"Малката булка" и "Мелодията на сърцето" с промяна в разписанията си от 22 април

През втората половина на месец април, веднага след Великденските празници и промените по техен случай, в програмните схеми на каналите от Nova Broadcasting Group ще бъдат наложени промени, свързани с дневните им сериали.
Предстоят промени в разписанията на следобедните продукции на НоваТВ "Малката булка" и "Мелодията на сърцето", както и премиерна теленовела и повторение на стара класическа такава по Диема Фемили. Повече информация намирате в следващите абзаци!

Започваме както обикновено с главния канал на медийната група НоваТВ:
След като БТВ направи стратегически ход, пускайки по 4 епизода дневно от най-гледания дневен сериал, а именно индийския "Цветовете на любовта", от НоваТВ, чиято премиерна азиатска поредица "Малката булка" трябваше да се излъчва от 15.30 до 16.00 часа (веднага след края на "Цветовете на любовта"), то от синята телевизия преместиха своята продукция в 13.30 часа. Сега предстои поредната промяна, която обаче ще бъде в полза на феновете и зрителите на поредицата. От 22 април (вторник), "Малката булка" вече ще се излъчва всеки делничен ден от 13.30 часа, но вече не по 1, а по 3 серии дневно - между 13.30 и 14.00 часа (първата), 14.00 и 14.30 часа (втората) и 14.30 и 15.00 часа (третата). Така, сблъсъкът между "Малката булка" и "Цветовете на любовта" е неизбежен, защото първата серия от втория ще се засече с третата от първия. 

Поради новото разписание на "Малката булка", промяна ще има и в това на другия следобеден сериал на НоваТВ - "Мелодията на сърцето". Считано от 22 април (вторник) повторението на турската мелодрама с участието на Аслъ Тандоан, Бурак Хаккъ и Ийт Йозшенер вече ще се излъчва всеки делничен следобед, между 15.00 и 16.00 часа, като от цели 2, сега сериала ще бъде с продължителност от само 1 час или 45 минути без рекламните паузи. Напомняме, че старото разписание на продукцията, което е от 14.00 до 16.00 часа ще бъде в сила до този четвъртък, 17 април, тъй като на 18 април (петък) е Разпети петък и на 21 април (понеделник) е втория ден от Великден и в тези два дни програмата ще бъде празнична, не включвайки сериали. 

Междувременно, на 20 април (неделя), навръх Великден започва дългоочакваното авторско предаване на водещата на "Новините на Нова" Ани Салич, което носи заглавието "Извън новините". В него топ-журналистката ще представя успелите популярни българи, избрали да живеят и развиват в родната си страна, всеки неделен следобед, между 13.30 и 15.00 часа. Първият гост на Салич ще бъде продуцентът на продуцентската компания "Global Frame" Маги Халваджиян. 

Продължаваме с промените по най-успешния и гледан нишов канал на НоваТВ - Диема Фемили:
След промените в разписанията на "Малката булка" и "Мелодията на сърцето" по НоваТВ, чиито епизоди се повтарят в prime-time програмата на Диема Фемили, такива предстоят и в програмата на "Домът на турските сериали". Считано от 22 април (вторник), повторенията на "Малката булка" вече ще се позиционират всяка делнична вечер, отново с начален час 19.00 часа, но вече с продължителност не от половин, а от един час и половина. Това означава, че "Малката булка" ще се излъчва всеки делничен ден, между 19.00 и 20.30 часа. Точно тогава пък, по ново разписание, започват повторенията на "Мелодията на сърцето", продължаващи до 21.30 часа. И тази промяна влиза в сила от 22 април (вторник). 

След като преди седмици Ви информирахме за старта на новата премиерна латиноамериканска теленовела, приключила преди месеци излъчването в родината си - "Неукротено сърце", то вече е ясна и стартовата й дата. Продукцията на Телевиса от 2013 г. започва на 23 април (сряда), излъчвайки се всеки делничен следобед, между 13.15 и 14.15 часа. Тя ще замести приключващата предния ден, 22 април (вторник) премиерна теленовела с участието на Уилям Леви "Бурята". За тези, които няма да имат възможността да гледат "Неукротено сърце" в премиерното му излъчване, Диема Фемили ще предлага повторения, стартиращи на следващия ден, 24 април (четвъртък) и излъчващи се всяка делнична сутрин, между 08.00 и 09.00 часа. 

И приключваме статията с новината за старта на повторението на оригиналната версия на латиноамериканския сериал "Клонинг" от 2001 г. по Диема Фемили. То стартира на 23 април (сряда), като ще се излъчва всяка делнична вечер, между 18.00 и 19.00 часа, замествайки приключващото предния ден повторение на турския сериал "Имението с лозите". Повторения на "Клонинг" ще се предлагат на всеки следващ работен ден, считано от 24 април (четвъртък) всеки делничен ден, между 10.30 и 11.25 часа. 

2 коментара:

Анонимен каза...

Нова ТВ ще излъчва по три епизода на Малката булка от 22 април.

Анонимен каза...

В колко часа щте дават Малката булка по Диема фиемили

Предоставено от Blogger.