"Опасни тайни" (The Lying Game) - от 22 юли по БТВ, "Мис България 2013" стартира от 15 юли в 21.00 часа по ТВ7, "Проклятието на семейство Апарисио" (Las Aparicio) официално замества "Клонинг" по БТВ Лейди, "Забранена любов" с повторение от 15 юли в 15.00 часа по НоваТВ

През следващите седмици, в програмните схеми на четири от най-гледаните телевизионни български програми ще настъпят промени и нови заглавия.

Нека да започнем с БТВ...
Считано от 22 юли (понеделник), в prime-time-а на най-гледаната българска национална телевизия започва дългоочакваното американско заглавие "Опасни тайни". Епизодите от продукцията на ABC, чието оригинално заглавие гласи "The Lying Game" (в буквален превод "Игра на лъжи") ще се позиционират от понеделник до четвъртък, с начален час 21.00 часа. Те ще продължават до 22.00 часа, когато започват късните емисии новини на БТВ. Продължителността на един епизод ще бъде от около 45 минути без рекламни паузи (около 60 минути със). "Опасни тайни" ще замести друг американски хит, който нашумя в последно време - съвременната версия на "Далас" (Dallas), чийто последен епизод за 2-ри сезон ще се излъчи на 18 юли (четвъртък), в 21.00 часа по БТВ.

Да продължим с НоваТВ:
От 15 юли (понеделник) започва повторението на хитовата българска романтична драма "Забранена любов". Многосерийната продукция с участието на български звезди като Дияна Любенова, Любомир Ковачев и Николай Илиев ще се излъчва през летните следобеди в 15.00 часа, замествайки сериите от австрийско-германската криминална поредица "Комисар Рекс" (Komissar Rex). НоваТВ ще предлага по 2 епизода от "Забранена любов", първият, от които ще продължава до 15.30, а вторият - до 16.00 часа, когато започват изданията от "Часът на Милен Цветков", които от днес, 8 юли, вече ще бъдат с продължителност от 2 часа, продължавайки до 18.00 часа. Това означава, че повторенията на "Съдебен спор" отпадат от програмната схема на медията.

Отново от 15 юли (понеделник), настъпва промяна в разписанието на излъчването на американската продукция "Касъл" (Castle). От идната седмица, сериите от поредицата ще стартират с половин час по-рано от обикновеното - в 22.00 часа. Тази промяна се дължи на приключването на поредния сезон на култовото шоу "Господари на ефира", което излиза в лятна почивка, завръщайки се през есента.

Нека да се отбием и при ТВ7:
Както бе обявено още през пролетта, ТВ7 подготвя нов риалити формат за летния телевизионен сезон. "Мис България 2013" е заглавието на лятното предаване, което ще завладее делничния prime-time на ТВ7. Изданията от продукцията стартират на 15 юли (понеделник), като ще се излъчват всяка делнична вечер от 21.00 часа. Водещите на летния риалити формат ще бъдат актьорът и къртица Кирил Ефремов и поп-фолк певицата Камелия, които ще проследяват отблизо 18-те претендентки в 3 дейли епизода и 2 лайфа седмично.

И да приключим с БТВ Лейди:
Както СЕРИАЛИ в България първоначално публикува, новостартиращата премиерна латино-американска продукция "Проклятието на семейство Апарисио" (Las Aparicio) ще се излъчва през уикенд следобедите, замествайки повторението на "Клонинг" (El Clon). Според наши изчисления теленовелата ще стартира на 28 юли (неделя), от 18.00 часа. Официално потвърдена информация около датата на старт на "Проклятието на семейство Апарисио" очаквайте на 19 юли (петък) или по-рано в блога.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.