"Ифет" (Iffet) най-сетне започва по Диема Фемили

След почти две години отлагания, един от най-очакваните турски сериали у нас най-сетне стартира. 
След дълго отлагания старт на една от най-успешните турски драматични мелодрами, създавани някога в южната ни съседка, у нас - "Ифет", то е време тя да стартира!

През месец октомври на 2012 г., дамската медия от семейството на Nova Broadcasting Group - Диема Фемили, шумно обяви старта на две премиерни турски поредици, които ще завладеят prime-time-а й. Това бяха именно "Ифет" и приключилия миналата пролет "Огнено сърце". Първият трябваше да се излъчва всяка делнична вечер между 21.00 и 22.00 часа, а вторият се позиционираше от понеделник до петък, между 22.00 и 23.00 часа. Така или иначе стартира само единия - "Огнено сърце", а след мащабната PR кампания, включваща огромни билбордове, оповестяващи старта на двете поредици, то другата - "Ифет" бе отменена за неопределен период от време. През изминалата 2013 г. от Диема Фемили обявиха, че след повече от 6-месечно отлагане поредицата с участието на Дениз Чакър ще стартира окончателно, като дори беше оповестена стартова дата, разписание и часови слот за излъчване. Е, отново изненадващо поредицата не направи своята премиера у нас, въпреки, че вече втори път бе обявяван стартът й. 

Сега, година и половина по-късно от първото обявяване, от "Домът на турските сериали", както се самоопределя Диема Фемили обявиха за трети пореден път дългоочакваният старт на една от най-успешните турски поредици, създавани някога - "Ифет" (Iffet). Този път изглежда, че няма да се повторят недоразуменията през изминалите години и мелодрамата с участието на злата снаха Ферхунде от "Листопад", изиграна от актрисата Дениз Чакър, най-сетне ще види бял свят на телевизионния екран. Към момента от лилавата медия все още не са обявили стартова дата и разписание на "Ифет" (Iffet), загатвайки единствено "скоро". Предполага се, че драматичната 40-серийна сага ще замести друга такава, излъчваща се от повече от година в ефира на Диема Фемили - "Сезони на любовта" (Lale Devri), всяка делнична вечер от 22.30 до 23.30 часа. Предстои обаче това да бъде потвърдено или отхвърлено, като повече информация очаквайте съвсем скоро в блога!

Като част от PR кампанията, оповестяваща третият старт на "Ифет" (Iffet), Диема Фемили направи конкурс на страницата си във най-голямата световна социална мрежа Facebook, свързан със сериала. В него зрителите на медията ще могат да предложат свой сценарий, предхождащ следния видео-клип. Победителят-сценарий ще бъде заснет и излъчен под формата на рекламен клип по Диема Фемили. Можете да се включите от тук!

6 коментара:

Анонимен каза...

Не мога да разбера защо винаги когато започва турски сериал независимо дали е нов или е излъчване за незнам кой си път се прави такава реклама, като че ли се случва нещо, което е от национална значимост. Това е ОТВРАТИТЕЛНО!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Не вярвам.

Анонимен каза...

Че то без реклама кой ще го гледа?!

Анонимен каза...

1 коментар е прав,а пък за Дързост и Красота,че ще отсъства по време на световното никой нищо не спомена,първоначално филма щеше да го има защото мачовете са след 19.00,но тъй като има и студио от 18.30 то пак отпада.Сега БНТ от 17.20 до 18.30 ще дават Денят отблизо с Митко Цонев,явно ДиК вече не е важен нито за зрителите,нито за блоговете нищо,чее сериалът който се адържа най-много в ефира.

Анонимен каза...

Абе кой ти гледа тоя тъп сериал. Той е за малоумници? Ако ти си такъв, добре!

Анонимен каза...

Не го гледам , целта ми беше като съобщение защото никой нищо не написа.има хора които го гледат и това незначи,че са малоумници,а турско като гледаш кво е ?

Предоставено от Blogger.