"Как са станали звезди?": Лусеро

Лусеро е една от най-обичаните звезди на Мексико в последните години. Има зад гърба си над 20 продукции, всяка от които за нея е била важна сама по себе си. Има големи мечти, които от малка реализира с течение на времето.
От дете мечтае да бъде актриса и не веднъж е молила майка си да я вземе в някой филм или сериал. Сбъдва мечтата си. Едва на четиринадесет години прави прослушвания за най-различни роли, а тази година Лусеро ще отпразнува 33 години от началото на кариерата си.

Лусеро Огаса Леон както е пълното име на мексиканката родена в Мексико Сити през 1969 година, се снима в най-различни филми, води предавания и не веднъж е издавала музикални албуми, които са се радвали на голям интерес. Става звезда без да преминава през каквито и да е конкурси, без да учи в специални училища за актриса, без да взима уроци, а благодарение на майка си, която я уредила да се снима както във филми, така и в хитови сериали. Според нея всяка година е различна. Всяка година тя се различава с нещо от предходната - красота, характер, външен вид, сексапилност, чувственост. За нея няма нищо по-важно от семейството, за което тя се грижи.
  
След като има огромно желание да пробие в телевизията, тя получава възможността да се пробва в шоуто за актьорски таланти - "Дневни радости". След като приключва участието си там, взима участие и в комедийното предаване "Дреболии", където много я харесват. След много усилия, тя получава роля в първия си сериал, която отначало трябвало да бъде отрицателна, но майка й не била съгласна с това и тя веднага била променена. Въпреки огромния труд, който е трябвало да положи, за да изиграе главна роля, тя изобщо не се отказала от това - напротив, имала желание да се снима във все повече теленовели, очаквала всеки нов снимачен ден с нетърпение. През 1983 година получава роля в детския сериал "Чиспита" (Chispita) в Телевиса, заедно с Анхелика Арагон. Интересно е, че за да вземе роля в този сериал едва на четиринадесет години, договора с Телевиса бил подписан от майка й, която тогава гарантирала за дъщеря си и тя носела отговорност ако случайно се откаже. Не след дълго, Лусеро записва първият си солов албум - "Той" (Toy), след което започва да се снима в киното в няколко много успешни продукции. През 1989 година идва главната роля от Телевиса в сериала "Когато дойде любовта" (Cuando llega el amor), където в продължение на 100 епизода влиза в образа на Исабел. След това, през 1993 година, Телевиса й предлага отново главна роля в "Бедните роднини" (Los parientes pobres), къдете играе заедно с Шантал Андере. През 1996 година, Лусеро изиграва три роли - близначки в теленовелата "Любовни връзки" (Lazos de amor). И въпреки, че за нея това е било много сложна роля, тя отново я изиграва перфектно. Следва най-успешната роля за старите времена на Лусеро, благодарение на която света я опознава, а именно в "Моята съдба - това си ти" (Mi destino - eres tu), където Лусеро си партнира с Хорхе Салинас. Освен, че изиграва главна роля в тази неповторима история, Лусеро изпълнява и главната песен, която става причина за създаването на албула й "Mi destino - eres tu", постигнал невероятни успехи, също като теленовелата. Следва отново главна роля в "Пробуждане" (Alboradа), отново на Телевиса от 2005 година. "Утре и завинаги" (Mañana es para siemprе), е втората теленовела, която я прави известна в цял свят. Там тя отново изиграва главна роля, заедно със Силвия Наваро и Фернандо Колунга. Впрочем, за тази теленовела Лусеро казва, че благодари на Телевиса, че й я е дала, защото тя е повече от прекрасна. През 2010 година подновява договора си с Телевиса за три години и получава отново главна роля в хита "Желязната дама" (Soy tu dueñа), в който отново си партнира с Фернандо Колунга, както и с Габриела Спаник и Давид Сепеда. Само година по-късно взима много малка роля в теленовелата "Семейство с късмет" (Una familia con suerte), заедно с Даниела Кастро и Шерлин.

През 2012 година, Телевиса й дава главната роля в "Заради нея съм Ева" (Por ella soy Eva), където именно заради нея, Хайме Камил се преобразява в Ева. Към момента тя няма нови проекти, а по-скоро се е отдала на семейството и децата си, но е отворена и за нови предложения.

Как е станала звезда?
Лусеро винаги е мечтала да бъде звезда, било то актриса, телевизионна водеща или певица. Първо взима участие в няколко телевизионни детски проекта. Благодарение на майка си, взима роля в първия за кариерата си сериал - "Чиспита" през 1989 година. Следват роли, които изстрелват Лусеро на върха на славата, благодарение на което днес тя е много популярна. Първата роля, която я прави известна е "Моят живот - това си ти", където си партнира с Хорхе Салинас и изпълнява главната роля в сериала. Следват "Утре и завинаги" (2005 г.) и "Желязната дама" (2010 г.), които са популяризирали Лусеро в цял свят.

Следващият понеделник (26 август), в изданието на "Как са станали звезди?" ще проследим славният път Габриел Сото!

2 коментара:

Анонимен каза...

Moje li da publikuvate takava statiq i za Jencarlos Canela y Gaby Espino ? Pozdravi :)

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Ще предадем предложението Ви.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.