Анхелика Селая за ролята си "Господарят на небесата" (El Senor de los Cielos)

Анхелика Селая е една от най-харесваните актриси по света, а зрителите я познават като комисар Ева Санети от криминалната теленовела "Някой те наблюдава" (Alguien te Mira).
Именно тази теленовела изстрелва актрисата на върха, а в нея тя открива и любовта в лицето на актьорът Рафаел Амая. Работила е изцяло в Телемундо от 2003 година, когато се включва в актьорския състав на "Крадец на сърца" (Ladron de Corazones), до днес, като единствено през 2007 година се отделя от компанията и се присъединява към редиците на TV Azteca, където играе в "Животът продължава" (Mientras Haya Vida), но ролята й там е второстепенна и кратка. Снимала се е и в няколко филма, била е танцьорка и водеща на предаване. След като изиграва ролята на комисар Ева Санети в "Някой те наблюдава" тя остава запомнена именно с тази роля, тъй като теленовелата се превръща в хит по целия свят. В опитите си да стигне до серийния убиец Хулиян Гарсия (Рафаел Амая), тя намира смъртта си именно от него, който така сериозно я уверяваше в любовта си. 

Едва тази година започнаха и приключиха снимките на най-новата теленовела на Анхелика - "Господарят на небесата" (El Senor de los Cielos), която също беше криминална, но на нарко-тема. В нея Анхелика изпълни ролята на журналиста Еухения Касас, играейки отново с Рафаел Амая. 

Как попадна сред екипа на "Господарят на небесата" и какви бяха първите ти впечатления от теленовелата?
Ролята ми там беше под голямо значение. Аз получих покана от режисьора Дани Гавидия, с който едно време се виждахме по коридорите на Телемундо, докато се снимах в "Някой те наблюдава". Отначало имах много притеснения, че няма да се справя с толкова труден персонаж, но успях и смятам, че се справих много добре. В последствие човек разбира, че може да се справи с всички трудности. Дори когато не очаквах такава роля си казах, че ще се снимам в нея, приех само заради Рафаел, но после си казах, че съм направила добре, защото такава теленовела не е за изпускане.

Какво за теб е чувството да се снимаш в такъв тип теленовела?
Чувството е невероятно! Аз вече имам опит в такива продукции, особено след "Някой те наблюдава". Единственото различно тук е, че героинята ми е журналистка, която отразява новините около наркотиците. Но теленовелата ми показа доста неща, които по време на снимките на "Някой те наблюдава" не успях да науча. 

Разкажи ни още нещо за Еухения!
Тя е на 30 години, млада е и винаги е уверена в себе си. Влюбила се в Марко, който е полицай, занимаващ се с разследване на наркотрафик. Благодарение на репортажите, които прави тя бързо се издига и затвърждава името си. Досега съм играла полицайка, репортерка, ветеринар и още какво ли не!

След невероятния успех на първи сезон, обмисляте ли създаването на втори?
Истината е, че ние всъщност заснехме много малко епизоди от първи сезон, теленовелата заслужаваше поне още толкова. Към момента сме подготвени за втори сезон, само чакаме да започнем снимките. Определено интереса към продукцията е огромен.


Какво би казала на читателите на СЕРИАЛИ в България?
Да очакват много изненади от мен. Всичко с времето си ще се оправи. Знам, че в България не се излъчват много теленовели от нашата държава, но аз силно вярвам, че това ще се промени. Изпращам ви много целувки!

5 коментара:

Анонимен каза...

Интервюто лично от Анхелика ли е вземано ? И искам да ви попитам има ли някакъв шанс отново да я видим в теленовелата и през втори сезон, имайки в предвид, че героинята й беше убита ? Иначе интервюто е страхотно, очаквах го с нетърпение. :)

Анонимен каза...

Ще направите ли интервю с Рафаел Амая в което да говори за личния живот и кариерата си ? Благодаря Ви предварително. Ще се радвам много !

Unknown каза...

Здравейте,
Интервюто е взете лично преди около месец - месец и половина. Иначе към момента не се знае дали героинята и ще се завърне, но едва ли това ще стане.
Интервю с Рафаел Амая също ще има, но връзката с него е ужасно трудна, както с всеки друг актьор, за това ще чакаме да даде за някой испанска медия.

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Да, интервюто е лично взето от Анхелика Селая. Много е хубаво, но за жалост кратко. А и не забравяйте, че е по Ваше желание! Много се радваме, че Ви харесва, това е целта ни. Очаквайте още изненади!
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Единственото, което в момента ни бави да направим интервю, е че нямаме връзка с актьора, доста е трудна, почти невъзможна. За това, интервю с нея може да има само ако бъде публикувано в някой испански сайт или списание, вестник и т.н. Така че, със сигурност скоро ще има.
Леки и успешни дни!

До 3-ти коментар:
Здравей,
Наистина интервюто е невероятно. Очаквахме го с нетърпение така, както очакваме и следващите. Определено връзката с актрисата е била много трудна, със сигурност е така, но важното е, че си успял да го вземеш само заради читателите ни.
Леки и успешни дни!

Анонимен каза...

Моята любима актриса е Анхелика Селая.Бях много малка като даваха Някой те наблюдава.Сега съм на 12.Даваха я преди около 5 години но макар и след толкова време аз още я помня.За мен тя е най добрата актриса!

Предоставено от Blogger.