"Справедливостта на Кара" (Karadayi) - нов турски сериал от 24 септември по ТВ7, "Семейства на кръстопът" - новият проект на НоваТВ стартира през октомври

През следващите няколко седмици, втората и третата по гледаемост медии у нас подготвят много изненади и промени в програмната си схема.


Започваме с ТВ7, която подготвя голяма изненада за феновете на турските продукции у нас:
Считано от 24 септември (идния вторник) започва премиерната за България турска продукция "Справедливостта на Кара". Драматичната сага от турска народност, чието оригинално заглавие гласи "Karadayi" (в букв. превод на български език "Хулиганът") ще се излъчва от вторник до петък, с начален час на епизодите 23.00 и краен такъв - 00.00 часа. В звездния каст на "Справедливостта на Кара" се включват добре познати на българските зрители актьори, като Кенан Имирзалъоулу ("До последен дъх", "Езел"), Бергюзар Корел ("1001 нощ") и Мелике Ипек Ялова ("Великолепният век"). Всеки понеделник от 23.00 часа пък ще се излъчват издания от спортното предаване "Преди банята". 

Напомняме, че първи сезон от "Справедливостта на Кара" ("Хулиганът") се излъчи през изминалите два сезона, отчитайки невероятни рейтинги, няколкократно извеждали го на почетното лидерско място. Втори сезон стартира съвсем скоро в Турция по ATV, като най-вероятно той ще бъде излъчен веднага след първи по ТВ7.

Продължаваме с НоваТВ, която от месец октомври подготвя няколко нови заглавия и промени в програмната си схема:
От предстоящия месец октомври по втората по гледаемост медия у нас стартира ново комедийно предаване. Най-вероятно става въпрос за нов сезон на продуцираното от братя Халваджиян шоу "Пълна лудница", за чийто старт наскоро съобщи актрисата Албена Михова във Facebook профила си. Освен това в поста си тя отбележи и стартовата дата на новият сезон - 1 октомври. Новите издания от "Пълна лудница" ще се излъчват всеки вторник в prime-time-а, между 21.00 и 23.00 часа. Новото попълнение в каста на шоуто ще бъде забавната и обичана актриса от "Етажна собственост" и "Като две капки вода" Милици Гладнишка.

Междувременно съобщаваме, че вече е ясно и очакваното ново разписание на музикално шоу номер 1 в света - "X Factor". Формата с водещи Мария Игнатова и Алекс Раева вече ще се излъчва два пъти месечно. Живите концерти ще се позиционират всяка сряда от 21.00 до 23.00 часа, а резултатите от тях ще излизат всеки четвъртък между 22.00 и 23.00 часа. Най-вероятно през последната седмица на месец септември ще бъде излъчен и втория етап от шоуто, а именно "Тренировъчните лагери".

От месец октомври стартира и едно напълно ново шоу в ефира, а именно българската адаптация на формата "Семейства на кръстопът". Изданията, или по-точно епизодите от продукцията, чийто кастинг се проведе през последния месец и бе именно този за непрофесионални актьори, ще се излъчва всеки четвъртък в prime-time-а на НоваТВ с начален час 21.00 и краен такъв - 22.00 часа. 

Именно заради новото разписание на "X Factor" и стартовете на "Пълна лудница" и "Семейства на кръстопът", другото шоу в ефира на НоваТВ тази есен - "VIP Brother 2013" също ще претърпи промени в излъчването си. От октомври месец, дните за номинации вече няма да се провеждат в сряда, а най-вероятно в петък вечер, тъй като това е единствения свободен ден за живо тричасово предаване в делничната prime-time програма на медията. 

2 коментара:

Анонимен каза...

Много жалко,че Нова телевизия не можаха да измислят някакво ново сутрешно предаване,а пак ще ни отегчават със предаването "На кафе" и омръзналата ни вече Гала.Да не говорим за тъпите коментари в предаването за Вип Брадър.Разбира се ние,на които не ни харесва "На кафе" и водещата му със сигурност ще превключваме на други канали.

Сериали в България каза...

Здравейте,
Разбира се, че всеки може да избира какво да гледа. В случая, Нова ТВ към момента разчита на Венета Райкова, Гала, Сашо Диков, Ани Цолова, Виктор Николаев и др., за рейтинг. Не веднъж те са извеждали медията на първо място по гледаемост. Въпреки слуховете, че Гала се мести в друга телевизия, воденето на "На кафе" все още е факт, както и нейното присъствие.
Леки и усшешни дни!

Предоставено от Blogger.