"Изгубени в разказа" - станете част от новата инициатива на TVseries България

В продължение на 13 седмици, най-добрият сайт за американските сериали у нас - TVseries България представи на многобройните си читатели общо 13 истории, най-добрата, от които ще изиграе главна роля в най-новата инициатива на сайта.

Тя се казва "Изгубени в разказа". Както споменахме по-горе, в продължение на 13 седмици сайта представи на своите читатели 13 истории, които бяха и в момента са оценявани от потребителите по шестобалната система. Историята, определена като най-добра според читателите ще изиграе главна роля в най-новата инициатива на сайта.

Разказът-победител ще бъде заснет под формата на кратък игрален филм, в който главните роли ще бъдат поверени буквално на някои от читателите на TVseries България. Това ще стане след провеждането на специален кастинг за избирането на актьорите, които ще участват в проекта "Изгубени в разказа".

Имате възможност да гласувате за един от тринадесетте разказа до 4 март (вторник). Желаем да добавим важната информация, че всичко това се прави заради четвъртия рожден ден на TVseries България, който ще бъде отбелязан през месец май. Тогава най-вероятно ще бъде показан и филма по разказа-победител. Посетете специалната категория на инициативата "Изгубени в разказа" от тук! Там се съхраняват всичките 13 разказа, които могат да бъдат прегледани и оценени и в момента.

С тази статия обявяваме и партньорството си с TVseries България, започващо от днес, 24 февруари (понеделник). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.