Двойни епизоди на "1001 нощ" заместват "Пътят на възмездието" от 6 януари по НоваТВ

В началото на новата 2014 година отново ще се убедим, че за НоваТВ е невъзможно да излъчва за дълго латиноамерикански сериал. 

На 3 януари (петък) ще бъде излъчен последният за българския ефир епизод от бразилската мелодрама "Пътят на възмездието" (Avenida Brasil). Промяна в излъчването на продукцията няма да има, последната серия преди прекъсването, ще се излъчи на горе-упоменатата дата между 15.00 и 16.00 часа.

Считано от 6 януари (понеделник), НоваТВ започва да предлага по-дълги епизоди от повторението на турският хит "1001 нощ" (Binbir Gece). Времетраенето на сериите от продукцията с Халит Ергенч и Бергюзар Корел ще се увеличи с цял един час. Така от горе-упоменатата дата, един епизод от драматичната сага ще продължава не 1 час и 30 минути както досега, а цели 2 часа и 30 минути. Поради това слота, в която ще се позиционира "1001 нощ" също се променя - сериала вече ще се излъчва между 13.30 и 16.00 часа, а не както досега между 13.30 и 15.00 часа. Поради тази промяна повторението на сагата ще приключи доста по-рано, което означава, че нейния заместник "Мелодията на сърцето" също ще започне по-рано от първоначално обявения 28 януари (сряда). Предстои да научим повече подробности около финала на "1001 нощ" и старта на "Мелодията на сърцето".

На 6 януари (понеделник) ще бъде излъчена кулминационната серия от премиерния френски сериал, чийто режисьор е популярния Люк Бесон "Без граници" (No Limit). Считано от 7 януари (вторник) започва повторението на 10-ти сезон от хитовата криминална продукция "От местопрестъплението: Маями". То ще се позиционира от понеделник до четвъртък, между 21.00 и 22.00 часа, замествайки "Без граници". Питате се какво ще се излъчва в петък вечерите? Както съобщихме по-рано, от януари уикенд-филмовите вечери ще започват още в петък. Вече е ясна и датата, от която тази промяна ще влезе в сила - 10 януари (петък). Считано от тогава, всяка петъчна вечер ще бъде завладявана от игрален филм, излъчващ се между 20.00 и 22.00 часа. Освен "От местопрестъплението: Маями", в петъчните дни няма да бъдат позиционирани и епизоди от култовия "Имението Даунтън" (Downton Abbey). Това означава, че и той ще се излъчва от понеделник до четвъртък между 20.00 и 21.00 часа.

И приключваме статията с новината, че на 12 януари (неделя), между 14.00 и 16.00 часа ще бъде излъчено повторение на благотворителния концерт "Българската Коледа 2013", който се излъчи на живо навръх Коледа, 25 декември, между 20.00 и 22.00 часа по НоваТВ.

4 коментара:

Анонимен каза...

Искаме си пътят на възмездието не е честно да го спирате точно по средата

Анонимен каза...

ne povtarqte melodiq na sarceto mnogo e tap

Анонимен каза...

Кога ще започне излъчване на "Пътят на възмездието"

Анонимен каза...

мога ли да попитам, кой решава в края на краищата кой сериал искаме да гледаме и кой не?
Защо решиха, че е нормално да спрат сериал, който хората тъкмо загледаха, за да го сменят с друг?
да не се излагат и да продължат сериала и то по възможност в по-нормално време, когато и тези, които работят да могат да го гледат!!!

Предоставено от Blogger.