"Името любов" (A.ş.k) с Хазал Кая тръгва от септември по Kanal D

Тази есен, в Турция предстои да стартират много нови заглавия, които няма да бъдат никак лоши. Продукциите, които се подготвят от скоро, няма да стартират без шум и многобройни рекламни промота, особено след като в тях участват някои от най-известните турски актьори.

След като наскоро в Турция беше обявен старта на новия сериал "Приливи отливи" (Med Zezir), в който ще участват Чаатай Улусой и Серенай Саръкая, то от няколко дни се върти и промото на друга хитова продукция - "Името любов" (A.ş.k), за която можете да прочетете в по-долните редове...

 "Името любов" (A.ş.k) е най-новата турска драматична поредица, която стартира в Турция само след няколко седмици. В нея роли ще вземат емблематични лица на турското кино, като Хазал Кая ("Забраненият плод", "Огледален свят"), Аслъ Тандоан ("Мелодията на сърцето", "Щастливи заедно"), Небахат Чехре ("Великолепният век", "Забраненият плод", "Късчета живот") и дрги. Зрителите вече трепнат в очакване да видят премиерата на новата продукция, която се очаква да бъде една от най-гледаните за този сезон, излъчвайки се веднъж седмично, от 20.30 часа по Kanal D.

Според промото, което вече усилено се върти, в новата продукция темата ще бъде небеизвестна - любовен триъгълник между тримата главни героя, в случая между Хазал Кая, Хакан Курташ и Аслъ Тандоан. Продуцент на сериала в Gold Film Sunar. 

Съвсем скоро читателите на СЕРИАЛИ в България ще имат възможността да прочетат обширна статия за новите продукции и сезони на сериалите, които предстоят тази есен в Турция. Тя бъде част от рубриката за турските сериали, която блога ежемесечно предлага.

4 коментара:

Анонимен каза...

Има страничка на сериала във фейсбук ето я
https://www.facebook.com/askbgofficialpage

Анонимен каза...

"A.S.K." ще се излъчва от 20.00ч. от 16 септември, не от 20.30ч. "Прилив и отлив" се пише " MedCezir" на турски - оправете го! "Medcezir" започва от 6 септември от 20.00ч. по Стар тв!

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Благодарим за страницата! Определено се очертава да бъде много интересна продукация, а и Хазал и Аслъ са доста променени...
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Благодарим за рязасненията. Иначе, "Приливи и отливи" ще стартира малко по-късно - на 13 септември от 20.00 по СтарТВ. Това също се очаква да бъде много завладяваща продукция...
Леки и успешни дни!

Анонимен каза...

Кога ще го пуснат и в българия

Предоставено от Blogger.