"Пепел от рози" (Fatmagülün Suçu Ne) с нов трети сезон продуциран изцяло от нас

След като през месец януари тази година, по БТВ се излъчи последния 175-ти епизод на един от най-гледаните сериали у нас, а именно "Пепел от рози" (Fatmagülün Suçu Ne), e време за нови премиерни епизоди от турската драма.

От месец август, СЕРИАЛИ в България ще представи пред феновете на турския сериал, който е с участието на Берен Саат и Енгин Акюрек, продължение като нов трети сезон, който ще бъде продуциран изцяло от нас. 

Новият сезон ще бъде с подзаглавие "Новият път", като епизодите ще се качват три пъти седмично, по един епизод, подобно на "Огнено сърце": Продължението. Така за една седмица, от сериала ще се качват по три епизода. 

Засега сме обмислили само един сезон на продължението на сериала, като той ще се състои от 37 епизода, започвайки от 81 оригинален. В новите епизоди на "Пепел от рози": Новият път, които ще излизат под формата на разкази, също като "Огнено сърце" в отделна страница, ще видите неочаквани обрати и много драматични ситуации. Фатмагюл и Керим ще се сблъскат с нови неочаквани събития, които ще променят живота на цялото им семейство. Мукадес ще направи няколко опита да се промени и да се отдаде изцяло на децата си Мурат и Елиф, но дали ще успее? Неочаквани събития ще има и в семейство Яшаран, или по-точно с Ердоан и Селим. Появата на нови герои ще промени изцяло живота на всички и най-вече на Фатмагюл и Керим. Ще се случи нещо, което ще преобърне изцяло бляскавия свят на двамата влюбени, които си мислят, че са открили щастието и спокойствието. 

Очаквайте премиерният трети сезон на "Пепел от рози", който ще бъде продуциран изцяло от нас от месец август, само в СЕРИАЛИ в България, като допълнително ще обявим и датата на старт и дните на качване на епизодите.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.