"Великолепният век" се завръща на 28 юли по ТВ7

Въпреки, че в момента една от най-гледаните български телевизии е в затруднено финансово положение, през следващите
месеци от медията ще зарадват зрителите си с новите епизоди от най-успешния си турски сериал "Великолепният век". Повече информация намирате в следващите абзаци!

След като в началото на настоящия месец юли, в ефира на третата по гледаемост телевизия у на стартира новият италиански мини-сериал "Любов и тайни в Ларичи", то вече е ясно и кога мелодрамата приклюва. Кулминационният 14-ти епизод от продукцията ще бъде показан на 24 юли (четвъртък), в обичайния за сериала слот - между 20.30 и 21.30 часа, веднага след поредния епизод от премиерната турска сага "Черната роза", която напомняме се излъчва всеки делничен ден, между 19.30 и 20.30 часа по ТВ7. 

И така, считано от 28 юли (понеделник), в ефира на оранжевата медия се завръща най-успешният й турски сериал, стартирал през есента на 2012 г. и постигнал изключително високи рейтинг-резултати - "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl). Епизодите от последния 4 сезон на историческата мега-продукция ще се позиционират от горе-упоменатата дата, от понеделник до четвъртък между 20.30 и 21.30 часа, на мястото на приключващия предишната седмица "Любов и тайни в Ларичи". Така сериалите, излъчващи се към момента в ефира на ТВ7 стават общо 3 - един в следобедния слот и два в prime-time-а. Това са съответно "Момичето с червения шал" (16.00 часа) и "Черна роза" (19.30 часа) и "Великолепният век" (20.30 часа). 

Въпреки, че в официалния уеб-сайт на "Великолепният век" гласи надпис, че поредицата ще се завърне на 24 юли (четвъртък), когато всъщност приключва италианската поредица "Любов и тайни в Ларичи", то екипа ни се сдоби с ексклузивната информация, че историческата сага с участието на Халит Ергенч и Вахиде Гьордюм се завръща на 28 юли (понеделник), в 20.30 часа. 

2 коментара:

Анонимен каза...

Много се радвам,че ще мога отново да гледам един от любимите ми сериали Великолепният век.Най-после прочетох една добра новина.

Анонимен каза...

Tия пък хем фалирват и нямат пари,а в същото време дали пари за нови епизоди на турски сериал,май ТВ7 крие някъде парите си на място където само те си знаят.

Предоставено от Blogger.