БТВ Лейди продължава повторението на "Времето лети" от 24 март

В края на месец март в ефира на дамската медия от семейството на bTV Media Group БТВ Лейди предстоят промени в програмната й схема. 
Очаквайте продължение на повторението на "Времето лети", както и поредни повторения на "Пепел от рози" и "Американска наследница".

След като през юни месец миналата година, в prime-time-а на БТВ бяха излъчени последните от 1-ви сезон премиерни епизоди на турската мега-продукция "Времето лети". Точно по това време (началото на март), но миналата година по БТВ Лейди стартира първото повторение на "Времето лети", което се излъчваше всяка делнична вечер, между 21.00 и 22.00 часа. То обаче бе прекъснато на 60 епизод, а излъчените у нас серии са общо 96, т. е. 36 епизода от повторението не са излъчени. От 24 март (понеделник), малко повече от година след старта на първото повторение на "Времето лети", БТВ Лейди стартира неговото продължение от там, до където е стигнала, т. е. 61 серия. То ще се излъчва всяка делнична сутрин, между 09.30 и 10.30 часа в ефира на дамската медия. Към момента не се знае дали БТВ е закупила новите епизоди от 2 сезон на "Времето лети" и ако да, дали те ще бъдат показана в ефир. При получаване на повече информация ще Ви информираме.

Отново от 24 март (понеделник) започва второто повторение на най-гледаната турска мелодрама за 2012 г. "Пепел от рози". Интересното е, че то стартира още преди да е приключило първото, което се излъчва всеки делничен следобед, между 15.30 и 16.30 часа по БТВ. Второто обаче ще се позиционира по БТВ Лейди, и то всеки делничен преди обед, между 10.30 и 11.30 часа. 

И приключваме статията с не толкова радостната новина, че от 26 март (сряда) започва поредното повторение на хитовата американска продукция "Американска наследница", излъчила се през изминалото лято в ранните часове по БТВ. Това излъчване обаче ще се осъществява по БТВ Лейди, с разписание всяка делнична вечер, между 22.00 и 23.00 часа. 

6 коментара:

Анонимен каза...

епизодите не са нови а повторения на сезон 1 отново, първо проучете тогава публикувайте , аман от ваще неверни публикации ............... без коментар ще се убедите сами :)

Анонимен каза...

А бе сериали в БГ какво значи завършваме с НЕ ТОЛКОВА РАДОСТНАТА новина,може ли такова отношение като сериала не е турски вас не ви радва ли?Защо си мислете,че няма хора които искат да гледат и американска наследница или някой др.американски сериал,не всичко се върти около турските сериали,стегнее се малки и не пишете такива глупости.

Анонимен каза...

Ето, за мен това че "Американска наследница" ще се излъчи за 1001 път не е радостна новина. Гледам турско, гледам руско, гледам и американско, но бих искала нещо по-различно, а не повторения след повторения.
Имам молба към блога, ако имате връзка с Бтв, моля Ви, пишете им и им кажете, че "Времето лети" има фенове в България, който искат ЦЕЛИЯ сериал да бъде излъчен. Нямам фейсбук за да им пиша там. Не ме интересува дали ще е по Бтв или по Бтв Лейди, искаме само това. Нека знаят, че и този сериал, който те тук в България така хубаво провалиха си има фенове и те не са малко.

Анонимен каза...

За повторението си прав,същото се отнася и за пепел от рози,

Анонимен каза...

"дамската медия", аман от този смехотворен начин на изразяване

Анонимен каза...

Аз харесвам повторенията но да са след 3,4 години поне какво е това не е минало и 1 година 2 повторения нямам думи !!!

Предоставено от Blogger.