"Земя на бунтовници" стартира на 10 юни, в 21.30 часа по БТВ

Вече официално е ясна и лятната prime-time програма на най-гледаната българска телевизия
БТВ. Делничните вечери по канала ще бъдат завладявани от турска и италианска поредица. Ново-стартиралата турска мелодрама "Една любовна история" ще бъде с ново разписание, а обявената преди дни италианска сага "Земя на бунтовници" ще дели с нея prime-time-а на медията.

След като през януари тази година една от най-успешните турски продукции, създавани някога в южната ни съседка направи своята премиера в България по БТВ, то сега, половин година след старта, е време за финала на 1 сезон от поредицата с участието на Къванч Татлъту, Буура Гюлсой и Йойкю Карайел. На 9 юни (понеделник) ще бъде показана голямата развръзка на 1 сезон от "Север-Юг" (Kuzey Guney), която ще бъде с извънредно дълги продължителност и разписание - два часа и половина и между 20.00 и 22.30 часа. Финалът на сезона на турската мелодрама ще се изправи един срещу друг с финалът на 2 сезон от най-забавното риалити шоу у нас "Като две капки вода", който ще бъде показан между 20.00 и 23.00 часа на 9 юни (понеделник), когато един от четиримата финалисти - Нети, Къци, Неве и Стефания ще спечели голямата награда - чисто нов лек автомобил.

Считано от 10 юни (вторник), стартиралата на 29 май (четвъртък) тази година турска поредица "Една любовна история" (Bir Ask Hikayesi) ще бъде с напълно ново разписание. От горе-упоменатата дата, мелодрамата ще се позиционира вече всяка делнична вечер и между 20.00 и 21.30 часа, замествайки излезлият ден по-рано в сезонна пауза друг турски хит "Север-Юг". Напомняме, че до днес, 5 юни (четвъртък) "Една любовна история" се излъчваше от понеделник до четвъртък, между 21.30 и 22.30 часа по БТВ.

Считано отново от 10 юни (вторник), обявената миналата седмица премиерна за ефира на БТВ италианска историческа сага "Земя на бунтовници" (Terra Ribelle), стартира. Тя ще се излъчва на мястото на турската мелодрама "Една любовна история", която от същия ден ще бъде с ново разписание - между 20.00 и 21.30 часа. "Земя на бунтовници" ще се излъчва от понеделник до четвъртък, между 21.30 и 22.30 часа, след "Една любовна история" и преди "Шоуто на Слави". 

2 коментара:

Анонимен каза...

Север юг ще продължи до месец.Дотогава ще гледаме Една любовна история.И той е много добър сериал.

Анонимен каза...

Аз много харесвам новия сериал по БТВ.

Предоставено от Blogger.