Започва "Любима турска звезда 2014"!

Големият финал на проекта на СЕРИАЛИ в България "Любима латино звезда 2013" наближава с всяка изминала седмица. Онзи ден, 17 януари (петък) бе обявен четвърт-финала на формата, до който оцеляха 9 от първоначалните 18 участници.

В четвъртък, 23 януари ще бъде обявен полу-финала на проекта, до който ще стигнат 7 участници, а преди него ще отпаднат тези двама, които са събрали най-малко гласове след едноседмично онлайн гласуване. Издаваме, че към момента има 2-ма застрашени участници, или по-скоро участнички, за които все още не е гласувал никой. Има и 2-ма спасени към момента участници, мъж и жена. В периода между 23 и 30 януари (четвъртък-четвъртък) ще можете да гласувате са този от 7-те полу-финалисти, който според Вас трябва да попадне на големия финал. На 30 януари (четвъртък) ще бъдат обявени имената на петимата финалисти, които ще се борят за Вашите гласове до 6 февруари (четвъртък). Тогава, точно в 19.30 часа онлайн гласуването ще бъде закрито. В 20.00 ще бъде обявен финалистът, класиращ се на 5 място, в 20.30 този на четвърто и в 21.00 часа този на трето място. В 21.30 часа ще бъде обявен големия победител и любимата латино звезда на читателите за 2013 г. 

Както може би знаете, веднага след приключването на "Любима латино звезда 2013" започва друг подобен проект, този път обаче търсещ любимата турска звезда на читателите. "Любима турска звезда 2014" започва на 7 февруари (петък), като само ден по-късно, 8 февруари (събота) ще бъдат обявени първите номинации в проекта. Регламента също ще бъде подобен на този на "Любима латино звезда 2013" - номинации: от събота до вторник; елиминации: от вторник до петък. 

В проекта "Любима турска звезда 2014" ще се включат популярни и обичани актьори и актриси, участващи в сериалите "Огледален свят", "Север-Юг", "1001 нощ", "Пепел от рози", "Времето лети", "Великолепният век", "Мечтатели", "Сезони на любовта", "Справедливостта на Кара", "Другите отчаяни съпруги" и "Огнено сърце". Във формата участие ще вземат 9 актриси и 9 актьори, общо 18 звезди. От днес, 19 януари (събота) до 6 февруари (четвъртък) (18 дни), във фейсбук страницата на СЕРИАЛИ в България, ежедневно ще бъде обявявана по една звезда, от участниците в проекта. 

А на 7 февруари (петък) официално ще бъдат обявени всички звезди, които ще участват в "Любима турска звезда 2014", заедно с големия победител и любимата латиноамериканска звезда на потребителите. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.