"Огледален свят" (Adını Feriha Koydum) с епизоди вече всяка сряда и четвъртък по БТВ

През следващите дни програмата на БТВ ще претърпи няколко промени, които касаят делничната и уикенд програмата на най-гледаната медия у нас. Основни промени ще има в prime-time-a на медията, както и в следобедната съботно-неделна програма на телевизията.

Започваме с делничната програма на БТВ, чиито промени ще зарадват феновете на риалити форматите и турските продукции.:  
Считано от днес (7 октомври, понеделник), най-горещото приключенско риалити "Африка: Звездите сигурно са полудели" вече ще се излъчва само в понеделник и вторник. За сметка на това обаче, изданията от риалити формата с водещ-дуото Яна Грудева и Антон Хекимян ще бъдат двучасови, като ще започват точно в 20.00 часа и ще приключват в 22.00 часа. Напомняме Ви, че до 2 октомври (сряда), "Африка: Звездите сигурно са полудели" се излъчваше от понеделник до сряда, като в понеделник и вторник се предлагаше двоен епизод - от 20.00 до 22.00 часа, а в сряда само един - от 20.00 до 21.00 часа.

От 9 октомври (сряда) епизодите на най-гледания в момента сериал у нас "Огледален свят" (Adını Feriha Koydum), вече ще бъдат три за седмица. От същата дата БТВ ще предлага по един епизод всяка сряда от 20.00 до 21.00 часа, след което следва такъв и от "Столичани в повече", започващ в 21.00 и завършващ в 22.00 часа. В четвъртък разписанието на излъчване на турската лента с Хазал Кая се запазва - от 20.00 до 22.00 часа, по два епизода. 

Преминаваме към уикенд програмата на медията, на която също ще бъдат наложени леки, но съществени корекции:
На 1 октомври (вторник) БТВ излъчи последното седмично издание на кулинарното шоу "Щипка сол", което се въртеше всеки вторник от 21.00 до 22.00 часа. Считано от тази събота (12 септември), "Щипка сол" със Силвена Роу вече ще се излъчва всяка събота с начален час 18.00 и краен такъв - 19.00 часа, по едно едночасово издание. Напомняме ви, че до 1 октомври (вторник), БТВ излъчваше готварското шоу всеки вторник от 21.00 часа до 22.00 часа, но поради ниския си рейтинг, ще бъде преместен в съботния следобед.

Считано от 12 септември (събота), лайфстайл предаването с водещ Петя Дикова - "Cool...T" , вече ще се излъчва всяка събота от 15.00 до 16.00 часа, с едночасово издание.

Веднага след "Cool...T", от 19 септември (събота) по БТВ започва новото публицистично предаване "120 минути", чийто водещ ще бъде популярния репортер Светослав Иванов. То ще се излъчва всяка събота от 16.00 до 18.00 часа, с двучасов епизод, започвайки веднага след "Cool..T" и преди епизода на "Щипка сол".

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.