"Четвърта власт" - нов български сериал от 29 септември по БНТ 1

Летният телевизионен сезон официално приключи! Започна тазгодишния есенен, който наистина ще бъде обещаващ. Стартират нови предавания, нови сезони на стари любими такива, нови български и чуждестранни продукции. 


Започваме с БТВ, която през следващата седмица обявява "Седмицата на големите стартове":
Един от новите проекти на медията, в който зрителите ще избират края на историята - "Vox Populi" стартира на 19 септември (четвъртък). Интерактивното шоу, чийто водещ ще бъде доказалото се през годините лице на БТВ - Ани Салич ще направи извънредна двучасова премиера на горе-упоменатата дата. Пилотното издание от "Vox Populi" ще започне в 20.00 и ще приключи в 22.00 часа. От следващия четвъртък (26 септември) изданията ще продължават 1 час до 21.00 часа. 

Новаторското кулинарно шоу, което трябваше да стартира на 19 септември от 21.00 часа - "Щипка сол" ще направи своята премиера два по-рано, на 17 септември (вторник). Prime-time формата с водещ Силвена Роу ще запази разписанието си, излъчвайки се всеки вторник, между 21.00 и 22.00 часа. Напомняме, че "Щипка сол" трябваше да стартира на 19 септември (четвъртък), излъчвайки се всеки четвъртък между 21.00 и 22.00 часа, а "Vox Populi" - в същия ден, но от 20.00 часа. Стартът на телевизионната игра "Това е цената" ще се отложи с една седмица - предаването най-вероятно ще стартира на 26 септември (четвъртък), излъчвайки се между 21.00 и 22.00 часа. Напомняме, че гейм шоуто трябваше да започне на 17 септември (вторник) от 21.00 часа. Впоследствие обаче БТВ направи корекции в програмата си.

Продължаваме с БНТ 1, която подготвя за зрителите си нова българска продукция:
От 29 септември (неделя) започва дълго рекламирания български сериал "Четвърта власт". Продукцията ще се позиционира всяка неделна вечер с начален час 20.45 часа. Епизодите от политическия трилър ще продължават до 21.45 часа, с продължителност от около 45 минути без рекламните паузи (60 със). В ефира на БНТ 1 вече усилено се въртят и промота на "Четвърта власт", в края на които се упоменава и стартовата дата заедно с часът на излъчване.

В края на 3 сезон на най-успешния български сериал на Българската Национална Телевизия - "Под прикритие" бе обявено, че криминалната продукция ще бъде подновена тази есен, с нов 4 сезон. Както виждате обаче, новият проект "Четвърта власт" заема запазеният слот и ден на "Под прикритие" - неделя, 20.45 часа. Предстои да разберем дали БНТ 1 ще поднови наистина крими драмата с Захари Бахаров или ще я отложи за по-късен етап.

И приключваме с Диема Фемили, която подготвя за зрителите си нов турски сериал за уикенд вечерите:
От 22 септември (неделя) стартира премиерния за България турски сериал "Голямата лъжа". Продукцията, чието оригинално заглавие гласи "Büyük Yalan" ще се излъчва всеки уикенд, замествайки приключващия на 21 септември (събота) турски сериал "Имението с лозите" (Asmali Konak). Сериите от "Голямата лъжа" ще се позиционират всяка събота и неделя, от 18.00 до 20.00 часа, по 2 епизода. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.