Втори сезон на "Фамилията" започва на 20 октомври по БТВ, премиерната теленовела "Какво премълчават жените?" по Евроком

Есенният телевизионен сезон стартира! Започнаха новите проекти на водещите национални телевизии, битката за рейтинг е буквално жестока. И все пак новините продължават да ни заливат!


Започваме с БТВ, която през следващите няколко седмици подготвя изненади за зрителите си:
От 27 октомври (неделя) стартира повторението на хитовата американска продукция "Извън играта". Щатският сериен филм ще се позиционира всеки съботен и неделен следобед с начален час 15.00 часа, замествайки приключващият на 26 октомври фантастичен американски сериал "Тера Нова" (Terra Nova). Епизодите от "Извън играта" ще бъдат с продължителност от около 45 минути без рекламните паузи (60 минути със), продължавайки до 16 часа всяка събота и неделя, когато съответно стартират игрални филми и издания от "Нека говорят...".

Вече е ясна и стартовата дата на втория сезон от българската продукция, превърнала се в хит през пролетния телевизионен сезон у нас - "Фамилията". Премиерните серии, които за първи път ще виждат българските зрители, стартират на 20 октомври (неделя), запазвайки старото си разписание от първи сезон - всяка неделна вечер, с начален час 20.00 и краен такъв - 22.00 часа. В епизодите от втори сезон на "Фамилията" зрителите могат да очакват много обрати, драми, изненади и нови герои.

Преминаваме към Евроком, която подготвя премиерна латино-американска теленовела за многобройните фенове на тази народност продукции у нас:
Считано от 20 септември (петък) стартира премиерната за България теленовела от Латинска Америка - "Какво премълчават жените?". Новата за българските зрители продукция ще се позиционира всеки делничен ден, с начален час 18.45 и краен такъв - 19.45 часа. Любопитна информация, която екипа ни ще сподели с Вас, читателите е, че "Какво премълчават жените?" е на TV Azteca и се състои от цели 1000 епизода.

4 коментара:

Анонимен каза...

200% не е истина това! Сигурна съм, че Вип Брадър е водил.

Анонимен каза...

Браво! Това е предаване е невероятно, разтоварващо, забавно и едновременно с това, пълно с много предизвикателства. Нещо, от което човек се нуждае във вечерите, когато е решил да се разтъпче с някоя телевизионна програма. Шоуто е невероятно, нещо съвсем различно, нещо, което досега не сме гледали в бг ефира. Браво на bTV - една невероятна медия. Ще продължа да гледам "Африка", вместо онази пошлост "Вип Брадър", втръснала на всички с излъчването си всяка година и с едни и същи истории и лица. НОВА така и не пробва с нещо различно, докато от БТВ го направиха, за което ги поздравявам!

Анонимен каза...

Telenovelas News пак са откраднали от вас новината за Какво премълчават жените.... Нямам думи!вИе сте я пуснали в 1 часа, а те в 5,работата е ясна!За пореден път се доказаха(Браво на вас!

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Можете да бъдете сигурни, че е инстина. В неделя (15-ти септември), "Африка" е била по-гледаната програма. Смятаме, че е напълно нормално - все пак "Африка" се прави са първи път, докато "Вип Брадър" е напълно познат и се прави вече от толкова много време.
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Напълно сме съгласни с коментара Ви. И според нас "Африка: Звездите сигурно са полудели" е много по-добър формат от "Вип Брадър", най-вече защото е различен, приключенски и наистина много забавен. Няма нищо общо със "Сървайвър", както някой твърдят. Мислим, че този формат набра доста популярност и вече си има своите фенове, рейтинга сам по себе си го показва.
Леки и успешни дни!

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Не, Теленовелас Новини бяха първите оповестили новината. Ние просто я добавихме към статията за рейтинга на "Африка", както и те правят. Така събираме повече новини в една статия, отколкото да пишем по отделна статия за всяка новина.
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.