"Забраненият плод" се завръща от 11 юли по Диема Фемили

През идните седмици ще станем свидетели на нови промени в тв ефира, свързани с навлизането на летния телевизионен сезон.
Някои продукции излизат в сезонна пауза, други пък се завръщат с нови сезони, а трети предстои да бъдат повторени. Повече за това какви са промените и какво са ни подготвили телевизиите за летния сезон, разберете в по-долните редове!

Започваме с НоваТВ:
С идването на месец юли, някои от предаванията на медията излизат в сезонна пауза, а други се завръщат с нов сезон. През лятото от медията основно ще ни предлагат повторения на някои продукции и нови епизоди от предаването "Ничия земя".

От 05 юли (събота), уикенд-сутрешен блок на медията, а именно "Събуди се...", с водещ Мирослава Иванова, ще бъде вече с нов час на излъчване. Зрителите ще се събуждат с един час по-късно, тъй като от 05 юли сутришния блок ще започва вече не от 07:00, а от 08:00 часа и ще приключва в 10:00 часа, а не както досега в 09:00. 

След като бяха излъчени последните за сезона издания на "На светло..." с водещ Люба Кулезич и "Съдебен спор" с водещ Нана Гладуиш, то от следващата събота, 05 юли, НоваТВ ще предлага на тяхно място игрални филми всеки уикенд. Те ще се излъчват от 10:00 до 12:00 часа, а след това следва отново игрален филм, който ще продължи до 13:00 часа. 

Тук е мястото да съобщим, че в неделя, 06 юли, НоваТВ ще излъчи съкратен епизод от неделното публицистично предаване с Кеворк Кеворкян "Всяка неделя". Той ще започне в 16:00 ч. и ще приключи в 18:00 ч. Напомняме Ви, че "Всяка неделя" се излъчваше между 16:00 и 19:00 часа по НоваТВ.

От 06 юли (неделя) се завръща ъндърграунд социалния проект на Даниела Тренчева и Елена Чопакова, който е продукциран от "Teleman", а именно "Ничия земя". След като предаването се излъчваше в съботите от 22:30 часа, но беше прекъснато заради ниски рейтинги, то от 06 юли се завръща отново, но вече в нов ден и нов час на излъчване. "Ничия земя" зрителите ще могат да гледан всяка неделя от 18:00 до 19:00 часа по НоваТВ.

И приключваме с промените по НоваТВ с новината за предстоящото ново повторение на най-успешното патриотично предаване у нас - "Аз обичам България". То ще се излъчва на мястото на приключилото в неделя, 28 юни предаване с водещ Ани Салич - "Извън новините" - всяка неделя, от 13:30 до 15:00 часа, след което следва епизод от комедийния български сериал "Етажна собственост".

Преминаваме към Диема Фемили:
През лятото канала от семейството на Nova Broadcasting Group - Диема Фемили е заложила на повторения на популярни и успешни турски сериали.

На 10 юли (четвъртък) между 21:30 и 22:30, Диема Фемили ще излъчи последния 70-ти епизод от премиерния турски сериал "Надежда за обич" (Benim Hala Umudum Var) с Гизем Караджа. На негово място, считано от 11 юли (петък), всеки делничен ден от 21:30 до 22:30 часа, започва повторението на един от най-успешните турски сериали излъчвани у нас, който е с участието на Къванч Татлъту, Берен Саат, Хазал Кая и Небахат Чехре - "Забраненият плод" (Ask-i Memnu). Напомняме Ви, че "Забраненият плод" направи своята премиера по БТВ, като към него имаше невероятен интерес, като след това беше повторен по БТВ Лейди. Преди две години, Диема Фемили закупи и излъчи епизодите от сериала, като от 11 юли следва повторението му.

На 06 юли (неделя) ще се излъчи последния епизод от повторението на турския сериал с Аху Тюркпенче - "Истанбулска приказка" (Bir Istanbul Masali). То ще се излъчи в обичайния си час - меджу 08:30 и 09:30 часа по Диема Фемили.

Така от 12 юли (събота), на мястото на "Истанбулска приказка", се завърта поредното повторение на първия излъчен у нас турски сериал "1001 нощ" (Binbir Gece). Сагата на Tims с Бергюзар Корел и Халит Ергенч, ще се излъчва всеки уикенд, между 08:30 и 09:30 часа.



Няма коментари:

Предоставено от Blogger.