"Пепел от рози": Новият път стартира от 19 август, с епизоди от понеделник до сряда

След като преди седмици обявихме, че СЕРИАЛИ в България ще създаде продължение на най-гледания турски сериал за 2012 година у нас - "Пепел от рози" (Fatmagülün Suçu Ne), днес вече можете да научите и стартовата дата, заедно с дните на качване на епизодите. 


Продължението, което ще бъде с подзаглавие "Новият път" ("Пепел от рози": Новият път), ще бъде продуцирано изцяло от екипа на СЕРИАЛИ в България, без намесата на старият екип на продукцията. То ще бъде под формата на разкази, подобно на продължението на "Огнено сърце", което също е продуцирано от нашия екип. 


И така, продължението на един от най-гледаните турски сериали у нас - "Пепел от рози", ще бъде на разположение само и единствено за читателите на СЕРИАЛИ в България от 19 август (понеделник). Както вече обявихме, турския хит, в който участват Берен Саат ("Забраненият плод, "Щастливи заедно") и Енгин Акюрек в главни роли, ще се предлага под формата на разкази всеки понеделник, вторник и сряда по един епизод. 

В епизодите на "Пепел от рози": Новият път, феновете на продукцията ще имат възможността да проследят неочаквани обрати и да се запознаят с нови герои. Един от тях ще бъде популярният актьор Четин Текондор ("Истанбулска приказка"), който ще се въплъти в ролята на Кенан Умутсой. В новите епизоди участие ще вземе и популярния турски актьор Мерт Фърат, който ще влезе в ролята на Джемил Хаслар Яшаран. Роли ще вземат още Аслъ Енвер ("Мечтатели) в ролята на Умут и Синан Сюмер в ролята на Муджалай. 

В "Пепел от рози": Новият път, Фатмагюл и Керим се завръщат след дълга ваканция в Италия, заедно със сина си Мехмет. 
Мукадес вече е излязла от затвора, но желанието й да се промени към по-добро, отново се провалят. Тя започва да си мисли, че Фатмагюл отново е бременна, след като намира в чантата й тест за бременност. Веднага разпространява новината на Рахми и Керим. Тя продължава да крои подли интриги, заедно със семейство Яшаран, срещу снаха си Фатмагюл и това ще доведе до нови неприятности. 
Решат Яшаран е убит в затвора, но оставя писмо до Ердоан Яшаран, чрез което изразява последната си молба към племенника си - да избяга от затвора и да отмъсти на семейството на Фатмагюл. Ердоан се заклева в паметта на чичо си да изпълни последното му желание, изпълнен с гняв. Една вечер, благодарение на Кенан Умутсой, бяга от затвора. Същата вечер, Фатмагюл излиза сама на разходка със сина си и го среща. Ердоан я отвлича, води я в една изоставена барака в гората, която подпалва и бяга с Мехмет. Фатмагюл се опитва да се измъкне, но загубва съзнание и пада в пламъците...

Ще успее ли Фатмагюл да се спаси, ще изпълни ли Ердоан и останалата част от клетвата си и докъде ще стигне Мукадес в алчността си, ще разберем от 19 август (понеделник), всеки понеделник, вторник и сряда, само в СЕРИАЛИ в България. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.