"Край" (Son) - от септември в 20.00 часа по Диема Фемили

След като преди дни Ви запознахме обстойно с есенната програмна схема на БТВ, то днес бе публикувана и рекламната тарифа заедно с гарантираните рейтинги на НоваТВ за месец септември, в които стават ясни и акцентите на медията за предстоящия месец.
Есенната програмна схема на втората по отношение на рейтинг-данни телевизия у нас и тази година ще бъде изключително силна. Очаква се с най-големите си козове "VIP Brother 2013" и "X Factor", НоваТВ и през тази есен да заеме челното място и да изпревари БТВ, чиято програма тази есен също ще бъде толкова разнообразна, със сигурност повече от миналата.

Да започнем с делничната програма на НоваТВ:
Както съобщихме преди дни, на 16 септември (понеделник) стартира пети за България сезон от най-успешния риалити формат по света - "VIP Brother". И тази година изданията от запазената марка на НоваТВ ще се позиционират от понеделник до събота в 20.00 часа. В понеделник и сряда ще бъдат предлагани живи предавания, които ще продължават до 23.00 часа. През останалите дни (вторник, четвъртък, петък и събота) от "VIP Brother 2013" ще се излъчват дейли епизоди, продължаващи до 21.00 часа. Междувременно желаем да добавим и, че НоваТВ ще излъчва късни предавания на шоуто, които ще стартират в 23.45 часа, веднага след късните емисии новини.

Седмица по-рано стартира и дългоочакваният 2-ри сезон на най-успешното музикално шоу по света - "X Factor". През първата седмица от излъчването си, епизоди ще се позиционират от понеделник до сряда (9, 10 и 11 септември) в 20.00 часа. След старта на "VIP Brother 2013" разписанието на музикалното риалити ще претърпи промяна. От втората седмица на излъчването си, "X Factor" вече ще се излъчва всеки вторник, четвъртък и петък, с начален час на изданията 21.00 часа. Това е всъщност е и официалното засега разписание на шоуто, очаква се след старта на живите концерти отново да претърпи промени, за които ще Ви информираме допълнително.

От 17 септември (вторник), започва премиерен нов сезон от американският хит "Касъл". Новите епизоди ще се излъчват всеки вторник, четвъртък и петък, веднага след изданията от "X Factor" - в 22.00 часа. 

От 9 септември (понеделник) се завръща любимото на стотици хиляди зрители комедийно предаване "Господари на ефира". Със стартирането на новият му сезон, шоуто ще претърпи и промяна в досегашното си разписание. Вместо в 22.30 часа както досега, от тази есен "Господари на ефира" се премества с половин час по-късно - в 23.00 часа. Промени в продължителността на изданията обаче няма да има - те отново ще бъдат от по половин час (20 минути). Новият сезон на "Господари на ефира" ще замести приключващия на 6 септември (петък) американски сериал "Будни цяла нощ".

От 9 септември (понеделник) започва новият 8-ми сезон на телевизионната игра с водещ Румен Луканова - "Сделка или не". Промени в разписанието и продължителността на изданията и този сезон няма да бъдат налагани - шоуто ще продължава да се излъчва всяка делнична вечер с начален час 18.00 и краен такъв - 19.00 часа. Те ще заместят повторението на българската панелна история "Етажна собственост", чиито финални епизоди ще се излъчат на 6 септември (петък) от 18.00 часа.

От 9 септември (понеделник) стартира и обявеното ново романтично предаване "Марс и Венера". Предполага се, че продуцент на следобедното шоу, което ще се излъчва всеки делничен ден от 17.00 часа, ще бъде "Румен Луканов&КО". Подробна информация около регламента в "Марс и Венера" очаквайте скоро в страницата на Ади "Есенен ТВ сезон 2013". 

От 9 септември (понеделник) се завръща и най-гледаното публицистично предаване на НоваТВ - "Часът на Милен Цветков", чието разписание и през есенния сезон няма да бъде променяно - всеки делничен следобед от 16.00 часа.

От септември месец се завръща и сутрешното ток-шоу с водещ Гала - "На кафе", което и тази есен ще се излъчва всеки делничен ден от 09.30 до 11.30 часа. Новият сезон ще замести повторението на криминалната продукция "Убийства в Мидсъмър". 

Да преминем към уикенд програмата на НоваТВ:
През месец септември започва новият сезон на най-успешното съдебно предаване в българския ефир - "Съдебен спор". Шоуто с водещ Нана ще запази старото си разписание и през есенния сезон. Издания ще се излъчват всеки съботно и неделен преди обед с начален час 11.00 часа.

На 7 септември (събота) се завръща публицистичното предаване с водещ Люба Кулезич - "На светло". Най-интересното е, че тази есен НоваТВ ще съкрати драстично продължителността на изданията от предаването - те ще стартират в 09.00 и ще приключват в 09.30 часа, т. е. епизодите вече ще бъдат с продължителност от половин час (20 минути). Между 09.30 и 11.00 часа всеки уикенд ще се излъчват игрални филми.

От септември започва нов уикенд сериал, който ще се излъчва между 12.00 и 13.00 часа. Очаквайте повече подробности съвсем скоро.

От септември, всеки уикенд между 13.30 и 14.00 часа ще се излъчват издания от life-style предаването на Ива Софиянска и Нели Атанасова - "VIP News".

От тази есен, НоваТВ преустановява излъчването на първият по рода си телевизионен дайджест у нас - този на Венета Райкова "Къщата на Нова". На негово място през есенните неделни следобеди, между 14.00 и 16.00 часа ще се излъчват най-добрите моменти от изминалата седмица на шоуто "Марс и Венера".

От септември се завръщат и публицистичните предавания с водещи доказалите се журналисти Кеворк Кеворкян и Сашо Диков - "Всяка неделя" и "Дикoff". Промени в разписанията и на двете предавания няма да има - първото ще се излъчва всяка неделя между 16.00 и 19.00 часа, а второто - всяка събота в същия часови слот.

От септември започват и новите издания от телевизионната игра "Национална лотария". Тя ще запазят обичайното си разписание и тази есен, а то е следното: всяка събота, между 19.30 и 20.00 часа. 

От 21 септември (събота) се завръща любимият вечерен таблоид на Венета Райкова - "Горещо". Промяна в разписанието на шоуто и тази есен няма да бъде налагана - то ще продължи да се излъчва всяка съботна вечер, между 22.00 и 23.00 часа.

И да преминем към есенната програма на Диема Фемили:
През месец септември започва един от най-дългоочакваните турски сериали закупувани у нас - "Край" (Son). Продукцията на турската телевизия ATV ще се позиционира в най-гледаното време през деня, а именно в prime-time между 20.00 и 21.00 часа. Диема Фемили ще предлага по 1 епизод дневно, състоящ се от 45 минути без рекламни паузи (60 минути със).

В новата продукция участие взима известният на българската публика актьор Ийт Йозшенер, който познаваме у нас чрез ролята си в "Мелодията на сърцето".

Именно старта на "Край" ще наложи в делничната prime-time програма на Диема Фемили промени. От септември месец другата турска премиера - "Ангелският остров" възвръща старото си разписание - всеки делничен ден от 19.00 часа.

Очаквайте през следващите дни и обявяването на акцентите на ТВ7 за есенния телевизионен сезон!

10 коментара:

Анонимен каза...

Най-накрая, нещо хубаво да чета.
Омръзна ми да чета, само за Реалити шоута...... Тази Есен, Диема фемили ще настигне и Бтв 100 процента....

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Тази есен Диема Фемили ще се стреми да победи дори ТВ7 и да се превърне в третата по гледаемост медия у нас. А след цифровизацията, когато дамската Диема преминава към ефирно излъчване има голяма вероятност това да стане!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Akо ДФ иска рейтинг, то определено трябва да пусне и Кузей Гюней.Например от 20.00 ,,Край'' и от 21.00 Кузей Гюней.Тогава 100% ще надмине ТВ7, тъй като Кузей Гюней постигна изключително високи рейтинги в Турция(Дори по време на 2рия си сезон надминава по гледаемост 3ти сезон на Великолепният век).Но тъй като ,,Край'' е само 25 турски епизода(предполагам ще са около 50 български), може да пуснат Кузей Гюней след неговия финал.Определено Nova Broadcasting group ще постигне успех, след като имат сключен договор с турския Kanal D...все пак сериалите на този канал са най-гледани в Турция,а и не само.

Анонимен каза...

СЕРИАЛИ в България,пропуснахте да кажете,че познаваме Иийт Йозшенер като Дженгиз от "Езел"

Анонимен каза...

ot 3 septemvri ot 16.00 sled Me4tateli ima li veroqtnost da zapo4ne latino premiera po btv , znaete li ne6to po tozi vupros ????

Админ каза...

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Най-вероятно "Сезони на любовта" ще направи сезонна пауза. И след него се очаква да стартира отдавна закупена хитова турска сага, като "Ифет", "Север-юг".
Леки и успешни дни! :)

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за уточнението.
Леки и успешни дни! :)

До 5-ти коментар:
Здравейте,
Всичко е възможно...
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Iskam da znam koga startira BTV GOLD i 6te ima li latino premieri po kanala :)

Анонимен каза...

бтж голд стартира през октомври месец

Анонимен каза...

"Румен Луканова" :D Първо си проверявайте за грешки, после публикувайте. А и заглавието , с което ще се излъчва сериала по Диема Фемили е "Начало или край", пак преправено заглавие, но.. това са решили

Анонимен каза...

този, който пише статиите, явно не знае кога се слага пълен и кога кратък член, нещо, което се учи във втори клас в училище. Явно затова пише всички думи с пълен член, дори когато са допълнение. "нов сезон от американският хит "Касъл" .
От американскиЯ, от НЕГО! Когато е "той" , тоест подлог, тогава се слага Т накрая. Това го знае всяко хлапе.
А и е смехотворно да наричате "ЕПИЗОДИ" изданията на предаването НА СВЕТЛО. Това да не ви е СЕРИАЛ, че да има ЕПИЗОДИ!

Предоставено от Blogger.