"Малки сладки лъжкини" (Pretty Little Liars) замества "Клонинг" (El clon) от 28 юли, стартът на "Проклятието на семейство Апарасио (Las Aparicio) се отлага

Макар първоначално дамската медия от семейството на bTV Media Group - БТВ Лейди официално обяви старта на премиерният латино-американски сериал "Проклятието на семейство Апарисио" (Las Aparicio), впоследствие телевизията промени решението си. Повече информация около новото заглавие в ефира на БТВ Лейди четете в по-долните редове.


Считано от 28 юли (неделя) стартират повторенията на епизодите от хитовият американски тийн сериал, чиято премиера се състоя миналото лято в сутрешните часове по БТВ - "Малки сладки лъжкини". Сериите от 1-ви и 2-ри сезон ще се позиционират всяка събота и неделя, в часови слот от 18.00 до 20.00 часа, замествайки тези на повторението на теленовелата "Клонинг", чиито последни епизоди ще се излъчат ден по-рано - на 27 юли (събота). БТВ Лейди ще предлага по 2 епизода от продукцията на ABC с оригинално заглавие "Pretty Little Liars" (в букв. превод "Сладки малки лъжкини"), първият, от които ще продължава до 19.00 часа, а вторият - до 20.00 часа. Желаем да уточним, че веднага след повторението на първите два сезона от "Малки сладки лъжкини", медията ще завърти и премиерният за България 3-ти сезон.

Междувременно съдбата на "Проклятието на семейство Апарисио" все още не е ясна. Със сигурност обаче теленовелата ще се излъчи в България, като за най-скорошен вариант се смята старт по предстоящия канал БТВ Gold.

Изтеглете обновената програма на БТВ Лейди за периода от 22 до 28 юли 2013 г. от тук;

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.