"Първата дама" (Primera dama) се завърта от 29 юли в 15.00 ч. по НоваТВ

След като от години втората по отношение на рейтинг данни телевизия у нас - НоваТВ упорстваше и не пускаше продукции в ефира си от латино-американски произход, то сега, медията изведнъж промени решението си и от следващата седмица в следобедния й слот започва премиерна колумбийска сага, за която информация можете да намерите в следващите редове.

Преди да съобщим радостната новина за феновете на мексиканските сериали, първо ще обявим тази, свързана с отдавна обявеното повторение на българската комедийна панелна история "Етажна собственост". Считано от 29 юли (понеделник) стартира повторението на хитът, чийто 5 сезон в момента се заснема, като то ще се позиционира всеки делничен ден, с начален час 18.00 часа, замествайки най-добрите издания за изминалия сезон на шоуто "Сделка или не". Епизодите от "Етажна собственост" ще продължават до 19.00 часа, когато започва централната емисия на "Новините на НоваТВ".

А сега е време да пристъпим и към по-важната част от днешната статия. Отново от 29 юли стартира премиерната колумбийска продукция на Caracol, чийто старт бе заплануван за есента миналата година по Диема Фемили - "Първата дама". Епизодите от сагата, която с участието на известни и познати на българските телевизионни зрители актьори, като Кристиан Мейер и Кати Саенс, ще се позиционират всеки делничен следобед, в часови слот от 15.00 до 16.00 часа. Те ще бъдат с продължителност от около 45 минути без рекламни паузи (60 със). 

Макар времето, по което ще се излъчва "Primera dama", както гласи оригиналното заглавие на продукцията, да не е удобно за повечето телевизионни зрители, ходът на НоваТВ е изключително хитър, стратегически и ясен за всички - да надвие БТВ в надмощието за рейтинг. И макар продукцията на най-гледаната телевизия у нас, излъчваща се по същото ефирно време, по което ще се излъчва и "Първата дама" - "Цветовете на любовта" да бъде също толкова качествена и интересна, за да привлече заслуженото си огромно внимание и от българите, се очаква този път НоваТВ да победи! Още с обявяването на новината за старта на "Bidaai" (в букв. превод от индийски "Сбогом!"), в интернет пространството се заформи онлайн бунт, чиито водачи бяха феновете на латино-американските продукции, които очакваха след "Призракът на Елена" (El Fantasma De Elena) да стартира сериал от любимия им произход. Уви, това не стана! 

А вие какво мислите? Решението на НоваТВ правилно ли е, и този път ще надвие ли БТВ? Очакваме мненията Ви под формата на коментари под статията!

10 коментара:

Анонимен каза...

Писна ми от латино сапунки.Няма ли да ги намалите поне малко?Искам турски сериали!!!!!!

Анонимен каза...

Аз пък се радвам че има латино сериали.

Анонимен каза...

Ти добре ли си по който и канал да пуснеш все турски сериали нямам нищо против тях ама все пак латино няма освен няколко по бтв лейди който го нямам

Анонимен каза...

PISNA NI OT TUPI TYRSKI SAPUNI ?????????

Анонимен каза...

АБЕ,неграмотник това е латино сериал,дори и имената не можеш да различиш на турските актьори и на латино актьорите.

Анонимен каза...

ne sum kazal 4e tova e turski hahah

Анонимен каза...

Харесвам турските сериали защото
се отличават с много професионализъм и показват в дълбочина човешките взаимоотношения и ценности.Не случайно се купуват в толкова много страни в Европа и Арабският свят.Докато латиноамериканските теленовели са приказки за стари баби.

Анонимен каза...

LATINOTO SE GLEDA PO CELIQ SVQT , GRE6I6 PRIQTEL ;)

Анонимен каза...

Здравейте, поздравления за добре развитата страничка! Искам да ви помоля от името на всички „ Еспинела фенове ” дали бихте могли да направите интервю с Жанкарлос Канела и Габи Еспино. Много ще сме ви благодарни! Поздрави ! :)

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Специално тук не сте прави. В момента имате възможността да гледате 2 турски сериала по БТВ, 2 по НоваТВ, 1 по ТВ7 и цели 7 по Диема Фемили, общо прави 12. Докато в момента се излъчва едва 1 латино-американски.

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Радвайте се, през следващите месеци, макар и малко излъчването им ще се увеличи.

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Прави сте...

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Сериалите от тази народност в никакъв случай не са "тъпи", както ги определяте. Но наистина натрапването им вече дразни.

До 5-ти коментар:
Здравейте,
Потребителят явно се е объркал.

До 6-ти коментар:
Здравейте,
Да, предният коментатор също се е объркал.

До 7-ми коментар:
Здравейте,
И двете народности продукции са еднакво интересни. Въпросът тук не е в народностите, а в начина на заснемане, в различните обичаи. Истината е, че и двата типа сериали (турски и латино) се радват на почти еднакво широка аудитория.

До 8-ми коментар:
Здравейте,
Както казахме в предния отговор, и двете народности от сериали се радват на голяма аудитория по целия свят.

До 9-ти коментар:
Здравейте,
Ще обмислим предложенията ви.

Предоставено от Blogger.