Туба Бююкюстюн: "Любовта между Елиф и Йомер е пълна с магия и силна духовност"

Днес, 8 май (четвъртък), ще можете да прочетете второто интервю от рубриката на СЕРИАЛИ в България, в която всеки четвъртък публикуваме такова с един от 18-те участници в приключилия вече проект "Любима турска звезда 2014".
В днешната статия ще имате възможността да прочетете интервю с победителката в първия сезон на формата Туба Бююкюстюн. Тя е родена на 5 юли, 1982 г. в Истанбул, Турция, в момента е на 31 години, зодия рак. Учи моден дизайн и декорация в университета "Мимар Синан" в Истанбул. Започва да играе главни роли във филми от 2003 г. насам. През 2007 г. получава първата си най-успешна роля, чрез която става известна по цял свят, а именно тази на Аси от "Гордата Аси". Две години по-рано, през 2005 г. започва да се снима в друг успешен сериал "Под липите", отново в главната роля - тази на Филиз. През 2010 г. започва снимките на друг също много успешен за нея сериал - "Огнено сърце", в ролята на Хасрет. Миналата година (2013 г.) започна да се снима в поредицата на StarTV "20 минути" (20 dakika), която е закупена от нас от ТВ7, но постигна ниски рейтинги и само след 25 серии бе преустановен. В момента се снима в новата поредица на ATV "Черни пари за любов" (Kara Para Ask), партнирайки си с Енгин Акюрек и Небахат Чехре, като към  този момент сагата постига прилични резултати.

Каква е същността на ролята ви в "Черни пари за любов"?
Харесах ролята веднага след като я прочетох. Ще играя като дизайнерка на бижута, която е много красива, дъщеря на богато семейство, притежава бижутерски магазин в Рим и живее спокоен живот. Но живота й изведнъж се променя от събитията, които семейството преживява, убийството на баща й и следователя Йомер, който, чрез разследването на престъплението влиза в живота й и с неговата индивидуалност и чувства, той става много важна част от нейния живот. Но любовта им не намира лесния път и се сблъскват с много проблеми и изненади, вследствие алчност, черни пари, дори за сметка на живота и щастието на хората около тях и специално нейните. Така че тя е принудена да тръгне с него по една тъмна и страшна пътека, където лошите момчета са след тях, но те не знаят кои са те и къде се крият.

Как намирате работата си с Енгин Акюрек?
Да работя с Енгин е невероятно и върви много гладко, изпитах удоволствие по време на снимките с него за тези две седмици, въпреки, че не съм с екипа от самото начало, което се дължи на решението ми да не работя за известно време след края на предишния ми сериал "20 минути", да взема отпуска, да отмарям и да прекарам много време със семейството си. 

Кое се отличава в работата ви с Енгин?
Налице е химията и професионалната хармония между двама ни още от първата сцена, която снимах с него.

Плановете ви за дълга отпуска промениха ли с нещо ситуацията по време на снимките?
Не, всичко е наред със снимките, сериите ще се излъчат в срока, в който сме се договорили. Работим много усилено върху подготовката на 1 епизод.

Колко време Ви отне да прочетете и прецените качеството на това, което Ви се предлага, преди да приемете?
Бях обявила решението си за дълга отпуска за година и повече след "20 минути" , но по настояване на продуцентската компания прочетох сценария през септември-октомври, но го отхвърлих, защото не бях психологически подготвена да работя, имах нужда от почивка със семейството си. Срещнах се отново с продуцентите и те ме убедиха в точното време. Обещаха ми комфортни работни условия и да не удължават часовете за снимки.

Хареса ли Ви ролята на Елиф? 
Да, много. Както ви казах, тя е дъщеря от заможно семейство, избрала е елегантен и красив път, по който да развие бижутерския си талант, чрез магазин в Рим. Семейството й много се гордее с нея, но събития ще променят живота й и тя е принудена да се изправи срещу тях по свой собствен начин.

Как ще започнат събитията?
Завръща се в Истанбул, за да отпразнува рождения си ден и да посети семейството си и най-вече баща си, на когото е любимка още от малка, но след щастливото събиране тя губи най-любимия си човек и среща любовта на живота си без предупреждение. Ще преживее класическа любовна история, която няма да минава според нейните или с желанията на приятеля й.

Какви са обстоятелствата през, които ще премине Елиф?
Преди да се завърне, хората мислят, че тя живее в щастливо семейство, майка й, която вижда в Елиф собствените си мечти, когато е била на нейната възраст, е горда и щастлива. Но тя не осъзнава, че нейната дъщеря има собствени мечти, за разлика от по-голямата си сестра, която е нейна пълна противоположност, сякаш не са сестри. Елиф, която е живяла далеч от семейството си за дълго време, ще се изправи пред реалността, да я приеме и да се научи да живее с нея. Ще бъде принудена да живее различен живот от този, на който е свикнала, да се срещне с нови хора, включително и Йомер, в когото ще се влюби до такава степен, че не може да се опише.

Какво те кара да мислиш, че любовта между Елиф и Йомер в "Черни пари за любов" е различна?
Любовната история между Елиф и Йомер е пълна с магия и силна духовност. И двамата са живеели различен живот от другия, но магията на любовта ги събира заедно, ще осъзнаят, че техните ценности и принципи са много сходни, независимо, колко различни изглеждат един от друг. Това, което ги сближава е, че и двамата губят любимите си хора, близките си. И двамата имат едно и също виждане за бъдещето и вървят към него бързо, с ново темпо и с голяма надежда. Тук доверието ще бъде придобито с много усилия и постоянство между тях по един вълнуващ и интересен начин.

Забележка: интервюто е взето през месец март 2014 г., източник: официалният фен клуб на Туба Бююкюстюн в България във Facebook

8 коментара:

Анонимен каза...

Много ви хареса интервюто,но очаквах нещо и за личният й живот.Мисля,че преди 4-5 месеца бях прочела,че ще живее със семейството й във Франция.Щеше да ми бъде интересно да прочета нещо по този въпрос,но вината не е във Вас,а в този който е взел интервюто.Той разбира се не е знаел какво искам да прочета точно аз.

Анонимен каза...

Приятно ни изненадахте и този път!Източникът отново е посочен.Браво,продължавайте все така!А може ли малък жокер за следващото интервю?

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Радваме се, че интервюто Ви харесва. Съжаляваме, че в него не се споменава за личния живот на Туба, но се стремяхме да публикуваме възможно най-актуално и ново интервю.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Радваме се, че интервюто Ви харесва! Това, което ще издадем е, че следващата седмица ще публикуваме интервю с много популярен в последно време актьор, който в момента освен с обичайната си професия се занимава и със съвсем ново начинание. В интервюто той споделя подробности точно за новата си инициатива, ако можем да я наречем така.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Благодаря за жокерчето-да не би да говорите за Халит Ергенч,който освен всичко друго се занимава и с професията "баща"

Анонимен каза...

А пък аз си мисля,че следващото интервю може би ще бъде с Джансел Елчин.Наскоро видях снимки на които беше с микрофон и май че пееше.

Анонимен каза...

Зaщо зaнемaрихте поредицaрa тв рекорди? Много ми се искaше дa видя кои сa нaй рейтинговите лaтино сериaли в Бг!...

Анонимен каза...

a tova e linka za BG face na Tuba
https://www.facebook.com/pages/Tuba-Buyukustun-Bulgarian-fans-club-official/380195852002337

Анонимен каза...

Информацията за 20 минути не е точна. Сериалът не е спрян заради нисък рейтинг. Той е замислен за един сезон с определен брой епизоди. Освен на традиционния пазар на турски сериали - Балканите и Близкия Изток, той е закупен и в Русия, Израел, Швеция, Италия. Приет е за номинациите за 2014 година за наградите Еми. Главните герои също.
За личния живот - Туба не е имала намерение да живее във Франция. Миналата есен със съпруга си и децата си направи обиколка из Европа.

Предоставено от Blogger.