"Червената вдовица" от 19 май по ТВ7, "Цената на славата" се завръща по Диема Фемили

Само след няколко седмици официално ще бъде закрит пролетният телевизионен сезон, за някои телевизии това ще стане по-късно, а за други - по-рано.
Второто важи за ТВ7, чийто сезон приключва тази събота, когато ще бъде излъчен финалът на най-мащабното риалити у нас "Къртицата 2: Разтърсване". По Диема Фемили също предстоят промени - завръщат се "Млечният път" и "Готова на всичко", както и обещаното повторение на "Цената на славата".

Започваме с оранжевата медия ТВ7:
Тази събота, 17 май, след точно три месеца в ефир ще бъде излъчен големият финал на най-мащабното риалити предаване в България "Къртицата 2: Разтърсване". Както миналата година, така и тази, той ще бъде разделен на две части. Първата ще започне в 17.30 и ще завърши в 18.30 часа, когато започва централната емисия новини на медията. Втората част пък стартира в 19.30 и по програма трябва да завърши в 22.30 часа (което със сигурност няма да се случи, финалът ще бъде удължен). След инцидента с Ивайла Бакалова, финалистите в "Къртицата 2" няма да бъдат 6 по регламент, а извънредно 5, като един от тях със сигурност ще бъде бившият волейболист Евгени Иванов-Пушката, който спечели тази привилегия на една от седмичните битки. Кои ще бъдат останалите 4 финалисти сред Александър-Сано, Виктория Джумпарова, Георги Стоянов, Емил Каменов и Константин Воротнюк предстои да разберем този петък, 16 април, когато в 20.30 часа ще стартира предпоследния лайф на "Къртицата 2", след който ще си тръгне един от горе-изброените петима, а останалите 4 ще продължат към финала, в който първо отпада 1, а след това, сред 4 останали ще бъде обявена самата къртица. След това предстои битка между тримата останали играчи, като накрая зрителите ще решат кой да спечели формата. 

На мястото на "Къртицата 2: Разтърсване", от 19 май (понеделник) започва отложеният от пролетния сезон американски сериал "Червената вдовица", който ще се излъчва всеки делничен ден, между 20.30 и 21.30 часа. Напомняме, че криминалната поредица трябваше да започне още в началото на март, излъчвайки се всяка съботна вечер, между 19.30 и 20.30 часа, но заради лайфовете на "Къртицата 2" бе отменена. 

Предстои и промяна в излъчването на турската сага "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), който също от 19 май (понеделник) вече ще се излъчва не само от понеделник до четвъртък, а всеки делничен ден, между 21.30 и 22.30 часа. Това обаче ще бъде само до 2 юни (понеделник), когато започва най-новият проект на ТВ7 "Валя и Моро обикалят света", в който любимците на публиката от двата сезона на "Къртицата" ще се впуснат в приключението да обиколят Европа. Формата ще се излъчва всеки понеделник, между 21.30 и 22.30 часа, което означава, че "Великолепният век" ще се излъчва от вторник до петък.

Продължаваме с дамската медия от семейството на NBG Диема Фемили:
От 23 май (петък) започва поредното повторение на турската мелодрама "Млечният път" (Samanyolu). Сагата с участието на Йозджан Дениз, Вилдан Атасавер и Айча Бингьол ще се позиционира всяка делнична сутрин, между 09.30 и 11.30 часа, с по 2 серии. Първата ще започва в 09.30 и ще завършва в 10.30 часа, а втората съответно в 10.30 и 11.30 часа. 

Ден след това, от 24 май (събота) започва отмененото от началото на месеца повторение на турската сага с участието на Аху Тюркпенче "Цената на славата" (Sohret). То ще се излъчва всяка съботна и неделна сутрин, между 10.30 и 12.30 часа, с по 2 епизода. Напомняме, че продукцията трябваше да започне на 3 май (събота), излъчвайки се всеки уикенд между 18.00 и 20.00 часа, но впоследствие бе отменена и на нейно място започна излъчващия се сега "Любов и наказание".

И приключваме статията с новината, че от 22 май (четвъртък) започва поредното повторение на турската мелодрама с участието на Халит Ергенч "Готова на всичко" (Aliye), което ще се излъчва всяка делнична вечер, между 23.30 и 00.30 часа по Диема Фемили, замествайки приключващото ден по-рано, на 21 май (сряда) повторение на сагата с Берен Саат и Аслъ Тандоан "Щастливи заедно" (Aska Surgun).

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.