"Аурора" (Aurora) с повторение от 9 ноември по Диема Фемили, новият комедиен руски сериал "Кухня" завладява ефира на БТВ Комеди

През първата половина на предпоследния месец от настоящата календарна 2013 година, в програмите на едни от най-гледаните кабелни, а от скоро и ефирни телевизии ще настъпят някои промени, няма да липсват и нови заглавия.

Започваме с Диема Фемили, която подготвя промени в програмната си схема за следващите седмици:
Считано от 7 ноември (четвъртък), Диема Фемили ще предлага повторения на епизодите от теленовелата на Caracol "Първата дама" (Primera Dama). Повторенията на епизодите излъчени предходния ден от 11.30 часа, ще има всеки следващ делничен ден, с начален час 06.30 и краен такъв - 07.30 часа. Повторението на премиерните епизоди на сериала с Кристиан Мейер и Карина Круз, ще замести приключващото на 6 ноември (сряда) повторение на теленовелата на Телевиса със Скарлет Ортис "Рафаела" (Rafaela), чиято развръзка за втори път ще можем да видим в обичайното и разписание - от 06.45 до 07.30, само в ефира на Диема Фемили. Уточняваме, че до 6 ноември (сряда) включително, повторения на епизодите на "Първата дама" няма да бъдат предлагани.

Както и по-рано Ви съобщихме, от 4 ноември (понеделник) по Диема Фемили започва излъчването на един от най-новите латиноамерикански сериали "Бурята" (La Tempestad), чиито главни роли са поверени на Уилям Леви и Химена Наварате. То ще се излъчват премиерно за България, всеки делничен ден от 19.00 до 20.00 часа. За съжаление обаче, повторения на епизодите от сериала на Телевиса, няма да бъдат предлагани, както по-рано Ви информирахме. На тяхно място, всеки делничен ден от 12.30, считано от 4 ноември (понеделнк), ще се въртят повторения на епизодите от американската сага "Доктор Куин - лечителката" (Dr. Quinn - Medicine Woman), излъчени на предходния ден от 18.00 часа по Диема Фемили. Те ще продължават до 13.30 часа, когато започват живите излъчвания на ""VIP Brother 2013".

От 9 ноември (събота), в ефира на семейния канал от групата на Nova Broadcastnig Group, започва първото повторение на теленовелата на Телемундо приключила преди месеци - "Аурора" (Aurora). Теленовелата със Сара Малдонадо и Хорхе Луис Пила ще се излъчва всеки уикенд, с начален час 06.40, като от Диема Фемили ще предлагат по два епизода. Така слота, в който продукцията ще приключва ще бъде 08.50 часа. Повторението на "Аурора" ще замести приключващото тази неделя, 3 ноември такова на хърватския сериал "Долината на слънцето" (Dolina Sunca), който ще излъчи последните си два 209 и 210 епизод в обичайното си разписание - от 06.40 до 08.50 часа.

Преминаваме на честотите на БТВ Комеди, която подготвя за зрителите си ново премиерно комедийно заглавие, от не къде да е, а от Русия:
От скоро в ефира на комедийния нишов канал в групата на bTV Media Group се върти рекламата на най-новия хитов руски комедиен сериал - "Кухня" (Кухня). Новата поредица, която е с участието на Димитрий Назаров и Елена Подкаминская ще се върти в най-гледаното време, като най-вероятно ще замести премиерния испански сериал "Новите съседи". "Кухня" съдържа два сезона и 40 епизода от по 30 минути, като у нас са закупени всички серии от сериала. От екипа му подготвят направата на новия трети сезон от продукцията, придобила огромен успех в Русия, който се очаква да стартира следващата година. Желаем да уточним, че СЕРИАЛИ в България първи сред останалите блогове информира за старта на "Кухня" по БТВ Комеди.


Приключваме с промените по БТВ Лейди:
Както по-рано Ви съобщихме, от 6 ноември (сряда) в ефира на дамския канал от семейството на bMG - БТВ Лейди, започва повторение на американския сериал на ABC Family "Малки сладки лъжкини" (Pretty Little Liars), като епизоди ще бъдат позиционирани всеки делничен ден от 23.00 часа. Повторения на епизодите на излъчените предходната вечер епизоди, БТВ Лейди ще предлага всеки следващ делничен ден от 16.00 до 17.00 часа, считано от 13 ноември (сряда). Те ще заместят приключващото на 12 ноември (вторник) с последния си 170 епизод повторение на теленовелата на Телевиса "В името на любовта" (El Nobre del Amor). Уведомяваме Ви, че до 12 ноември, БТВ Лейди няма да предлага повторения на епизодите на "Малки сладки лъжкини".

5 коментара:

Анонимен каза...

Много се радвам че ще повторят Аурора но много рано ще го дават...

Анонимен каза...

А Кухня кога ще стартира ? На мястото на Новите съседи ли ?

Анонимен каза...

Да наистина много ранен час и доста неудобен. Хубаво е, че е в събота, но поне да не е толкова рано !

Анонимен каза...

http://www.youtube.com/watch?v=_i7slG3VILY Zdraveite, ima li nqkoi ot ekipa vi, koito moje da prevede intervuito ili pone ot chasti da kaje kakvo se govori v nego? Mnogo shte sum vi blagodarna :) Pozdravi :)

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
За съжаление, наистина доста рано ще повтарят тази теленовела и за тези, които са я прпуснали при първото и излъчване, няма да могат да я гледат сега. Но явно това е било единствения час, в който са могли да го сместят и за това. След това повторение, най-вероятно ще има друго, което ще е в по-удобен час.
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравейте,
"Кухня" (Кухня) стартира в ефира на БТВ Комеди, от 18 ноември, всеки делничен ден, 22 часа, замествайки "Новите съседи". Вече сме пуснали кратко резюме оповестяващо тази информация.
Леки и успешни дни!

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Да, часа наистина е много неудобен, но какво да се прави. Хубаво е, че ще е през уикенда, но 06.45 е доста ранен час. Можеха да изчакат още една седмица и да го пуснат на мястото на "Млечният път" (Samanuoly), в 16.00 часа. Уви обаче, решенията са си решения и ние няма какво да направим.
Леки и успешни днИ!

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Интервюто вече е напълно преведено. Е, разбира се, пропуснали сме някой неща, но най-важното е уточнено. Можете да го намерите в новото издание на "Личен живот", което беше публикувано на 29 октомври.
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.