Започва четвъртият сезон на "Великолепният век" по ТВ7, "Малката булка" ще се излъчва от 13.30 часа по НоваТВ

ТВ7 пуска най-новият сезон на хитовата мега-продукция "Великолепният век". Нова ТВ сменя часът на излъчване на индийската приказка "Малката булка".

Започваме с промените в порграмната схема на ТВ7:
Утре, от 21.30 часа в ефира на ТВ7 ще се излъчи, последният епизод от третия сезон на турската историческа сага "Великолепният век". От 3 април (четвъртък) стартира финалният, четвърти сезон от поредицата, който ще се излъчва от понеделник до четвъртък в 21.30 часа.

В последният сезон на сериала, който все още се снима и излъчва в Турция зрителите ще станат свидетели на много обрати, нови герои и попълнения в актьорския състав. След две години в неизвестност Хюрем се завръща в нов облик. Ролята на възрастната султанка ще бъде изиграна от познатата ни Вахиде Гьордюм ("Огледален свят", "Да върнеш времето назад", "Любов извън закона" и др.). Четвърти сезон носи подзаглавие "Сезонът на принцовете". В него сериала напълно променя своя облик. Интригите в харема, които досега бяха най-главното в сюжета биват изместени от войната между принцовете и битката за трона. В ролята на Селим се превъплащава Енгин Йозтюрк, който познаваме от "Пепел от рози". За разлика от братята си Селим не се вълнува особено от престола и управлението, а от забавленията. В харема му се появява красивата Нурбану, изиграна от Мерве Болуур ("Малки тайни"), която преобръща всичко. В историята Нурбану Султан е една от най-властните жени в османската история, постигнала много повече дори от самата Хюрем. Баязид бива изигран от Арас Булут Ийнемли ("Времето лети"). Баязид е буен характер и не се оставя да бъде потъпкан, но това не му носи само добро. Ясно е, че накрая един ще се възкачи на престола, но кой ще бъде той - Мустафа, Баязид или Селим? Не пропускайте новите епизоди на "Великолепният век" в ефира на ТВ7.

Продължаваме статията, отразявайки промяна в ефира на Нова ТВ:
Втората по гледаемост у нас телевизионна медия сменя началният час на новата индийска приказка "Малката булка". Историята ще започне на 7 април, но не от 15.30 часа, както бе обявено първоначално, а от 13.30 часа, което не е изненада. Причината най-вероятно е двучасовото излъчване на "Цветовете на любовта", което БТВ наложи от тази седмица, за да се конкурира с "Малката булка". Естествено зрителите ще предпочетат сериала, който вече следят и няма да гледат "Малката булка" в 15.30 часа, когато дават "Цветовете на любовта". Ходът на Нова ТВ е добър и със сигурност в 13.30 най-успешната индийска история ще постигне успех.

От 7 април турския сериал "Мелодията на сърцето" пък ще се излъчва по два часа, но не от 13.30 до 15.30 часа, както първоначално обявихме, а от 14.00 до 16.00 часа.

4 коментара:

Анонимен каза...

kak ednovremenno shte davat i dvata seriala?!

Главен редактор каза...

За кои два сериала говорите?

Анонимен каза...

Тази Вахиде е ужасна, къде е еХюрем истинската, кви са тия дърти, изкуствено играещи?

Главен редактор каза...

До 3-ти коментар
Ще промените мнението си, като изгледате още няколко епизода от новия сезон! Аз съм голям фен на сериала и следя всички епизоди, вече съм до 130-ти, който се излъчи вчера в Турция. Вярно е, че в началото на сезона Вахиде все още навлизаше в ролята на Хюрем, но занапред актрисата се представя просто невероятно. Ролята на вече остарялата Хюрем Султан и пасва прекрасно, актрисата играе просто невероятно.

Предоставено от Blogger.