"Транспортер" - премиерно за България заглавие от 28 август по НоваТВ, "Новите съседи" започва от 2 септември по БТВ Комеди, Ани Цолова и Виктор Николаев се присъединяват към екипа на НоваТВ

През идните седмици, в ефира на българските национални телевизии, предстоят отново редица промени. Преди идването на новия есенен телевизионен сезон, българските телевизии ще направят последни за лятото промени в ефира си. Предстоят нови сериали, предавания и радостни новини за феновете на турските сериали...

Да започнем с промените и новите заглавия по НоваТВ:
Започваме с новината за старта на новия премиерен за България френско-канадски сериал - "Транспортер" (Transporter). 12-серийната екшън продукция на Люк Бесон, стартира от 28 август (сряда), с епизоди всеки делничен ден от 20.00 часа по НоваТВ. Епизодите ще продължават до 21.00 часа,когато започват премиерните епизоди от 4-ти сезон на "Касъл" (Castle). Съобщаваме ви, че до 27 август (вторник), НоваТВ ще продължи да излъчва премиерните епизоди на немския сериал "Кобра 11", от 20.00 часа.

От 27 август (вторник), НоваТВ ще стартира и четвърти сезон на американския сериал "Теория за големия взрив" (The Big Bang Theory), като епизоди от него, медията ще предлага отново всеки делничен ден, от 23.30 часа. На 26 август (понеделник), НоваТВ ще излъчи пряко мача на Английската Висша Лига - "Манчестър Юнайтед - Челси". Той ще започне точно в 22.00 часа, на живо до 23.45 часа.

Oт 30 август (петък), в ефира на НоваТВ се завръща и предаването "Студио VIP", което всеки делничен ден, от 23.30 часа ще разказва отново за всичко случило се около звездите по света.

Преминаваме към БТВ Комеди, които в началото на първия есенен месец са ни подготвили изненада, или по-точно такава за всички фенове на испанските сериали:
Считано от 2 септември (понеделник), няколко пъти отменяната испанска поредица - "Новите съседи" (La Que se Avecina), най-накрая ще направи своята дългоочаквана премиера и у нас. И така, от по-горе упоменатата дата, испанския комедиен сериал ще се излъчва всеки делничен ден, от 22.00 часа, а повторение на епизодите от предходната вечер, ще има на другия, започвайки точно в 15.00 часа. "Новите съседи" съдържа шест сезона и общо осемдесет епизода, като в каста на поредицата се включват и актьори, които вече сме гледали и в друга испанска комедия - "Щурите съседи" (Aqui no hay quien viva), излъчена преди години премиерно по БТВ.

И приключваме с една добра и една лоша новина, свързана с ефира на БТВ. 
За щастие на феновете на най-гледаната турска поредица в момента у нас, а именно "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum), от БТВ няма да преустановяват епизодите, както по-рано Ви съобщихме. Причина за това е не само невероятния рейтинг, който сериала постига всяка вечер, но и заради огромния брой фенове, които останаха много разочаровани от новината за преустановяването на епизодите от сагата с Хазал Кая и Чаатай Улусой. Към момента все още не е ясно дали "Огледален свят" ще продължи да се излъчва в делничните дни и през септември, или ще бъде преместен в уикендн prime-time-а. Ще продължим да следим новините около този сериал, като на Вас Ви остава, само да ни следите.

И приключваме с новината, която днес бе съобщена от БТВ. Водещите на най-гледания сутрешен блок у нас - "Тази сутрин" Виктор Николаев и Ани Цолова, са напуснали по свой собствен избор екипа на БТВ. Доказалият се с годините тандем съвсем скоро ще води ново публицистично предаване в ефира на НоваТВ, в чийто екип стана ясно, че са се преместили.

Междувременно желаем да добавим, че предаванията "Тази сутрин" и "Преди обед" се завръщат още от следващата седмица, а не както бе обявено първоначално. Още от следващия понеделник, 26 август започват новите сезони и на двете сутрешни формата, първият от които ще се позиционира всяка делнична сутрин от 07.00 до 09.30 часа, а вторият - от 09.30 до 11.30 часа. Към момента все още не е ясно кой ще замести Ани Цолова и Виктор Николаев като водещи на "Тази сутрин", при излизане на такава информация ще публикуваме. 

7 коментара:

Анонимен каза...

откога "Транспортер" е премиерно, та и американско заглавие?

Unknown каза...

"Транспортер" ще бъде премиерно за ефира на Nova TV заглавие. Става въпрос за сериала, а не филма.

Анонимен каза...

Ani i Viktor za6to 6te vidqt po NOVATV? Mahat li se ot BTW?

Unknown каза...

Здравейте ,
Да изгонили са ги от БТВ и вече ще бъдат по Нова Телевизия.
Леки и успешни дни ! :)

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Грешката е поправена, сериала е от канадски и френски произход.
Леки и успешни дни! :)

До 2-ри коментар:
Здравей, Ади,
Благодарим ти за информацията! Към момента се справяш страхотно.
Леки и успешни дни! :)

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Да, Ани Цолова и Виктор Николаев вече ще водят ново публицистично предаване по НоваТВ.
Леки и успешни дни! :)

До 4-ти коментар:
Здравей, Алекс,
"Изгонили" е твърде казано, водещите сами са пожелали да напуснат.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Сами са пожелали да напуснат, защото са били принудени. Цялата работа е толкова прозрачна, че няма на къде повече от Бтв да лъжат и мажат по въпроса.
На тях им пожелавам късмет в новата телевизия, а на нас зрителите да се отървем и ние по скоро от Бтв :)

Анонимен каза...

ot 3 septemvri ot 16.00 sled Me4tateli ima li veroqtnost da zapo4ne latino premiera po btv , znaete li ne6to po tozi vupros ????

Предоставено от Blogger.