"Приличат си" - 5 издание

Здравейте, приятели!
Време е да разгледаме и петото поредно издание от рубриката на СЕРИАЛИ в България "Приличат си", в която на всеки втори петък обсъждаме приликите между две известни личности, чиято професия е свързана с телевизията и изкуството, наречено "театър".

Днес ще посветим изданието от "Приличат си" на две изключително големи актриси, които са допринесли много за българския и испанския театър. Става дума за Надя Савова и Гема Куерво, които определено си приличат.

Надя Савова не е от най-популярните актриси на България, но за сметка на това е участвала в постановките "Лъжовни истории" (1977 г.), "Като белязани атоми" (1979 г.) и "Милионерът" (1988 г.). Взима малка роля в българският филм от 2010 г. "Още нещо за любовта", а от 2011 се въплъщава в един от най-колоритните образи напоследък, този на баба Цеца в големия хит на НоваТВ "Етажна собственост".

Гема Куерво пък е актриса от испански произход и е родена на 22 юни 1936 г. Взима участие в сериалите "Estudio 1" и "Médico de Familia", а освен това се въплъщава и в ролята на култовата Висента Вилбуена в превърналите се в цял свят хитове "Щурите съседи" и "Новите съседи".

Приликите между Надя Савова и Гема Куерво се изразяват в косите, очите, носовете, устните, телосложението, а и... годините. И двете легендарни актриси са на почетната възраст от 77 години! И продължават да творят и да радват публиката!

Всеки има свой двойник някъде по света. Споделяйте Вашите предложения за двойници за следващите издания на рубриката, под формата на коментари към статията!

2 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте Сериали в БГ

Моля ви напишете статия за повторението на Аурора по Диема Фемили.Много хора още не са разбрали защото са ваши почитатели,а вие не отразихте както трябва новината.Също и за това какво тръгва след В името на любовта по бТВ Лейди

Сериали в България каза...

Здравейте,
Отдавна сме написали тази статия, дори бяха първите, които отразиха новината за повторението на "Аурора". За момента стана техническа грешка и статията беще върната към чернова, но сега всичко е оправено и може би вече от седмица-две статията е редактирана, като сме добавили и новината за заместника на "В името на любовта".
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.