"Предстои скоро...." - първо издание ("Ифет")


От днес (15 август 2013 г.), СЕРИАЛИ в България стартира най-новата си рубрика - "Предстои скоро....", в която два пъти месечно ще разглеждаме най-новите сериали, които предстоят не само у нас, но и по света. Във всяко издание на новата поредица, ще разглеждаме по един сериал, който стартира много скоро в определената държава. В днешното издание ще разгледаме турският сериал "Ифет" (Iffet), предстоящ в България.

"Ифет" (Iffet) е един от най-успешните сериали, които южната ни съседка е излъчвала. Зрителите в Румъния, Пакистан, Северна Ирландия и много други, са станали свидетели на историята, а съвсем скоро, това ще се случи и в България. "Ифет" се състои от 40 оригинални епизода, всеки от по 90 минути. Сценарист е Джан Синан, а режисьор - Фарук Тебер. В главните роли влизат Дениз Чакър (Ферхунде от "Листопад") и Ибрахим Челиккол, които представят "скришната" си любовна връзка. Състои се от 2 сезона, оператор на сериала е Фарут Тургут. Започва излъчването си по StarTV на 17 септември 2011 година, и приключва на 24 септември 2012 година, излъчвайки всичките си 40 оригинални епизода. Продуцентска компания е Gold Film Sunar. В България, "Ифет" ще се излъчи в близките месеци, като телевизията, по която ще стартира е кабелната Диема Фемили.

Следващото издание на "Предстои скоро...." очаквайте на 22 август, четвъртък!

26 коментара:

Анонимен каза...

Вие не преставате да ме очудвате... Поздравления, вече знам значението на думата "наглост" благодарение на вас. Много добре следя какво е случва и знам, че постоянно копирате от Теленовелас Новини, но сега копирате и от онзи новият блог Екстра Новелас? Не ви ли е поне малко срам? Поне напишете от долу, че идеята ви е "дошла" благодарение на тях... Засрамете се, просто се засрамете! Във 3-те други блога има доста оригинални идеи, а във вашия има копия на всички!

Анонимен каза...

A az toku6to vlqzoh v Extra telenovelas i vidqh 4e tqhnata statiq e razli4na. Pak i te nali uj ne sy6testvuvat ve4e kakvi tri bloga kakvi kopiq kakvi raoti. Mnogo e hubava tazi statiq 6te 4akam i za latino serial da ima.

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Както много пъти сме казвали, след като не Ви харесва това, което правим най-лесното е просто да забравите за съществуването ни и да не ни посещавате. Много пъти сме се обяснявали, много пъти сме изразявали точно това, което всъщност се случва, но никой не разбира и си пее старата песен. Ако поне малко се замислите и разровите из архивите на блога, ще разберете, че от началото досега е създавал и налагал оригинални и интересни рубрики, които в последствие са били взаимствани. Ако поне малко се разровите из архивите на другите два блога също ще разберете, че не само ние (според Вас) копираме и взаимстваме. След като симпатизирате на другите два блогове - следете ги тях. Пределно ясна ни е "кампанията" заформяща се срещу Сериали в България, съвсем ясна... Но за нещастие на някои, работата на блога няма да бъде прекъсвана по никакъв начин, каквито и манипулации и чужди мнения да бъдат налагани. От сега нататък няма да си мълчим, а ще призоваваме читателите поне малко да се замислят около сегашни и минали събития. През есента блога готви изключително много изненади, с които макар, че може да не бъде лидер по посещения да се нарече съвсем спокойно и правилно такъв.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Хах не ставайте смешни! Искате да кажете, че копирате чужди идеи, защото и другите блогове го правят ли? Смешни сте! Теленовелас Новини беше първият блог и там имам най-моного идеи и всичко им е оригинално, а не взаимствано. Другите имат и те оригинални, но доста са копирали, както и вие. Не е хубаво да се копират чужди идеи, защото все пак някой се е трудил да ги измисли и не може просто така да си ги присвоявате. От Есента сте щели да предложите много "оригинални" идеи... Леле спуквате ме от смях. Това го разправяте от 2010 и какво? Все взаимствани идеи. Всъщност единствената ви ваша идея е тази за - как са станали звезди, макар че и там само сте копирали от биографията на актьора и сте коментирали с 2 изречения.

Анонимен каза...

Здравейте. Дано тази информация за сериала ИФФЕТ се окаже вярна. Наистина продукцията е доста добра, бях гледал първите епизоди. Миналата година още имаше информация, и разлепени плакати, че ще стартира заедно с ОГНЕНО СЪРЦЕ, но както знаем, видяхме само вторият. Та въпросът ми е- реално потвърдено ли е това, че сериала започва скоро ?

Админ каза...

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за подкрепата, явно Вие сте един/една от малкото, които разбират и харесват това, което правим.
Леки и успешни дни! :)

До 4-ти коментар:
Здравейте,
С едно уточнение - през 2010 блогът все още не е създаден. И не смятаме, че е от изключителна важност кой е първи, втори, трети... Важното в случая е качеството на информацията, бързината на споделянето й в пълни детайли и достоверността й. Фактори, към които СЕРИАЛИ в България се цели, и които може би спазва най-добре от всички. А рубриките са просто украшение и задоволяване на любопитството на читателите. Все пак и тях не трябва да подценяваме. Но със сигурност оригиналните ни са повече от взаимстваните идеи.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Харесвам блога Сериали в България и чета предимно него.Не ме интересува кой от кого копира.За мен е важно да има интересни рубрики и изненади.Специални поздравления и благодарности към екипа за интервютата с турски актьори.Досега са осъществили много от моите очаквания.Очаквам интервюто с Джансел Елчин.

Анонимен каза...

blagodarq za statiqta

Анонимен каза...

Много хубава статия ! Браво :) Дано следващия път да е на латино сериал .

Админ каза...

До 5-ти коментар:
Здравейте,
Към момента едно от най-спряганите заглавия за есенната програмна схема на Диема Фемили е именно "Ифет". Засега нищо не е ясно, напълно потвърдена информация можете да намерите до 1-2 седмици, когато ще разберем за акцентите на канала за месец септември. Разбира се възможно е "Ифет" да стартира и през октомври, както казахме нищо не е ясно.
Леки и успешни дни! :)

До 7-ми коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за подкрепата, която изразявате. Интервюто с Джансел Елчин е в процес на публикуване, можете да го очаквате до края на седмицата, най-вероятно в неделя.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Много хубав блог ! :) Аз ви следя редовно , незнам какво щях да права ако ви нямаше .. :) Та въпроса ми е кога започва латино сериала Сърцето ми настоява , възможно ли е да започне тази есен ? :)

Анонимен каза...

mnogo ste zle be naitina ste go kopirali tova...

Анонимен каза...

Хах я ми избройте "оригиналните" си идеи!

Админ каза...

До 8-ми коментар:
Здравейте,
Радваме се, че Ви харесва, изненадите тепърва предстоят.
Леки и успешни дни! :)

До 9-ти коментар:
Здравейте,
Радваме се, че Ви харесва. Благодарим за подкрепата, ще обмислим предложението Ви, макар, че в случая всичко зависи от новите заглавия по света.

До 11-ти коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за милите думи и подкрепата. Теленовелата "Сърцето ми настоява" няма да се излъчи скоро. Наскоро от bTV Media Group отрекоха слуховете, че сериала е закупен от тях. Така шансовете за скорошно излъчване намаляват още повече.
Леки и успешни дни! :)

До 12-ти коментар:
Здравейте,
...
Леки и успешни дни! :)

Админ каза...

До 13-ти коментар:
Здравейте,
С удоволствие, макар, че не мислим, че е смислено и редно да отговаряме на подигравки. Какво по-лошо има от това човек да не вярва на нещо, което сам вижда.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

kak taka ne e zakupena ot btv kato navskade go pisheshe

Анонимен каза...

Не съм гледала сериала ,но не мисля че ще е кой знае какво колко турски сериала сме гледали с подобен сюжет .Аз лично няма да го гледам дразнят ме такива истории за консервативния баща който не дава на дъщеря си да излезе от вкъщи и я жени на сила и подобни глупости.

Анонимен каза...

Много тъпа статия, излагате се

Анонимен каза...

hiper typooooo

Анонимен каза...

Не разбирам какъв е смисъла от подобни статии като има достатъчно информация в google

Анонимен каза...

Много е хубава статията.На който не му харесва да не я чете.Изобщо блога Сериали в България е страхотен.Стараят се хората да ни предлагат интересна информация,изненади и да задоволяват желанията ни.Аз оценявам това и ги подкрепям.

Анонимен каза...

typoo

Анонимен каза...

Bnt plus bnt 1 go puska drugia mesec kanala dhte e samo za mladejkata auditoria s filmi predavania I seriali

ASI-BG.COM каза...

ЗДРАВЕЙТЕ, ДРАГИ КОЛЕГИ,
КАКВО Е ТОВА НАХАЛСТВО ОТ ВАША СТРАНА? КАК МОЖЕ ДА КОПИРАТЕ ЧУЖДИ ПРЕВОДИ НА ИСТОРИЯТА НА ИФЕТ И ДА ГИ СЛАГАТЕ ЗА СВОИ. ЗНАЧИ ЕКИПЪТ НА ASI-BG.COM МОЖЕ ДА ПРЕВЕЖДА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И АЗ, А ВИЕ ДА ГЛАБИТЕ ТАКА ЧУЖДИЯ ТРУД. ЗНАМ, ЧЕ КОПИРАНИЯТ ОТКЪС Е КРАТЪК, НО Е ЗАЩИТЕН ОТ АВТОРСКИ ПРАВА. НИТО МОЛБА, НИТО НИЩО. КАКВО ВИ КОСТВАШЕ ДА НИ ПОПИТАТЕ МЕН ИЛИ НЯКОЙ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ ДАЛИ ЩЕ МОЖЕТЕ ДА ПОСТАВИТЕ ТЕКСТА. С УДОВОЛСТВИЯ ЩЯХМЕ ДА ВИ ГО ДАДЕМ. УВАЖАВАМЕ БЛОГА ВИ, МАКАР ЧЕ ОТ ГОДИНИ ПИШЕТЕ, ЧЕ ДАДЕНИ ЗАГЛАВИЯ ЩЕ ЗАПОЧНАТ. ОБСЪЖДАМЕ ГИ ВЪВ ФОРУМА, ЧАКАМЕ В СРОКОВЕТЕ, В КОИТО СТЕ ДАЛИ... НО НИЩО... ПРЕДИ ГОДИНИ И ОТ БЛОГА НА ТЕЛЕНОВЕЛАС НОВИНИ БЯХА ТАКА, НО ВЕЧЕ СЕ СПРЯХА... ИЛИ ПОНЕ НЕ СЪМ ВИЖДАЛА. ЖЕЛАЕМ СТАТИЯТА ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТА(!!!), В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ СЕ ОБЪРНЕМ КЪМ ОРГАНИТЕ НА РЕДА ЗА НАРУШЕНИ ПРАВА, КАКВИТО ИМАМЕ!
ХУБАВ УИКЕНД!

Админ каза...

До 16-ти коментар:
Здравейте,
Всеки може да казва и пише каквото си иска. Но друг е въпроса дали това, което твърди е истина. Според последна информация, предадена от bTV Media Group сериала "Сърцето ми настоява" не е закупен от медията.
Леки и успешни дни! :)

До 17-ти коментар:
Здравейте,
Наистина сме се нагледали на такива истории. Гледали сме първите няколко епизода и останахме с впечатлението, че продукцията е наистина качествена и си заслужава гледането. На като че ли по-нататък сюжета се разводнява и...
Леки и успешни дни! :)

До 18-ти коментар:
Здравейте,
...
Леки и успешни дни! :)

До 19-ти коментар:
Здравейте,
...
Леки и успешни дни! :)

До 20-ти коментар:
Здравейте,
Екипа ни взе решението рубриката да бъде преустановена.
Леки и успешни дни! :)

До 21-ви коментар:
Здравейте,
За Ваше съжаление издаването на рубриката се преустановява. Иначе Ви благодарим за подкрепата и милите думи!
Леки и успешни дни! :)

До 22-ри коментар:
Здравейте,
...
Леки и успешни дни! :)

До 23-ти коментар:
Здравейте,
Бихте ли посочили източника си на информация?
Леки и успешни дни! :)

До 24-ти коментар:
Здравейте ASI-BG.COM,
Въпросните два абзаца, за които говорите са изтрити. Благодарим Ви за сигнала, подобни случаи няма да се повтарят.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

А така! То не е лесно да се крадат чужди идеи! Много се радвам, че я спирате.

Предоставено от Blogger.