Бланка Сото - играла в твърде малко теленовели

Пълното и истинско име на актрисата е Бланка Делфина Сото Бенавидес, а самата тя се появява на бял свят на 5 януари 1979 година. Бланка е една от онези актриси, които са започнали кариерата си твърде късно, което е попречило славата им да се развие бързо.
Сото е една от най-известните актриси в Мексико. Едновременно с това е и модел, и кралица на красотата от 1997 година, като печели конкурса за красота "Nuestra Belleza Mundo Mexiko", през същата година. Кариерата й на модел бързо се развива, и тя бързо се превръща в една от най-търсените модели в страната. Не след дълго, Бланка е призната и за една от най-красивите жени на планетата. Снима се в няколко музикални клипове, играе в най-различни филми, прави реклами на известни продукти и едновременно с това се занимава с изявите си на модел. Славата й се развива изключително добре, и тя започва да се снима в няколко филма и сериали, които са твърде малко за звезда като нея. Споделя в свое интервю, че предпочита модния подиум, пред снимачната площадка. "Мисля, че снимачната площадка те изморява повече от колкото модата. Аз съм модна звезда и това ми харесва много повече пред всичко друго, което съм правила". "Никога не съм отказвала роля в каквото и да е - филм или сериал. Мисля, че всичко, което досега са ми предлагали е било много интересно за мен и за това съм го приела", казва актрисата. През 2007 година, Бланка сключва брак с актьора Джак Харнет, с който обявиха развод през 2011 година и оттогава връзката им окончателно приключва.

След като става популярна след изявите си на модния подиум, Бланка решава да се пробва и в киното. Тя взима роля във филма "Tampa Jai Alai", където се представя много добре, харесва се на продуцентите и зрителите и още същата година взима роля във филма "Животът на Бланка" (La vida Blanca). В този филм Бланка изиграва главна роля, заедно с Джак Харнет, след което пламва любовта между двамата. След тази роля, актрисата решава окончателно да се занимава с кино. "Кино?! Страхотно е, че това нещо съществува. Киното е моя живот, мисля, че там ще се реализирам и занапред", споделя актрисата. И въпреки, че Бланка Сото е категорична в решението си, тя взима роли в сериали. През 2010 година Адриана Бараса предлага ролята на злодейка на Бланка в теленовелата "Ева Луна" (Eva Luna). За Бланка това е едно ново начало, тя много харесва факта, че ще бъде злодейка - нещо, което само е гледала по телевизията. Веднага приема ролята, но впоследствие, Адриана - режисьорката на теленовелата, дала на Бланка главната роля в "Ева Луна", а ролята на злодейка останала за Ванеса Вийела. И така, през 2010 година, актрисата подписва договор с Venevision, и изиграва главната роля в "Ева Луна", заедно с Гай Екер. След като приключва участието си в този прекрасен проект, звездата, която и днес е изключително популярна, подписва нов договор с Venevision и изиграва главна роля в теленовелата "Талисманът" (El talisman), заедно с Рафаел Новоа. Веднага след като приключва снимките на тази продукция, Телевиса й предлага роля в "Защото любовта командва" (Porque el amor manda), за която Бланка дълго мисли дали да приеме. Впоследствие тя приема, и заедно с Фернандо Колунга пресъздават една изключително интересна и вълнуваща история. След участието им там, в пресата тръгна слух, че Бланка и Фернандо имат връзка, което се оказа вярно. Двамата изпитват чувства помежду си, които изобщо не крият. 

Бланка, защо избираш модния подиум пред киното?
Смятам, че не е нужна голяма подготовка за да излезеш на модния подиум. Трябват ти просто хубави дрехи, на марката, която ще рекламираш, добър вид и хубав грим. В киното нещата са много по-трудни. Снимаш се цял ден, правиш по няколко пъти една и съща сцена, сменяш непрестанно тоалети... Може би модната сцена изисква по-малко подготовка.

А защо предпочиташ киното пред сериалите?
Винаги съм мечтала да се снимам във филми, отколкото в сериали. Киното за мен е по-забавно нещо, с повече емоции. Много мои приятели ме подкрепят в това решение, семейството ми също. Чрез него открих любовта, която обаче не потръгна. Занапред ще продължавам да се снимам във филми.

Как попадна сред снимачния екип на "Ева Луна" (Eva Luna)?
Благодарение на Venevision и Адриана Бараса. Един ден, докато бях в гримьорната за поредната подготовка на модния подиум, дойде Адриана и ме попита: "Искаш ли да участваш в една теленовела? Ще бъдеш злодейка". Първоначално не мислех да приема, но тя успя да ме разубеди, особено след като щях да бъда злодейка. Исках да видя какво е да бъдеш лоша жена - нещо, което съм виждала само по телевизията, но никога не съм го изживяло лично. Приех. Един ден обаче, Адриана ме повика за да подпишем договор с Venevision за една година. Тогава ми каза, че на кастинг се е явила Ванеса Вийела и са дали некативната роля на нея. Съобщи ми го, чак когато вече подписах договора с компанията. Но, въпреки това, останах много доволна от героинята си Ева и съм радостна, че бях част от екипа.

Разбираше ли се Ванеса, след като разбра, че ти е отнела ролята?
С нея бяхме повече от приятелки. С Гай Екер също. Никога не съм изпитвала омраза към никого. Не смятам, че ми е отнела ролята, просто ме изпревари и сценаристите са решили, че тя ще бъде по-добра злодейка от мен. Все пак, главната роля беше по-хубава.

Последно се снима в "Защото любовта командва" (Porque el amor manda). Как попадна сред екипа на този сериал?                            
Телевиса ми предложи ролята, а аз я приех без проблеми. Героинята ми Алма много ме плени, както и нейният характер. Когато ми представиха сценария си казах: "О, тази роля е точно за мен", а тя отново беше главна. Сюжета също беше хубав, за това избрах да участвам.

В момента в Мексико се носят слухове, че имаш връзка с Фернандо Колунга. Как пламна любовта ви?                    
И той и аз сме свободни хора. Запознахме се на снимачната площадка на "Защото любовта командва", изиграхме главните роли и се влюбихме без проблеми. Имаше какви ли не слухове около тази новина, но те изобщо не бяха верни. Двамата мислим, да живеем в Мексико. Смятам, че няма нужда да крием връзката си.

Ти си се пробвала в модата, киното и телевизията. С какво друго би се занимавала?   
Мисля, че има още какво да пробвам. Много мои колеги се занимават с музика, защо да не го направя и аз? Разбира се, бих се пробвала, ако можех да пея или да свиря, но не мога. Имам много любими песни. Бих опитала и в театъра. Досега никога не съм играла представления, малко са тези като мен. Бих искала да се пробвам и в това. Ще очаквам предложения.

За каква роля мечтаеш?
Категорично злодейка! След като ми отмениха злата роля в "Ева Луна", това ми е най-мечтаната роля. Искам да изпитам злината, да усетя омразата. Това е, за което мечтая!

Къде най-често ходиш на почивка?                                                                                  
На плажа или в някоя друга страна. През 2008 година прекарах лятото на о. Тинос, заедно с Джон, през 2009 година бях в Дубай, беше много хубаво. Мисля тазгодишната ми ваканция да прекарам с Фернандо.

Следващото интервю очаквайте през август! То ще бъде с Наташа Клаус.

6 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте, поздравления за добре развитата страничка! Искам да ви помоля от името на всички „ Еспинела фенове ” дали бихте могли да направите интервю с Жанкарлос Канела и Габи Еспино. Много ще сме ви благодарни! Поздрави ! :)

Анонимен каза...

Здравейте,
Интервю с Габи Еспино ще има много скоро. С Жанкарлос Канела ще бъде nа по-късен етап.

Анонимен каза...

А кога можем да очакваме интервю с Анхелика Селая и Рафаел Амая ?

Анонимен каза...

Здравейте,
Интервю с Анхелика Селая ще има през август, а това с Рафаел Амая ще бъде след време.

Анонимен каза...

А на кои дати долу горе можем да очакваме интервютата с Анхелика Селая и Габи Еспино ?

Анонимен каза...

Здравейте,
Това с Анхелика очаквайте след това с Наташа Клаус. С Габи Еспино в края на месец август. Но зависи от блога - напоследък доста често изостават с програмата, става за втори път.

Предоставено от Blogger.