"Земя на бунтовници" (Terra Ribelle) стартира от юни по БТВ

След като онзи ден информирахме, че през летния телевизионен сезон prime-time програмата на БТВ ще бъде завладяна от двете турски продукции "Север-Юг" и "Една любовна история", то от днес медията излезе с актуална информация, според която нещата не седят точно така.


Според рекламната тарифа на БТВ за предстоящия месец юни, през делничните дни между 20.00 и 21.30 часа ще се позиционира новата поредица "Една любовна история" (Bir Ask Hikayesi), а от 21.30 до 22.30 часа - премиерният италиански сериал "Земя на бунтовници" (Terra Ribelle). Според актуалната програма на БТВ за следващата седмица (от 2 до 8 юни 2014 г.), всеки делничен ден между 20.00 и 21.30 часа ще продължи излъчването на турската поредица с Къванч Татлъту "Север-Юг" (Kuzey Guney), а от понеделник до четвъртък, от 21.30 до 22.30 часа - новата мелодрама "Една любовна история".

Е, след всички тези актуализации и промени в програмната схема на медията, днес PR ръководството й разпрати материал, според който от месец юни започва новата италианска поредица, за чийто старт е отбелязано и в рекламната тарифа не медията за месец юни и излъчване - между 21.30 и 22.30 часа - "Земя на бунтовници" (Terra Ribelle). Най-вероятно следващия понеделник или дори по-рано ще разберем от кога и в какъв часови пояс ще се показват епизодите от новата историческа поредица, като най-вероятно един от двата турски prime-time сериали ще отпадне от лятната програма на БТВ, като към този момент везните клонят към хита "Север-Юг", тъй като утре, 29 май (четвъртък) започва новият "Една любовна история". По-долу ще намерите сюжета и каста на новата италианска поредица!

В една вълнуваща история за любов, приятелство, лоялност и предателство ще бъдат пренесени зрителите в prime-time-a на БТВ през юни в италианския сериал "Земя на бунтовници" (Terra Ribelle). История, подобна на легендите за времената, когато дивите простори на Италия са били обхождани от каубои, разбойници и самотни ездачи, когато смели жени са се изправяли срещу съдбата, като са се отказвали от всички полагащи им се блага и права в името на любовта. Времена, в които пътните бандити са ограбвали богатите в името на бедните, когато съдбата на семейството е била неразделна част от трудната участ на страната. В центъра на повествованието - една любовна история, развиваща се на фона на събитията, които скоро ще определят бъдещето на цялата нация. 
От създателите на най-романтичния италиански сериал, излъчван в България - "Елиза", "Земя на бунтовници" ще пренесе зрителите на БТВ през втората половина на 19-и век в областта Марема, разположена в италианската провинция Тоскана. Двамата млади каубои Андрея (Родриго Гирао Диаз) и Якопо (Фабрицио Буччи) са израснали заедно. Якопо е синът на господаря Винченци (Маурицио Маттиоли), който е упълномощен да управлява земите на принц Марсили в Марема. Това го превръща в един от най-големите собственици на добитък в цялата област. Андрея е обикновен пастир, не познава баща си, който отдавна е починал и живее само с майка си. Те са приятели, съперничат си само в надпреварите за събирането на стадото и умението да яздят. Въпреки това, характерите им са много различни: нравът на Андрея е слънчев и великодушен, докато Якопо е по-интровертен. Луиза (Сабрина Гарсиарена) и Елена (Анна Фавела) са двете дъщери на флорентинския граф Джардини (Маттия Сбраджия). Двете са пълна противоположност. Луиза е по-голямата и търси брак, а Елена мечтае за истинската любов. Страстта на Елена са книгите по медицина. Баща им е напълно разорен след фалита на банката. Затова е принуден да се съгласи да даде Луиза за съпруга на Якопо. В замяна ще получи пари, с които да плати дълговете си. Всичко се променя в деня, в който Якопо е уведомен от баща си за този уговорен брак. Освен благородническа титла, баща му Винченци ще спечели още нещо - огромните земи на принц Марсили ще станат негова собственост. Докато графът и дъщерите му пътуват към тази дива и далечна страна, всеизвестната банда разбойници, оглавявана от Вълка (Умберто Зурита) - легендарен бандит, който се изплъзва на правосъдието от близо 20 години, ги напада и се опитва да отвлече двете жени. Андрея съвсем случайно се натъква на престъплението и безстрашно се изправя срещу Вълка, ранява го и спасява Елена. Младият мъж моментално е привлечен от красивата млада графиня. Якопо също предпочита нея пред по-голямата й сестра Луиза. Приятелството между двамата млади мъже е на път да се счупи. Сложният и интригуващ романтичен триъгълник е подсилен и от една мистерия, която води своите корени от далечното минало. Каква е тя, зрителите ще разберат в "Земя на бунтовници" - през юни в prime-time-a по БТВ. 

6 коментара:

Анонимен каза...

Аз съм за разнообразие и да не се набляга само на турско,не може ли понеделник и петък да е севр юг,вторник-четвъртък др.турски, а от 21.30 да е италиянския,така хем всички ще са доволни хем север юг ще се излъчва по рядко и бтв ще си пазят серии за есенния им сезон.

Анонимен каза...

Добро предложение-така всички ще са доволни!

Анонимен каза...

И според мен е добре програмата да е подобна тази от първия коментар. Например в понеделник и вторник от 20:00 до 21:30 "Север-Юг", а в сряда, четвъртък и петък "Една любовна история". А от 21:30 до 22:30 ч. италианския сериал.

Анонимен каза...

Хубави предложения. Споделете ги на Бтв чрез Фейсбук или на сайта им. Там шанса да ги видят е по-голям.

Анонимен каза...

Най-после нещо, което да не е в потури

Анонимен каза...

Nz ama nai ok shte e tozi maloymen serial zapad iztok da ne se izlychva izobshto,kakto i negovite sebepodobni veche ne im znam imenata poneje vsichki sa ednakvi seriali,no koi li shte ni chye nas xorata koito iskame i dr,kato latino sweriali na primer po btv.Dano,ama nadali!!!! Btv oshte ot 2009 godina e stanala aktrisa v tyrskoto porno,koito se nastani v balgariq i zatapi balgarite.Veche napravo me e strax da imam jena do men koqto gleda tyrski seriali,da ne vzeme da se samoybie ako q zareja.A tiq ot bloga,yj govorqt s televiziite,ami kajete im nqkoe novo latino da pysnat,no ne go ochakvam ot vas poneje vie ste otdavna servitiori v tyrskoto zavedenie (salzi,kovcheg i malko mrasni chinii)

Предоставено от Blogger.