Какво да очакваме тази есен в СЕРИАЛИ в България?

Тази есен СЕРИАЛИ в България ще предложи на читателите си голямо изобилие от нови рубрики и проекти, задоволяващи всеки един вкус. Тази есен програмата на блога ще бъде най-богата, силна и разнообразна от тези на конкурентите ни, с която ще се опитаме да привлечем още повече читатели, и с която за постоянно да извоюваме лидерското място.

"Приличат си..." - най-новата рубрика на СЕРИАЛИ в България стартира на 6 септември (петък), като издания ще се публикуват на всеки втори петък, т. е. два или три пъти месечно. В "Приличат си..." читателите ни ще могат да сравняват актьори, независимо от каква народност и пол са, които си приличат визуално и вътрешно.

"Къщи от сериалите" - в първата рубрика на новата ни членка - Ади, през седмица ще можете да прочитате всичко за домовете на любимите ни актьори в любимите ни сериали. Някои от тях са се превърнали в забележителности, използват се като музеи и дори са част от програми на туристически екскурзии! "Къщи от сериалите" стартира на 13 септември, а издания ще се качват на всеки втори петък. В рубриката ще участват продукции от всякаква народност. 

"Един снимачен ден на..." - бихте ли искали да знаете как преминава един снимачен ден на снимачната площадка от любимия ви латино-американски сериал? Бихте ли искали да научите колко часа прекарват любимите ви звезди в усърдна и уморителна работа? А как се справят с ролите си? Сериалите, чиито снимачен процес ще проследяваме отблизо всяка седмица, ще бъдат избирани изцяло от Вас под формата на коментари. "Един снимачен ден на..." започва от 26 септември (четвъртък), като издания ще бъдат показвани всяка седмица, в четвъртък. В първото издание на рубриката, ще видим как е преминавал снимачния процес на "Някой те наблюдава" (Alguien te mira), а самите Рафаел Амая, Анхелика Селая и Дана Гарсия ще разкрият любопитни факти за персонажите си, кои са били най-трудните им сцени и как са се подготвяли за един снимачен ден. Вие ще можете да публикувате предложенията си в рамките на 4 дни след качването на първото издание (до понеделник, 30 септември), а ние ще се постараем да осъществим всяко едно от тях.

"Рейтингите на седмицата" - всеки иска да бъде информиран за рейтинг-данните на любимата му новела в САЩ и Мексико, нали? СЕРИАЛИ в Бълагрия ще Ви предостави тази възможност в новата ни седмична рубрика "Рейтингите на седмицата", от 21 септември (събота), с издания всяка събота. "Рейтингите на седмицата" ще бъде най-дългия проект на блога, който започва от септември 2013 и ще приключи чак в началото на лято 2014, когато ще се отдаде на заслужена почивка.

"Личен живот" - в новата ни рубрика за латино-американските актьори, на всеки втори вторник ще разглеждаме всичко ново, което се случва около любимите ни актьори и актриси от теленовелите. Какви са новите им проекти, коя е новата им любов, какво се случва около тях? Със сигурност всеки един фен иска да е информиран за всичко свързано с любимият му актьор, нали?. СЕРИАЛИ в България ще Ви даде тази възможност от 17 септември (вторник), а както сте научили и чрез по-горните редове - издания ще се публикуват в два вторника от месеца.

"Римейк" - почти всяка една успешна продукция има римейк - официален и неофициален. В първите почти винаги сюжета, героите и дори техните имена са еднакви, докато във вторите са взаимствани идеи и често проследяваме едни и същи персонажи и действия, в почти едни и същи семейства, макар и в съвсем различни светове, времена. "Римейк" стартита на 10 септември (вторник), като изданията ще се редуват с "Личен живот", излизайки на всеки втори вторник. Рубриката ще сравнява персонажите, сюжетите и времената на продукции от всякаква народност. 

"Турция представя..." - изданията от познатата Ви поредица от статии, в които Ви информираме ексклузивно за най-новите заглавия, стартиращи скоро в южната ни съседка, вече ще бъдат събирани в новата рубрика "Турция представя...". Включвания можете да очаквате по всяко време, тъй като такъв тип поредица не би могла да има график или разписание. През следващите седмици можете да очаквате повече издания, тъй като съвсем скоро стартира есенният телевизионен сезон, който обещава да бъде богат на нови продукции и интересен.

Интервюта с латино-американски актьори - през септември месец се завръщат и интервютата с любимите Ви латино-американските актьори, които вие пожелахте. Предложенията Ви са точно 20, като ще се постараем да изпълним всяко едно от тях. Интервютата се завръщат в блога от 18 септември (сряда), като такива вече ще бъдат публикувани не ежеседмично, а два или три пъти месечно, на всяка втора сряда. Първите извънредно ще бъдат показани в две поредни среди, 18 и 25 септември, като ще бъдат съответно с обещаните още за август месец актриси Наташа Клаус и Анхелика Селая. 

"Как са станали звезди?" - до 16 септември (понеделник) включително, в блога ще бъдат публикувани последните за сезона 3 издания от рубриката "Как са станали звезди?". На горе-упоменатата дата ще бъде показано издание № 10. "Как са станали звезди?" ще отстъпи място на "Един снимачен ден на...", която стартира седмица по-късно. Нови издания от рубриката, проследяваща от А до Я славния път на любимите Ви латино-американски актьори очаквайте от месец април 2014!

Освен това от 9 септември (понеделник) се завръщат епизодите от "Огнено сърце": Продължението, като от тогава до 15 октомври (вторник) ще бъдат показани последните 12 епизода от общо тридесетте. Също така, от октомври стартират още 1 рубрика и 2 мини такива. Те ще бъдат насочени към феновете на турските сериали.

За по-голямо улеснение, разгледайте програмата ни за есенния сезон от тук!

Екипът на СЕРИАЛИ в България Ви пожелава успешна есен!

22 коментара:

Анонимен каза...

Вие вече се чудите какво да измислите. Актьори,римейк,къщи,облекла... Сериозно? И това ако са добри идеи? Измислете поне нещо хубаво и интересно за читателите а не такива тъпизми. Програмата на Теленовелас Новини е далеч по-хубава и по-професионална от вашата.

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Хайде да говорите след като сте видели какво представляват рубриките, а? Всички нови проекти ще бъдат изключително интересни, повярвайте! Но не, знаете си едно и си го повтаряте наизуст. След като програмата на колегите Ви харесва повече - следете нея.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

super,nay-mnogo mi haresaha kushti ot serialite,edin snima4en den,rimeyk.

Анонимен каза...

Slaba rabota

Анонимен каза...

Супер е!

Анонимен каза...

Супер ! Много хубави рубрики ! Браво на вас ! :)

Анонимен каза...

Браво, с нетърпение очаквам Един снимачен ден и Рейтингите на седмицата. Както и с удоволствие ще очаквам "Турция представя". Браво на вас!

Анонимен каза...

Поздравления за новите рубрики,но ми се струва,че феновете на турските сериали са пренебрегнати.За съжаление повечето интересни рубрики са само за феновете на латино-новелите.

Сериали в България каза...

До последния коментар:
Здравейте,
Не се трвожете, от октомври стартират цели две нови рубрики, специално за турските фенове. А и не забравяйте, че в момента имате "Къщи от сериалите" и "Турция представя...", заедно с новите две, които тепърва ще съобщим, стават общо четири. А и скоро се завръщат интервютата с турските актьори.

Анонимен каза...

Честно да ви кажа ето как стоят нещата:
"Приличат си..."-добра идея, но ще се изчерпа все някога, няма какво толкова да си приличат актьорите

"Къщи от сериалите"-хубава е идеята, браво за нея, но можеше да измислете по-хубаво име. Това е доста просто да кажем най-добре.

"Един снимачен ден на..."-нещо хубаво, което ми допада и ще следя

"Рейтингите на седмицата"-това спокойно можеше да е съчетено с новините.Тук малко сте се опитали да коп Теновеллас Новини и рубриката на Станислава но както и да е.

"Личен живот"-това по-скоро да го бяхте писали в интервютата, не ми се ще да чета разпокъсани биографии и интервюта!съчетайте ги, също както го прави и Станси!

"Римейк"-идеята е хубава, допада ми,но такава беше казала, че ще се прави от Стаси в Теленовеллас Новини още преди време в коментарите,мога и да ви намеря линк.Наистина не я реализираха но идеята е тяхна и можеше поне това да кажете

"Турция представя..."-като цяло е добре


---------


ще очаквам и други интересни рубрики но се замислете над това което казах по-горе


Анонимен каза...

До екипа на Сериали в България:Колкото и да ви обвиняват ,че копирате от други блогове,аз ви уважавам и чета само вас.В критиките им се улавя елемент на злоба,затова не им обръщайте внимание.Уважавам старанието ви да ни представяте разнообразни рубрики и от сърце ви пожелавам идеи за още нови рубрики.

Админ каза...

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за милите думи! Със сигурност няма да останете разочаровани!
Леки и успешни дни! :)

До 4-ти коментар:
Здравейте,
...
Леки и успешни дни! :)

До 5-ти коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за милите думи!
Леки и успешни дни! :)

До 6-ти коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за милите думи!
Леки и успешни дни! :)

До 7-ми коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за милите думи!
Леки и успешни дни! :)

До 8-ми коментар:
Здравейте,
Както Ви е отговорил колегата - от октомври стартира една нова рубрика заедно с 2 мини такива за турските сериали. Освен това се завръщат и интервютата с любимите актьори.
Леки и успешни дни! :)

До 9-ти коментар:
Здравейте, Сериали в България,
Наистина сезона предстои да бъде много интересен и вълнуващ.
Леки и успешни дни! :)

До 10-ти коментар:
Здравейте,
1) Към момента имаме доста идеи за "Приличат си...", очакваме предложения и от читателите.
2) Смятаме, че заглавието не е от значителна важност, важно е съдържанието и качеството му.
3) Наистина проекта обещава да бъде интересен, заслужава си!
4) Концепцията на рубриката ще бъде несрещана досега, ще бъде наистина оригинална. За това Ви съветваме първо да я погледнете, а след това да правите разсъждения, а не догадки още от сега.
5) "Личен живот" ще представлява нещо подобно на рубриката ни "Клюки за любимите актьори", излизаща в списанието.
6) В случая явно говорим за съвпадение, сами я измислихме. А и ще бъде представяна по-много интересен начин.
Леки и успешни дни! :)

До 11-ти коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за милите думи! И спокойно, отдавна не обръщаме внимание на хейтъри и злобари, които си нямат никаква друга работа освен да се правят на специалисти и да плюят труда на хората.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Здравейте, на кои дати ще са интервютата с Жанкарлос Канела, Габи Еспино, Анхелика Селая и Рафаел Амая? Поздрави :)

Unknown каза...

Здравейте,
Интервю с Жанкарлос Канела няма да има скоро, най-рано февруари другата година, с Рафаел Амая също. С Габи ще бъде през предстоящите месеци, като все още се очаква да бъде публикувано такова. А интервюто с Анхелика Селая, очаквайте на 25-ти септември, сряда!

Анонимен каза...

Nali kazahte che interviuto s Jencarlos Canela shte bude prez oktomvri.

Анонимен каза...

1001 нощи колко пъти ще го повтарят ???

Анонимен каза...

Вевер

Анонимен каза...

Рубриката "Един снимачен ден.." най - много ми допадна от всичките. Ще я следя с интерес. А може ли Анхелика и Рафаел да разкрият как са се подготвяли за любовните сцени и за тези когато героят му убива героинята й ? Ще се радвам да разбера, благодаря ви предварително. :)

Сериали в България каза...

До 15-ти коментар:
Здравейте,
Както и по-горе са ви казали, интервю именно с този актьор в момента няма как да има, защото наскоро той даде едно такова. Връзката с него е изклюително трудна, за това интервю може да има само ако бъде дадено специално за някой испански сайт или списание. Уверяваме ви, че следим всичко и веднага щом излезе такова, ще го публикуваме. За сметка на това, можете да очаквате интервю и с другите пожелани от вас актьори, скоро....
Леки и успешни дни!

До 15-ти коментар:
Здравейте,
НоваТВ излъчва вече седмото повторение на сериала, именно заради невероятния рейтинг, който постига. А и след като все още държи правата над този сериал, защо да не го повтори? Специално "1001 нощ" ще бъде повтарян още доста - все пак има нова аудитория, която желае да гледа сериала, а и верните му фенове, също не му изневеряват....
Леки и успешни дни!

До 17-ти коментар:
Здравейте,
Не разбираме какво искате да кажете с това? Молим, задайте нормално въпроса си, за да получите коректен отговор!
Леки и успешни дни!

До 18-ти коментар:
Здравейте,
Благодарим, че ви харесва и оценявате това, което правим. Личи си, че не сте от тези, които по цял ден се чудят с кого да се заядат... Лично на мен, "Един снимачен ден" ми е любимата рубрика, но да не забравяме и "Рейтингите на теленовелите", която също няма да е лоша. А в първото издание, Рафаел и Анхелика разказват до най-малката подробност за ролите си в "Някой те наблюдава". Така че, предстои да научите доста интересни неща...
Леки и успешни дни!

Анонимен каза...

Лично ли вземате информацията от актьорите за рубриката "Един снимачен ден на.." или използвате някакви материали ?

Unknown каза...

Здравейте,
Тази с Анхелика Селая и Дана Гарсия са взети лично, но с Рафаел е използвана от това, което е казвал в свои интервюта. Специално, Анхелика Селая разкрива интересни неща за персонажа си на Ева Санети - как се е подготвяла за ролята си, колко време е прекарвала на снимачната площадка, какво е било за нея, как се е справила и още много други. В първото издание ще научите неща, които не знаете, специална за персонажите на Рафаел, Дана и Анхелика.....

Анонимен каза...

След каря на оригиналните серии на Огнено сърце бяхте писали ,че при интерес продължението ще съдържа повече от 30 серии.имаме ли шанс всички ,които го харесваме и чакаме с нетърпение за увеличение на сериите или не.Моля Ви удоволетворете интереса ни ,защото това е един уникален филм.благодарим за разбирането!

Предоставено от Blogger.