"Ифет" (Iffet) - от 1 юли, в 22.30 часа по Диема Фемили

Българските зрители я познават като злата Ферхунде - от 1 юли (вторник) обаче, точно в 22.30 часа,
ще я видят в напълно нова светлина - тя ще бъде мило и невинно младо момиче в премиерния сериал на Диема Фемили - "Ифет".

Поредицата е едно от най-дългоочакваните заглавия в родния ефир и една от най-популярните истории в южната ни съседка. Освен с любопитното превъплъщаване на актрисата Дениз Чакър, сериалът привлича вниманието на зрителите и с факта, че е римейк на изключително популярен филм от 80-те години с участието на друга голяма турска звезда - Мюжде Ар. 

В премиерното хитово заглавие, което почитателите на романтичните истории ще могат да следят всеки делничен ден от 22.30 часа по Диема Фемили, Дениз Чакър влиза в образа на главната героиня Ифет. Нейното име означава целомъдрие, с което дава и заглавието на поредицата. Младо и невинно момиче, тя живее със сестра си и консервативния си баща, който държи на честността и винаги се държи изключително строго. Въпреки това обаче Ифет успява да се среща тайно с таксиметровия шофьор Джемил (Ибрахим Челиккол), в когото е силно влюбена. С бунтарски дух и буен нрав, Джемил посреща мечтите на Ифет за брак и семейство с не толкова голямо въодушевление и с оправданието, че няма пари. Решена да осъществи мечтите си, Ифет е готова на всичко - тя започва работа като прислужница в имота на богат и влиятелен бизнесмен в производството на текстил, който скоро ще се окаже влюбен в нея. Нещата се усложняват още повече, когато най-добрата й приятелка също се оказва привлечена от Джемил. Готова да мине през всички трудности и препятствия, Ифет ще направи всичко възможно, за да създаде семейство с човека, когото обича... макар да бъде предадена от човека, в когото е имала най-голямо доверие. 

Любовта между Ифет и Джемил обаче не е единствената причина, която събира хиляди зрители пред малкия екран, правейки ги съпричастни с тяхната история. За това допринася и любовта на двамата актьори извън снимачната площадка. Бурната любовна връзка между Дениз Чакър и партньора й Ибрахим Челиккол продължава три бурни години, в които се редуват романтични пътувания до Париж и шумни скандали на снимачната площадка. И точно в момента, в който се заговаря за брак между двамата, те опровергават всички, като се разделят. Твърди се, че причина за раздялата им е поредната изневяра на Ибрахим. 

Дали историята между Ифет и Джемил ще има по-щастлив край? Ще успее ли едно младо момиче да се пребори за своето щастие? Отговорите ще разберем от премиерата на "Ифет" - от 1 юли (понеделник), всеки делничен ден от 22.30 часа по Диема Фемили.

8 коментара:

Анонимен каза...

Моля ви направете някакви нови интересни рубрики, публикувайте всеки ден по нещо. Посещавам ви на всеки час от години, много ви обичам. Моля ви подарете ни едно готино лято с вас и рубриките ви. Бъдете номер 1 както винаги! Очакваме много готини неща за летния ви сезон.

Анонимен каза...

Моля ви направете някакви нови интересни рубрики, публикувайте всеки ден по нещо. Посещавам ви на всеки час от години, много ви обичам. Моля ви подарете ни едно готино лято с вас и рубриките ви. Бъдете номер 1 както винаги! Очакваме много готини неща за летния ви сезон.

Админ каза...

До 1 и 2 коментар:
Здравейте,
С риск да Ви разочароваме отговаряме, че това лято като цяло няма да изпълнено с нови рубрики и проекти. Можете да следите както обикновено "Какво гледат в Турция?" всеки понеделник, чиито следващи издания предстоят да бъдат повече от интересни заради началото на летния телевизонен сезон в южната ни съседка. Всеки четвъртък пък ще продължаваме да публикуваме интервюта с турски актьори, най-вече участници в "Любима турска звезда 2014" (обмисляме и старт на интервюта с участниците в "Любима латино звезда 2013"). Всеки уикенд до 22 юни (неделя) пък можете да четете последните епизоди от 2 сезон на "Огнено сърце": Продължението. В момента усилено се подготвяме за есенния сезон, като от септември се завръщат най-успешните ни проекти - 2 сезон на "Любима латино звезда" и 3 последен сезон на "Огнено сърце": Продължението, естествено обмисляме и старт на нови такива. Като цяло в бъдеще вече ще залагаме на проектите, тъй като явно те се налагат повече от успешно и със сигурност в това сме номер 1. Рубрики ще има по-рядко, като ще залагаме на вече наложените такива, а и ще създадем и нови (естествено ако има интерес към тях). Приканваме Ви сега да не се разочаровате от постната ни лятна програма, а да очаквате с нетърпение есенната, която може би ще бъде най-силната от създаването на блога досега, подготвяме изключително много и качествени изненади. Благодарим Ви за подкрепата!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Много се радвам за Ифет.

Анонимен каза...

Знаете ли от коя медия или дали е закупен в България intikam.

Анонимен каза...

Знаете ли от коя медия или дали е закупен в България intikam.

Анонимен каза...

Знаете ли от коя медия или дали е закупен в България merhamet.

Анонимен каза...

Нещо спряхте да отговаряте на въпросите в Аск.фм! Стягайте се и ги отговаряйте!

Предоставено от Blogger.