"Зоро: Шпагата и розата" и "Проклятието на семейство Апарисио" - от 7 септември по БТВ Лейди

През първите седмици след старта на есенният телевизионен сезон, БТВ Лейди ще зарадва зрителите си с цели 4 нови попълнения в програмната си схема за почивните дни - премиери, повторения, нови сезони и нови формати. В ефира на медията няма да липсват и промени...

Започваме с повторенията и премиерите на дългоочаквани заглавия, както и с промените, налагащи БТВ Лейди през следващите седмици:
От 7 септември (събота) започва поредното повторение на хитът на Телемундо "Зоро: Шпагата и розата" (Zorro: La Espada y la Rosa). Сериите от теленовелата с участието на Освалдо Риос ще се позиционират всеки уикенд, с начален час 10.00 часа. БТВ Лейди ще предлага по 4 епизода дневно, продължаващи до 14.00 часа. Изключение прави първият ден на излъчване (7 септември), когато ще бъде излъчен само един епизод от 13.00 часа. Причината за това е приключващото първо повторение на друга теленовела, само че на Телевиса - "Моят грях" (Mi Pecado). Финалните й три епизода (108, 109 и 110) ще се излъчат на 7 септември (събота), от 10.00 до 13.00 часа.

Отново от 7 септември (събота), започва дългоочакваната отменена преди месец премиерна теленовела на Argos - "Проклятието на семейство Апарисио" (Las Aparicio). Епизодите от продукцията ще се излъчват всяка съботна и неделна вечер, в късния prime-time на БТВ Лейди - от 22.00 часа. Дамската медия ще предлага по 2 епизода дневно, продължаващи до 00.00 часа. Напомняме, че "Проклятието на семейство Апарисио" трябваше да стартира на 28 юли, позиционирайки се всеки уикенд, от 18.00 до 20.00 часа. Вместо премиерната новела, тогава стартира повторението на американският хит "Малки сладки лъжкини", за чиято съдба ще Ви информираме в следващия абзац.

Считано от 7 септември (събота) се преустановява излъчването на повторението на хитът на ABC - "Малки сладки лъжкини" (Pretty Little Liars). Последните за ефира на БТВ Лейди повторни епизоди ще бъдат излъчени на 31 август и 1 септември, когато ще бъдат показани съответно 21, 22, 23 и 24 епизоди. На мястото на "Малки сладки лъжкини", от 7 септември дамската медия от семейството на bTV Media Group ще излъчва игрални филми, в часовия слот между 18.00 и 20.00 часа.

Освен нови повторения и премиери на сериали, уикенд програмата на БТВ Лейди подготвя цели два нови формата за уикенд prime-time-a си. 
Считано от 7 септември (събота) започва новият български формат на медията, чието заглавие гласи "Дом и градина". Предаването, което ще бъде водено от познатата водеща на ток-шоуто "Часът на мама", за чийто нов сезон можете да се информирате в долния абзац - Дани Колева, ще се излъчва всяка съботна вечер, в prime-time-а на БТВ Лейди от 21.00 часа. Повторения от новия проект ще се предлагат на следващия ден, неделя, с начален час 09.00 часа. Изданията от "Дом и градина" ще бъдат с продължителност от около 45 минути без рекламни паузи (60 със).

От 8 септември (неделя), започва новият сезон на обичаното ток-шоу с водещ Дани Колева - "Часът на мама". Новите издания ще се позиционират всяка неделна вечер, с начален час 21.00 часа. Те ще делят уикенд prime-time-а на БТВ Лейди с новият формат "Дом и градина". Епизодите от новият сезон на "Часът на мама" ще бъдат с продължителност от около 45 минути без рекламни паузи, продължавайки до 22.00 часа, когато започват тези от теленовелата "Проклятието на семейство Апарисио" (Las Aparicio).

26 коментара:

Анонимен каза...

а на мястото на малки тайни?

TV SAGA INVEST GROUP каза...

Защо виждам интерютата от в-к ТВ САГА с леки промени и тук. Става въпрос за интерютата с актьорите от Цветовете на любовта!

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Финалния епизод на "Малки тайни" е 134. Явно от БТВ Лейди са допуснали грешка в програмата си, тъй като сериала няма 135 епизод. Очакваме обновяване на програмата от екипа на медията, като при такова веднага ще информираме.
Леки и успешни дни! :)

До 2-ри коментар:
Здравейте,
В случая явно говорим за съвпадение. СТАТИИТЕ за актьорите от "Цветовете на любовта" не са взети от Вашия вестник, а от информационния сайт Times of India, от където са и преведени.
Леки и успешни дни! :)

Админ каза...

Доказваме думите си, чрез следните линкове, от които са преведени статиите:
Сара Кан: http://articles.timesofindia.indiatimes.com/2013-05-06/tv/39026020_1_sara-khan-junoon-zee-tv

Парул Чаухан: http://articles.timesofindia.indiatimes.com/2012-11-27/tv/35386890_1_parul-chauhan-jhalak-dikhhla-jaa-positive-response

Алох Нат: http://articles.timesofindia.indiatimes.com/2010-10-04/god-i/28237822_1_god-lucky-charm-alok-nath

Виба Чибер: http://articles.timesofindia.indiatimes.com/2011-06-21/tv/29683146_1_diction-training-giselle-monteiro

Анонимен каза...

защо не правите като telenovelllas news?като пускате статиите ги оставете 5-6 часа само акценти с тиренца както беше преди малко.от това ваше разпъване на локуми хората не могат да се ориентират.По добре е да си оставите да видят хората акцентите и след това да пишете статия така е мн по удобно

Анонимен каза...

Здравейте,искам да попитам какво ще зсе случи с "Огледален свят"по бтв?ще продължи ли да се излъчва или ше бъде спрян? и ако да,то по кое време?

TV SAGA INVEST GROUP каза...

А можете ли да ми представите и имейл или кореспонденция, в която от Times of India са Ви позволили да превеждате. Нямате HTML маркери, които да позволят качване на имейла от тях, с който ни бе позволено да превеждаме. Ако искате, пишете на имейла ни!

Админ каза...

До 5-ти коментар:
Здравейте,
Целта на блога е да обновява статиите си максимално бързо, правейки го повече от успешно. Засега ще оставим нещата така, информацията е по-подробна, което е и по-добре за читателите.
Леки и успешни дни! :)

До 6-ти коментар:
Здравейте,
Според непотвърдена информация, БТВ няма да спира "Огледален свят". Очаквайте подробности до седмици.
Леки и успешни дни! :)

До 7-ми коментар:
Здравейте,
Нищо не пречи да добавим като източник Times of India към въпросните статии. Бихте ли ни предоставили и имейла си?
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

istina li e 4e 6te po4va pak Pepel ot rozi po btv??????????\

kakvi sa tiq izmislici
Здравейте,
Според непотвърдена информация, БТВ няма да спира "Огледален свят". Очаквайте подробности до седмици.

Kade 6te go slojat????

Анонимен каза...

Защо не пишете към статииите си източниците като теленовелас новини? Много нагло от ваша страна да взимате информация и да не пишете от къде е.

Анонимен каза...

Много хубава статия... браво.
Може ли да попитам, знаете ли дали по БТВ ЛЕЙДИ ще стартират новите епизоди на Морска Звезда...

Анонимен каза...

Аз съм 23 август 2013, 16:03..
Сега видях, че сте писали двата блога по едно и също време. Извинявам се!

Анонимен каза...

Не е по едно и също време - Сериали в България са първи.

Анонимен каза...

23 август 2013, 16:15, ма ти добре ли си? Аз го писах това за източниците и няма нищо общо с тебе да ти кажа! Чакам отговор от администратора! А колкото до това кой е публикувам пръв информацията - и двата блога по едно и също време я публикуваха, но сега теленовелас новини публикуваха първи това за пепел от рози, а тук все още го няма, така че се вижда кой е по-добрият блок

TV SAGA INVEST GROUP каза...

Не прекалявайте с добрината ни! Още днес ще пусна сигнал до сайта им за да преценим какво да правим, но е възможно ако въпросните статии не бъдат изтрити да ви подложим на съд за глоба за авторско право.

Админ каза...

До 9-ти коментар:
Здравейте,
Все още не е официално потвърдено дали БТВ ще излъчи повторението на "Пепел от рози" от точно тази дата и в точно този час. Сигурна информация ще получим в понеделник, 26 август.
Леки и успешни дни! :)

До 10-ти коментар:
Здравейте,
Какво му е наглото, след като не взимаме информацията от тях, а от bTV Media Group. В случая ние ПЪРВИ ОТ ТРИТЕ БЛОГА информирахме за новината.
Леки и успешни дни! :)

До 11-ти коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за милите думи. Не, БТВ Лейди няма да излъчи новите епизоди от "Морска звезда".
Леки и успешни дни! :)

До 12-ти коментар:
Здравейте,
Аха, най-сетне разбрахте. Преди да говорите поне проверявайте!
Леки и успешни дни! :)

До 13-ти коментар:
Здравейте,
Да, СЕРИАЛИ в България първи отрази новината СРЕД ТРИТЕ БЛОГА.
Леки и успешни дни! :)

Админ каза...

До 14-ти коментар:
Здравейте,
СЕРИАЛИ в България първи публикува СРЕД ТРИТЕ БЛОГОВЕ, в грешка сте. И не сме публикували новината за "Пепел от рози", поради факта, че не сме получавали такава информация, и че от Теленовелас Новини не са посочили източника си, чрез който да се убедим в писанията им.
Леки и успешни дни! :)

До 15-ти коментар:
Здравейте,
Добре, статиите ще бъдат изтрити.
Леки и успешни дни! :)

Главен редактор каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Анонимен каза...

какво стана с интервюто с Анхелика Селая, което щяхте до публикувате на 24 август ?

Анонимен каза...

Здравейте,
Интервюто с Анхелика Селая, както и това с Наташа Клаус, които бяха обещани за август, ще бъдат предоставени през септември месец, когато качване на интервюта ще има всяка сряда.

Анонимен каза...

vidqh na telenovelas nows rubrikite pusnaha statiq i vednaga q iztriha zna4i 6te ima Nostalgiq,Vie iskate,Profesiq aktior \kopirat va6ata 'kak da stana aktior'\, zad kamerata deto 6te imalo intervuta s ozvu4itelite sa6to taka ima6e i mn drugi no ne si gi spomnqm mn dobre koga 6te razberem vashite

Сериали в България каза...

До 19-ти коментар:
Здравейте,
Много се извиняваме за закъснението, но както знаете в момента е лято, а и автора не е предвидил свободното си време. Но интервютата, които пожелахме са в процес на подготовка, като всички Ваши желания ще бъдат спазени. Много скоро ще кажем и кои ще бъдат първите интервюта, които можете да очаквате.

До 20-ти коментар:
Благодарим, че уведоми читателите кога могат да очакват интервюта. Определено ще бъде много интересно, а и с новите рубрики....

До 21-ви коментар:
Здравейте,
Както можете да видите и по-горе, кои ще бъдат проектите на СЕРИАЛИ в България ще разберете на 01 септември. Новият проект ще бъде много интересен и ще има награди за най-бързите. Освен това, до няколко дни СЕРИАЛИ в България ще ви предложи обширна статия за проектите в Турция тази есен. Определено няма да бъде никак лош сезон...

Анонимен каза...

25 август 2013, 16:03 ти чуваш ли се? кога пък сериали в България са имали рубрика 'kak da stana aktior? Лично аз дадох идеята за Професия актьор на Стаси и съм много щастлив, че тя ще я изпълни! Това, че този блог е решил да я изкопира си е негова работа! Моля не бъдете нагли и не лъжете. Понеже Теленовелас Новини са много по-посещавани и качествени и вие веднага се чудите какво да измислите!

Анонимен каза...

Iskam da znam koga startira BTV GOLD i 6te ima li latino premieri po kanala :)

Анонимен каза...

"Зоро: Шпагата и розата" със сигурност ли ще се излъчи отново? :)

Сериали в България каза...

До 23-ти коментар:
Здравейте,
Много пъти сме давали отговор на такива коментари, които са написани с цел да ни провокират и оплюят. Рубриката на СЕРИАЛИ в България носи името "Как са станали звезди", а не "Как е да стана актьор". Рубриките на Стаси и тази на СЕРИАЛИ в Бълагрия са напълно различни, без грам прилика. Но е ясно, че Вие говорите наизуст без да знаете. Но нека ви кажам, "Как са станали звезди" показва пътя на актьорите към славата, а "Професия актьор" как са се снимали определените сцени. Е, виждате ли прилики? Напълно сте ни ясни...
Леки и успешни дни!

До 24-ти коментар:
Здравейте,
Стартира много скоро, постоянно го казваме. Да, ще има и латино премиери, и латино повторения, и турски премиери и повторения. Всички сериали се насочват натам, БТВ преминава само към родни продукции.
Леки и успешни дни!

До 25-ти коментар:
Да, със сигурност, бъдете спокойни!
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.