"Любов и наказание" (Ask ve Ceza) с по 4 епизода от 16 юни по Диема Фемили

От тази седмица, втората подред за месец юни, предстоят извънредни промени по дамската телевизия Диема Фемили. 
Този уикенд приключва повторението на "Огнено сърце", но на негово място няма да стартира обявеното преди дни повторение на "Забраненият плод", към момента то се отлага. Какво ще се излъчва през уикенд-следобедите от Диема Фемили разбирате, четейки следващите абзаци.

На 14 юни (събота) по най-гледаната кабелна телевизия у нас - Диема Фемили, част от медийната група на Nova Broadcasting Group, ще бъдат показани финалните две серии от повторението на романтичната турска приказка "Огнено сърце" (Gonulcelen). Кулминационните 116 и 117 епизоди ще бъдат показани в обичайното за сериала разписание - между 16.00 и 18.00 часа. Първият от тях ще стартира в 16.00 и ще приключи в 17.00 часа, а втория съответно в 17.00 и 18.00 часа. 

Считано от следващия ден - 16 юни (неделя), противно на обявеното в актуалната към миналия понеделник, 2 юни програма, няма да стартира поредното за ефира на Диема Фемили повторение на турската сага, направила премиерата си у нас по БТВ и с участието на любимците на публиката Берен Саат и Къванч Татлъту - "Забраненият плод" (Ask-i Memnu). Напомняме, че тя трябваше да стартира на горе-упоменатата дата, излъчвайки се всеки уикенд-следобед между 16.00 и 18.00 часа, с по 2 епизода по Диема Фемили. Към този момент, според актуалната към този понеделник, 9 юни програмната схема за настоящата и следващата седмица, "Забраненият плод" не фигурира в никой от уикенд или дори делничните слотове, което означава, че повторението му се отменя за непределен период. При поява на информация за старт ще Ви информираме своевременно.

Питате се какво ще замести приключващото повторение на "Огнено сърце"? За нещастие, няма да го замести нито премиерна турска или латиноамериканска сага, нито дори повторение на излъчена преди такава. Считано от 16 юни (неделя), от ново-стартиралото повторение на един от най-успешните сериали на Диема Фемили, за чиято премиера преди две години оповестяваха огромни билбордове - "Любов и наказание" (Ask ve Ceza), ще се предлагат двойно повече епизоди дневно, което означава и обновено разписание. От горе-упоменатата дата, турската мелодрама с участието на Нургюл Йешилчай и Мурат Йълдъръм ще бъдат предлагани вече по 4 епизода дневно, които ще бъдат показвани всеки съботен и неделен следобед, между 16.00 и 20.00 часа по Диема Фемили. Напомняме, че до тази събота, 15 юни, от "Любов и наказание" ще бъдат показани по 2 серии дневно, излъчващи се всеки уикенд между 18.00 и 20.00 часа. 

1 коментар:

Анонимен каза...

Сега пък чак 4 серии.Тези хора ще ни побъркат с тази турска боза.

Предоставено от Blogger.