"Рейтингите на седмицата" - 8 издание (от 1 до 7 ноември 2013 г.)

Дойде време за 8 пореден път да разгледаме рейтингите на сериалите в Мексико и САЩ за изминалата седмица. Този път промените в класациите са напълно видими, като от това издание започваме да Ви информираме и за рейтинга на "Свободна да те обичам" (Libre Para Amarte) на Телевиса.


1 ноември (петък):
Телевиса: "Това, което животът ми отне" (Lo Que La Vida Me Robo) е лидер и водещ в рейтинговото отношение. Макар и с не чак толкова висок рейтинг, за петък теленовелата се радва на 19.8%. На второ място след нея е "Свободна да те обичам" (Libre Para Amarte) с Габриел Сото, която е към своя финал, нареждайки се на второ място и постигайки рейтинг, равняващ се на 17.1%. Трета е "Искам да обичам" (Quero Amarte) с 16.5% рейтинг. На четвърто място е "Че те обичам, обичам те" (Te que te quero, te quero), която леко е повдигнала рейтинга си и той е 16.4%. На последно място е "Завинаги моя любов" (Por siempre mi amor), с 16% от цялата аудотия.

TV Azteca: "Сърца в съвладение" (Corazon en Condominio) продължава да бъде лидер, отчитайки 8.5% рейтинг. След него е "Трябваше да бъдеш мъж" (Hombre Tenias que Ser), с 8% шер. На последно място е "Забранено да обичаш" (Prohibida amar), която се радва на 7.2% рейтинг.

Телемундо: "Мъж под наем" (Marido en alquiler) продължава да бъде лидер, излъчвайки по два епизода. Първият епизод в петък е събрал 1 401 000 зрители, а втория - 1 398 000 зрители. "Света дяволица" (Sana diabla) е с рейтинг от 1 200 000 зрители.

4 ноември (понеделник):
Телевиса: "Това, което животът ми отне" е най-гледаната теленовела в Мексико. На 4 ноември е събрала 19.3% рейтинг, най-ниския й резултат досега. На второ място, след "Това, което животът ми отне", е "Свободна да те обичам", която с всеки изминал епизод е все по-близко и по-близко до дългоочакваната си развръзка. Тя е успяла да събере 17% рейтинг в понеделник. На трето място остава "Че те обичам, обичам те", която е с рейтинг от 16.7%. Всъщност, тази теленовела напоследък доста покачи рейтингите си. На четвърто място е "Искам да обичам" с 16.1% рейтинг. Последна и пета е "Завинаги моя любов", която макар, че стартира едва преди седмици, постига 14.7% рейтинг, което е най-ниския резултата на теленовелата до сега.

TV Azteca: "Сърца в съвладение" все още е на върха, но до нея плътно стои "Трябваше да бъдеш мъж". Рейтингът на първата най-гледаната теленовела за понеделник е 8.4%, а на втората - 8.3%. "Забранено да обичаш" остава последна с 6.9% рейтинг.

Телемундо: Първият епизод на "Мъж под наем" е гледан от 1 427 000 зрители, но втория беше далеч по-гледан, отчитайки 1 621 000 зрители. "Света дяволица" не пропусна възможността да увеличи рейтингите си, и беше проследена от 1 340 000 зрители.

5 ноември (вторник):
Телевиса: "Това, което животът ми отне" е с 19.4% рейтинг. Второ място отива при "Свободна да те обичам", която също не изостава с рейтингите, постигайки 17.2%. На трето място отново е "Че те обичам, обичам те" с 16.6% рейтинг. Четвърта е "Искам да обичам", която успя да събере 16.2% от цялата аудитория. Последна остана "Завинаги моя любов" с 14.5% рейтинг, като отново постигна най-ниския си резултат от старта си.

TV Azteca: "Трябваше да бъдеш мъж" повдигна рейтинга си и се изкачи на първото място по гледаемост. Тя събра 8.7% рейтинг, надминавайки "Сърца в съвладение", която отиде на второ място с 8.4% рейтинг. Трета остава "Забранено да обичаш" със 7.1% шер. 

Телемундо: "Мъж под наем" все още държи своята най-висока позиция. Първият епизод беше проследен от 1 450 000 зрители, а втория от много повече - 1 700 000 зрители. "Света дяволица" е втората по гледаемост, успявайки да привлече пред екрана 1 401 000 зрители.

6 ноември (сряда):
Телевиса: "Това, което животът ми отне" се радва на 19.5% рейтинг, по-добър резултат от този в понеделник и вторник. Второ място заема "Свободна да те обичам", която е събрала 17.2% рейтинг, също както във вторник. Трета е "Че те обичам, обичам те" с 16.5% рейтинг. Веднага след нея се нарежда "Искам да обичам", заемайки четвъртата позиция с 16.3% шер. Последното място остава при "Завинаги моя любов", събрала 14.3% рейтинг, което показва, че рейтингът на теленовелата с всеки изминал ден спада все по-надолу. 

TV Azteca: "Трябваше да бъдеш мъж" е лидер по гледаемост, постигайки 8.7% рейтинг. "Сърца в съвладение" е плътно до него с 8.6%. Последното място остава за "Забранено да обичаш", която привлича 7% рейтинг.

Телемундо: "Мъж под наем" и този път е с висока гледаемост. Първият епизод е проследен от 1 394 000 зрители, а втория - от 1 530 000 зрители. "Света дяволица" беше проследена от 1 391 000 зрители.

7 ноември (четвъртък):
Телевиса: "Това, което животът ми отне" е събрала 19.5% рейтинг. "Свободна да те обичам" е със 17.2% рейтинг. Трета е "Че те обичам, обичам те", с 16.6%. Четвърта е "Искам да обичам", която е привлякла 16.4% от цялата аудитория. Последна е "Завинаги моя любов", с 14.5% шер..

TV Azteca: "Трябваше да бъдеш мъж" запазва лидерските си позиции, но интересното тук е, че "Сърца в съвладение" също е на първо място. Как е станало това? И двата сериала са постигнали 8.6% рейтинг, но данни са отчели, че повече зрителите е събрала "Трябваше да бъдеш мъж", което означава, че тя е на първо място, а "Сърца в съвладение" на второ. Трета е "Забранено да обичаш" със 7% рейтинг.

Телемундо: Първият епизод на "Мъж под наем" е събрал пред екрана 1 455 000 хиляди зрители, а втория - 1 697 000 зрители. В четвъртък, за предпоследен път, "Мъж под наем" ще излъчи два епизода, а в петък - за последен. От понеделник, 11 ноември, започва повторение на хитовата нарко новела с Кейт дел Кастийо "Кралицата на Юга" (La Reina del Sur). "Света дяволица" е постигнала 1 366 000 хиляди зрители в четвъртък.

Забележка: рейтингите за петък, 8 ноември, очаквайте следващата събота, 16 ноември 2013!

5 коментара:

Анонимен каза...

Здравей, Теле НовелчоО! Поздравления за страхотните статии, които винаги ни предоставяш. Бихте ли могли да направите някоя статия или рубрика например за "Най-страстните целувки от латиноамериканските сериали" или за "Най-страстните първи любовни сцени", нещо подобно? Благодаря, поздрави :)

Unknown каза...

Радвам се, че ти харесват статиите ми. Малко са хората като теб. Разбира се, че ще направим такава статия, до края на месеца ще я имате.

Анонимен каза...

Благодаря, продължавай в същия дух, без да мислиш за мнението на останалите. Прави това, което ти харесва, хората, които оценяват това, което правиш, ще ти го покажат!!! :)

Анонимен каза...

Здравей, Теле НовелчоО!!! Страхотни статии, поздравления!!! :) Имаш ли информация дали Жанкарлос Канела се е преместил вече в Лос Анджелис или все още не е, понеже има снимки от тези дни в Лос Анджелис? Дали е по-работа или вече живее там? Поздрави :)

Unknown каза...

По работа е.

Предоставено от Blogger.