"Цветовете на любовта" с повече епизоди от тази седмица

Летният сезон официално настъпи и е в разгара си, въпреки това предстоят още нови промени в програмите на телевизиите.
През горещите месеци най-гледаната медия у нас БТВ ще предлага маратони от най-гледания си дневен сериал "Цветовете на любовта". Ясна е стартовата дата на обявеното миналата седмица продължение на повторението на "Езел" по НоваТВ. Диема Фемили пък ще стартира повторение на една от най-успешните си поредици, която ще се излъчва в уикенд prime-time-а на медията. По ТВ7 пък стартира нов италиански мини-сериал.

Започваме днешният обзор на новините от телевизионния екран с най-гледаната телевизия у нас БТВ:
След като в медиите се разнесоха слухове за залеза на кулинарния гвоздей в програмната схема на най-голямата частна телевизия у нас - "Кухнята на Звездев", то вече разполагаме с потвърдена и официална информация. За съжаление на феновете на кулинарните рецепти на водещия Иван Звездев, миналия петък (20 юни) беше излъчено последното издание от шоуто на продуцентска компания "Черпак", което беше показано в обичайния си часови слот - между 16.30 и 17.00 часа. Според жълтите сайтове, които за пореден път се оказват прави, водещият на "Кухнята на Звездев" Иван Звездев бил съгласен дори и на веднъж седмична изява в БТВ, само и само, за да не се разделя със зрителите си и дългогодишната си работа. Новият шеф на зелената телевизия Павел Станчев обаче не бил съгласен на никакви компромиси, тъй като според него предаването на симпатичния нисичък водещ вече отдавна било изчерпано, а и рейтингите показвали в пъти повече интерес към конкурентното на "Кухнята на Звездев" предаване в ефира на БТВ - "Бон Апети", с младите и актуални водещи Лора Найденова и Стоян Сейменски.

Считано от 23 юни (понеделник, вчера), на мястото на сваленото неочаквано кулинарно предаване "Кухнята на Звездев", медията вече предлага по още един епизод от най-гледания си дневен сериал "Цветовете на любовта" (Sapna Babul Ka... Bidaai). От този понеделник, телевизията вече излъчва по 4 серии дневно, които ще се позиционират всеки делничен следобед, между 15.00 и 17.00 часа. Първата от тях ще започва в 15.00 и ще завършва в 15.30 часа, втората съответно в 15.30 и 16.00 часа, третата в 16.00 и 16.30 часа и четвъртата - в 16.30 и 17.00 часа. Напомняме, че до изминалия петък, 20 юни вкл., БТВ показваше както обикновено по три 20-минутни серии от "Цветовете на любовта", между 15.00 и 16.30 часа.

Преминаваме на честотите на все по-гледаната НоваТВ, която подготвя изненада за феновете на турските сериали:
След точно 3 месеца излъчване в ефира на синята телевизия, на 1 юли (вторник) приключва първото за главния канал от семейството на Nova Broadcasting Group повторение на турската криминална поредица "До последен дъх" (Aci Hayat). На горе-упоменатата дата ще бъде показана финалната серия от мелодрамата с участието на най-скъпоплатения турски актьор Кенан Имирзалъолу, която ще се излъчи в обичайното си разписание - между 11.30 и 13.00 часа.

За щастие на феновете му, Кенан Имирзалъолу няма да отсъства изобщо от българските телевизионни екрани и почитателите му ще могат да го гледат отново още на следващия ден след финала на поредицата с негово участие "До последен дъх" (Aci Hayat). Това ще се случи чрез продължението на прекъснатото повторение на турската криминална сага "Езел", което както съобщихме миналия четвъртък ще стартира през наближаващия месец юли. Е, вече е ясна и стартовата дата, която ще бъде 2 юли (сряда). Епизодите от 3 сезон на мелодрамата, в която освен Кенан Имирзалъолу, участват и други популярни турски актьори, като Джансу Дере, Баръш Фалай, Ийт Йозшенер и Баде Ишчил, ще се излъчват считано от горе-упоменатата дата, всеки делничен обед между 11.30 и 13.00 часа по НоваТВ.

Продължаваме днешната информационна бюлетина за новостите по телевизиите с ТВ7:
След като от началото на настоящия месец юни, най-успешната телевизионна игра на оранжевата медия "Следващият, моля!" се излъчва в ново лятно разписание и с обновена лятна и свежа визия, то в края му шоуто ще излъчи своето финално за сезона издание. Един от най-успешните проекти на ТВ7 с водещ Башар Рахал и ко-водещ Деян Неделчев-Икебаната, ще покаже своя последен за сезона епизод в последния ден от месец юни - на 30-ти (неделя), в обичайното си лятно разписание, между 20.30 и 21.30 часа.

Считано от първия ден на наближаващия месец юли - 1-ви (вторник), по ТВ7 започва премиерният за България италиански мини-сериал "Любов и тайни в Ларичи" (Borgo Larici). Новата романтична сага от "Ботуша" ще се излъчва на мястото на излизащото в сезонна пауза на 30 юни (понеделник) развлекателно предаване "Следващият, моля!", от понеделник до четвъртък, между 20.30 и 21.30 часа. "Любов и тайни в Ларичи" се състои от 6 оригинални 80-минутни епизоди, които ще излязат около 11-12 наши серии от по 40-45 минути и ще бъдат показани по ТВ7 в рамките на по-малко или точно 3 седмици.

И приключваме днешната статия за промените по телевизиите с дамската медия Диема Фемили:
След финала на първото повторение на една от най-романтичните турски поредици, излъчвани някога у нас - "Огнено сърце", от "Домът на турските сериали", както се самоопределя лилавата телевизия, всяка събота и неделя, между 16.00 и 20.00 часа излъчват маратони от повторението на друга успешна южно-съседска мелодрама "Любов и наказание" (Ask ve Ceza). Е, така ще е до тази неделя, 29 юни, когато за последно ще бъдат излъчени 4 епизода в горе-упоменатия часови слот от поредицата с участието на Нургюл Йешилчай и Мурат Йълдъръм.

Считано от 5 юли (събота), на мястото на половината от епизодите от маратона на "Любов и наказание", започва първото повторение на един от най-гледаните турски сериали, излъчвани някога в ефира на Диема Фемили - "Памуковата принцеса". Поредицата с участието на Еркан Петеккая ще се излъчва всяка съботна и неделна вечер, между 18.00 и 20.00 часа по лилавата медия, с по 2 епизода дневно. От горе-упоменатата дата, другата романтична турска сага "Любов и наказание" пък вече ще се излъчва отново всеки уикенд-следобед, но между 16.00 и 18.00 часа, а не между 16.00 и 20.00 часа и с по 2, а не с по 4 епизода дневно. 

3 коментара:

Анонимен каза...

Той и днес си беше 4 серии!

Анонимен каза...

Павел Станчев явно иска да съсипе Бтв. Един по един гони дългогодишни кадри. Спира производството на български сериали, залага повече на чужда и реалити продукция. Бтв става Нова 2. Ужас просто!!!
Жалко за Звездев, предаването му имаше интересни идеи, беше много различно от Бон Апети, която също е хубаво. Ще ми липсва и дано се намери някаква алтернатива за Звездев, па макар и в друга телевизия.

Анонимен каза...

Все пак "Кухнята на Звездев" остана в БТВ - в неделя, докато "Бон апети" изчезна оттам.

Предоставено от Blogger.