешката всичко им било наред хаха :D не на нас тия жалко много жалко :(

Анонимен каза...

абсолютно същото получих и от войо:
VOYO.BG Здравейте. Благодаривм Ви за съобщението тук и за писмото, което ни изпратихте на нашата е-поща. Бихме искали да Ви информираме, няма разминаване в поредността на епизодите.

как си вярват, че не са изпуснали хаха :D жалко за епизода

Анонимен каза...

Превода на заглавието на филма не е правилен ! Тайните на старият мост е правилният превод

Анонимен каза...

Превода на заглавието на филма не е правилен ! Тайните на старият мост е правилният превод

Анонимен каза...

да ама Тайните на старият мост звучи тъпо по-добре Таините на Puente voejo звучи по-добре.

Анонимен каза...

Здравейте, искам да Ви питам кога ще свърши сериалът и къде може да се гледат всички епизоди?

Анонимен каза...

И аз това бих искала да знам - кога се очаква да приключат епизодите тук, в България?

Предоставено от Blogger.