Промени по телевизиите заради трагедията във Варна

юни 20, 2014
ЕКИПЪТ НА СЕРИАЛИ В БЪЛГАРИЯ ИЗКАЗВА ИСКРЕНИТЕ СИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ
НА БЛИЗКИТЕ НА ОБЩО 13-ТЕ КЪМ ТОЗИ МОМЕНТ ЖЕРТВИ НА ПОТОПА В СЕВЕРОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ И ПОДКРЕПАТА СИ КЪМ ЖИТЕЛИТЕ НА НАЙ-ЗАСЕГНАТИТЕ ГРАДОВЕ - ВАРНА, ДОБРИЧ И ВЕЛИКО ТЪРНОВО! ЗА ДА ПОМОГНЕТЕ НА ЖИТЕЛИТЕ ИМ ИЗПРАТЕТЕ SMS НА НОМЕР 17 777 С ТЕКСТ DMS VARNA, КАТО СТОЙНОСТТА НА ЕДНО ИЗПРАЩАНЕ Е 1 ЛВ. АКО ИСКАТЕ ДА ДАРИТЕ ПО-ГОЛЯМА СУМА, МОЖЕТЕ ДА НАУЧИТЕ КАК ДА ГО НАПРАВИТЕ ОТ ТУК!

Започваме с извънредните промени по БТВ:
Тази вечер, 20 юни (петък) веднага след обичайния пореден епизод от ново-стартиралата турска мелодрама "Една любовна история" (Bir Ask Hikayesi), който ще бъде показан в обичайното си разписание - между 20.00 и 21.30 часа, започва извънредно издание от вечерното толк-шоу, което обикновено се излъчва всяка делнична вечер между 22.30 и 23.30 часа - "Шоуто на Слави". Живото включване ще се състои между 21.30 и 22.30 часа по БТВ, а веднага след него пък ще започне извънреден епизод от италианската драма "Земя на бунтовници", който ще се излъчи между 22.30 и 23.30 часа. Днес, заради обявения ден на траур в град Варна няма да бъде показано предвиденото издание на комедийното шоу "Комиците".

В деня на национален траур, 23 юни (понеделник), също предстоят промени в ефира на БТВ. От тогава до края на предстоящата седмица на 27 юни (петък) ще бъдат излъчвани извънредно дълги издания от развлекателното предаване с водещи Деси Атанасова и Сашо Кадиев "Преди обед", което както днес, така и през цялата следваща седмица ще се излъчва не между 09.30 и 11.30 часа както обикновено, а с половин час повече - между 09.30 и 12.30 часа. В същия ден, на 23 юни (понеделник) между 12.30 и 13.30 часа вместо повторение на избран епизод от "Шоуто на Слави", в горе-упоменатия слот ще бъде показано повторение на документалната поредица на Георги Тошев "НепознатиТЕ". Промяната в prime-time-а на медията пък няма да е чак толкова съществена, като ще засегне единствено късните часове през нощта. На 23 срещу 24 юни в 00.00 часа ще бъде излъчен епизод от американския фентъзи сериал "Тера Нова", а веднага след него от 01.00 часа вече на 24 юни (вторник) ще бъде показана избрана серия от друга американска поредица "Синова на анархията".

Продължаваме с извънредните промени в програмната схема на НоваТВ:
Тази вечер, 20 юни (петък) извънредно ще бъде излъчено повторението на избран епизод от документалното риалити "Съдби на кръстопът", между 20.00 и 21.00 часа. Веднага след него, от 21.00 часа пък започва извънредното студио на синята телевизия "Заедно в бедствието - днес България е Варна!", в което водещите на "Новините на Нова" Ани Салич и Николай Дойнов ще задават въпросите след трагедията през изминалата нощ директно от епицентъра на събитията - кв. "Аспарухово", гр. Варна. В извънредното студио в София, чийто водещ ще бъде лицето на уикенд-сутрешния блок на медията "Събуди се" - Мира Иванова, гости ще бъдат знаковите лице на НоваТВ Ани Цолова, Гала, Ники Кънчев и Маги Халваджиян. Извънредното студио "Заедно в бедствието - днес България е Варна!" ще се излъчи между 21.00 и 22.00 часа. Веднага след специалното лятно издание на "Новините на Нова" от 22.00 часа, в 22.30 часа вместо предвидените издание от "Господари на ефира" и епизод от "Отмъщението", НоваТВ ще излъчи филмът с Анджелина Джоли "Отвъд граници", който ще продължи чак до 01.00 часа.

И приключваме извънредното ни включване с промените по ТВ7:
На 23 юни (понеделник), когато е официално обявен ден за национален траур в памет на 13-те към този момент жертви на водната стихия в цяла североизточна България, вместо предвиденото издание от толк-шоуто с водещ Катерина Евро "Усещане за жена", което обикновено се излъчва всеки делничен преди обед между 09.30 и 11.30 часа, по ТВ7 ще бъде показано извънредно издание от предаването на новинарския и сестрински на оранжевата телевизия канал News7 - "Още от деня", с водещ Лара Златарева. Предаването ще продължи от 09.30 до 12.30 часа, веднага след сутрешния блок на медията "Добро утро, България!" с водещи Витомир Саръиванов и Диана Радева и преди обедната емисия на новините на ТВ7.

На същия ден, 23 юни (понеделник) няма да бъдат излъчени издания от телевизионната игра "Следващият, моля!" и туристическо-комедийното риалити предаване "Валя и Моро превземат света: Европа", които обикновено се позиционират съответно от понеделник до четвъртък между 20.30 и 21.30 часа и от понеделник до сряда между 21.30 и 22.30 часа по ТВ7. Вместо тях, на горе-упоменатата дата, обявена като ден за национален траур, оранжевата телевизия ще излъчи игралния филм "Бронираният монарх", между 20.30 и 22.30 часа. И двете предавания, част от лятната prime-time програма на ТВ7 - "Следващият, моля!" и "Валя и Моро превземат света: Европа", се завръщат от следващия ден, 24 юни (вторник) в обичайните си разписания, като второто ще има издание и извънредно в четвъртък между 21.30 и 22.30 часа, компенсиращото отпадналото от програмната схема в понеделник.
___________________________________________________________________________

Забележка: възможно е в упоменатите в цялата статия дати и часови слотове да има промени, заради извънредни включвания на новинарски емисии, които не са упоменати в програмните схеми на изброените телевизии, в случая БТВ, НоваТВ и ТВ7. Екипът на СЕРИАЛИ в България не поема отговорност при поява на такива (каквато най-вероятно ще има) и публикува информация на база данни от програмните схеми и официалните прес-съобщения на телевизиите! 

3 коментара:

Анонимен каза...

ПЪЛНИ ЗАГУБЯНЯЦИ, ТАКА САМО СИ ГУБЯТ РЕЙТИНГА ВСИЧКИ ТВ ЖАЛКО ЗА ТЯХ , МНОГО ЖАЛКО

Анонимен каза...

Лара Береану от години насам, след като се разведе, не е Береану, а е Златарева.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
В случая не сте прав/а, защото трябва да се знае за този случай и кой с каквото може да помогне. А телевизиите са едни от най-големите източници на подобни информации и именно кампанията на НоваТВ за набиране на средства, чрез благотворителни SMS-и към момента има събрани над 100 000 лв. в сметката си. А и не може например в ден на траур да излъчваш забавни и развлекателни предавания, въпреки, че позиционирането на турски сериали от всички телевизии в тези дни са повече от абсурдни.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за сигнала, грешката е поправена.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.