Новите епизоди на "Времето лети" и "Изборът на Лара" започват от 17 март по БТВ

март 13, 2014
През предстоящата седмица най-голямата частна телевизия у нас БТВ ще наложи много промени в следобедната си делнична програма.
Предстои съкращаване на "Лице в лица", завръщанията на "Изборът на Лара" и "Времето лети", размествания между "Бон Апети" и "Кухнята на Звездев".

Считано от 17 март (понеделник), най-успешното делнично публицистично предаване "Лице в лице" вече ще се излъчва само половин час - между 18.30 и 19.00 часа. Промяна има и в състава на водещите - от горе-упоменатата дата водещ ще бъде само Цветанка Ризова, като нейният допредишен екранен партньор Димитър Цонев напуска медията, поради факта, че тя съкратява тройно продължителността на предаването. Напомняме, че до 14 март (петък) можете да гледате "Лице в лице" всеки делничен следобед, между 17.30 и 19.00 часа. 

Отново от 17 март (понеделник), на мястото на единя съкратен час от "Лице в лице" се завръща любима турска продукция - "Времето лети". Изненадата за феновете на турските продукции е, че БТВ няма да излъчва повторения, а напротив - най-новите неизлъчени досега епизоди от 2 сезон на драматичната мелодрама. Епизодите от 2 сезон от "Времето лети" ще се излъчват всеки делничен следобед, между 17.30 и 18.30 часа. Напомняме, че от 24 март (понеделник) по БТВ Лейди продължава започнатото преди месеци повторение на продукцията, излъчвайки се всяка делнична сутрин между 09.30 и 10.30 часа. 

Отбиваме се в ранно-следобедната програма на най-голямата частна медия у нас. Считано от 17 март (понеделник) в ефира се завръща най-успешните хърватски сериал, излъчван някога в България "Изборът на Лара". Продукцията с участието на Дорис Пинцич и Иван Херцег продължава излъчването си в ефира на БТВ с най-новите неизлъчени до момента епизоди. Те ще се излъчват всеки делничен ден, между 13.30 и 14.30 часа, замествайки турската премиера "Ангели пазители", до чийто финал оставаха само близо 20 серии. Към момента не се знае каква ще бъде съдбата на продукцията с участието на Йозге Йозпиринчи и дали ще бъде продължена. 

Приключваме статията с новината, че двете кулинарни предавания в програмната схема на БТВ - "Кухнята на Звездев" и "Бон Апети" ще разменят часовите слотове, в които се позиционират. Това означава, че това с водещ Иван Звездев вече ще се излъчва всеки делничен следобед между 16.30 и 17.00 часа, а това с водещи Лора Найденова и Стоян Сейменски - всеки делничен предиобед между 11.30 и 12.00 часа. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.