"Перла" (Gumus) се завръща през юни по НоваТВ

Безспорно един от най-успешните турски сериали, излъчвани някога у нас - "Перла", се завръща през първият летен месец юни с поредно повторение в ефира на НоваТВ!
Той ще замести приключващата до седмици друга успешна мелодрама "Мелодията на сърцето". Освен това, след като днес от медията обявиха, че Вики Политова се присъединява към екипа й това веднага даде отражение в програмирането на една от най-силните програми на синята телевизия - новините. За сметка на това обаче, лятната prime-time програма на медията няма да се отличава много от миналогодишните. Предстоят и леки промени в уикенд-програмата на телевизията. Повече информация четете в следващите абзаци!

Вторият турски сериал у нас "Перла" (Gumus), излъчен за първи път по най-гледаната българска телевизия БТВ и повторен в рамките на 7 години два пъти, се завръща у нас с четвъртото си подред излъчване, трето повторение, за първи път обаче в ефира на НоваТВ (напомняме, че премиерата му и първото повторение бяха излъчени по БТВ, а второто повторение по Диема Фемили). Поредицата, разказваща за любовта между Инджи (Сюнгюл Йоден) и Мехмет (Къванч Татлъту) ще замести приключващата до седмици друга хитова продукция "Мелодията на сърцето" (Dudaktan Kalbe) и ще се позиционира в ефира на НоваТВ всеки делничен следобед, с начален час 15.00 и краен такъв - 16.00 часа, след маратона от "Малката булка" и преди следобедната емисия на "Новините на Нова". 

И като стана дума за новини, от днес (21 май, сряда) бившата шефка във bTV Media Group Вики Полиров поема постовете главен оперативен директор и заместник на управителния съвет в конкурентната Nova Broadcasting Group. И това веднага даде отражение върху програмирането на една от най-важните и набляганите през последните месеци програми в НоваТВ - "Новините на Нова". Промяна ще има в излъчването на късната емисия, която от месец юни вече ще се излъчва отново всяка делнична вечер, но с цял час по-рано от досегашния - в 22.00 часа. Освен новият часови пояс, късната емисия на "Новините на Нова" вече ще бъде с удължена продължителност - от 15-20 минути, тя вече ще бъде 30 минути, продължавайки до 22.30 часа. 

Както се подразбира, промяна предстои и в излъчването на комедийното предаване с водещи Мария Игнатова и Румен Угрински "Господари на ефира". От месец юни, шоуто, показващо телевизионни, политически, спортни и друг тип гафове вече ще се излъчва отново всяка делнична вечер, но от 22.30 часа, а не както в момента - от 23.00 часа (изключение правят срядите, когато "Господарите" започват в 22.30 часа). 

Междувременно, от месец юни стартира пролетния телевизионен сезон, с което предстоят промени в prime-time схемата на синята телевизия. От първият летен месец, делничните вечери ще бъдат превзети от обичайните заподозрени - развлекателно кулинарно шоу и криминална американска поредица. Става въпрос за "Черешката на тортата" и "Хавай 5-0", излъчили се миналата година по същото време. Първото ще се позиционира от 20.00, а второто - от 21.00 часа. Към момента не е ясно дали ще бъдат показвани съответно нови издания или повторения от "Черешката на тортата" и нови епизоди или повторения от "Хавай 5-0". 

И приключваме статията с новината, че от месец юни уикенд-сутрешния блок на НоваТВ с водещ Мирослава Иванова, който в момента се излъчва между 07.00 и 09.00 часа, вече ще се позиционира между 07.30 и 09.00 часа, както виждате със съкратено времетраене. 

2 коментара:

Анонимен каза...

bravoooooo

Анонимен каза...

Това вече е прекалено!Турско,турско и пак турско!Повтаряне,потретване подесетване!Ужас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Предоставено от Blogger.