Започва "Любима латино звезда за 2013"

декември 15, 2013
През изминалата есен СЕРИАЛИ в България обяви старта на своя нов проект "VIP Brother: Latino Stars". След няколко седмици поради технически причини той бе спрян. Сега обаче се завръща под ново име - "Любима латино звезда за 2013".


В новият стар проект участват 18 известни латиноамерикански актьори - по 9 жени и 9 мъже. През изминалата есен, докато проекта съществуваше, отпаднаха две от актрисите във формата - Ана Лайевска и Наташа Клаус. Проектът ще продължи така, както е бил прекъснат, което означава, че двете звезди няма да бъдат върнати обратно в игра. Останаха 16, ето кои са те:
1. Диана Брачо
2. Еухенио Силер
3. Жаклин Бракамонтес
4. Катрин Сиячоке
5. Лусеро
6. Марица Родригез
7. Норма Зунига
8. Освалдо Риос
9. Пабло Асар
10. Сегундо Сернадас
11. Талия
12. Уилям Леви
13. Фернандо Колунга
14. Хари Гайтнер
15. Хорхе Као
16. Юл Брюкле

Регламента на "Любима латино звезда за 2013" е следния: понеделник, считано от 16 декември, ще бъде пускана анкета, която ще определя кои да бъдат четиримата или петимата номинирани участници. Тя ще бъде на разположение до сряда, когато ще стават и номинираните за изгонване участници в шоуто. Резултатите ще излизат в четвъртък вечер, точно в 20.00 часа. От тогава до събота вечерта ще бъде на разположение друга анкета, в която ще трябва да избирате между четиримата или петимата номинирани. В неделя, точно в 20.00 часа ще става ясно името на поредния изгонен участник от проекта. 

Проекта "Любима латино звезда за 2013" ще се състои в продължение на около 2 месеца, след които ще стане ясна и любимата латиноамериканска звезда за 2013 г. на България! 

Можете да посетите сайта на проекта, на който ще се гласува и ще се качват новините от тук!

3 коментара:

Анонимен каза...

Неможе ли да откриете рубрика "Любима звезда от турски сериали"

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Ще има такъв проект, който най-вероятно ще стартира след финала на този през месец февруари. Очаквайте много изненади!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Благодаря за отговора.Зарадвахте ме.Ще чакам с нетърпение старта на новият Ви проект.Желая Ви спокойна и плодотворна седмица.

Предоставено от Blogger.