Туба Бююкюстюн: "Гордея се със себе си"

Туба Бююкюстюн е актриса, която и до днес е постигнала ужасно много в професионален и личен аспект. В Турция Туба е една от най-известните актриси, като постоянно получава предложения за нови роли и то главни, от които печели награди.
Българските зрители опознават актрисата и нейния талант чрез невероятните й роли в сериалите "Гордата Аси" (Asi), "Под липите" (Ihlamurlar altinda) и "Огнено сърце" (Gonulcelen). За ролята си в първия, в който играе тази на Аси и третият, в който влиза в ролята на Хасрет, Туба получава награди за най-добра актриса на годината. Днес, тя отново е призната за такава от конкурса в "Карадениз". Туба Бююкюстюн е една от най-красивите актриси в Турция, като се е срещала с любовта няколкократно. За първи път тя се влюбва в Бюлент Юнал, с когото си партнира по време на снимките на сериала "Под липите"  - любовта им продължава две години. Днес, актрисата е щастливо омъжена за актьора Онур Сайлак, с когото се запознават по време на снимките на "Огнено сърце". През 2011 година, Туба роди близнаците Мая и Топрак, като за тях казва, че са най-хубавото нещо в живота й.

Тази година Туба Бююкюстюн взе участие в сериала "20 минути" (20 dakika), който приключи успешно в Турция.

Туба, ти си една от най-известните актриси в Турция. Как изгради кариерата си на актриса?
Актьорската професия е нещо много хубаво. Преди да стана актриса, не вярвах, че ще придобия такава популярност. Нямах никакъв опит в сериалите, първоначално допусках много грешки. Но впоследствие, всичко се промени. Сега се гордея със себе си. Гордея се с това, което успях да постигна изключително бързо.

Разкажи ни малко за ролите си!
Всъщност, и аз не знам какво да разкажа. Имам много хубави роли, а наскоро приключих участието си в "20 минути" (20 dakika), в който бях много сериозна към героинята си Мелек. Изключително горда съм и с Хасрет от "Огнено сърце" (Gonulcelen). Там бях много отпусната, почти не знаех какво върша и успях да пресъздам героинята си. Хасрет беше забавна, весела, усмихната и щастлива жена, която приемаше трудностите като весели моменти. Общо взето тези две продукции са ми любими.

Ти си една от актрисите, които не обичат да дават интервюта. Защо?
Не харесвам каквито и да е хора, разпитващи в професионален и личен аспект, особено папараците. Смятам, че всеки човек има свой личен живот, който не иска да споделя с никого извън семейството си. Не допускам камери до дома си. Интервюта давам много рядко.

Имаш ли приятели, с които си се запознала по време на снимки?
Да, с повечето ми приятели съм се запознала на снимачната площадка. Създадох добри отношения с много хора. Със Селма Ергеч, с която играхме заедно в "Гордата Аси" (Asi), също един от най-любимите ми сериали, сме много добри приятелки. С Гюнай Караджаолу, с която бяхме сестри в "Огнено сърце", също много добре се разбираме. Много се смеем, когато се сетим за сериала, винаги сме заедно и винаги се забавляваме подобно на сцените, които пресъздавахме в сериала. Тя е страхотна жена. С Айда Аксел също се виждаме. С Бюлент Юнал, с когото играхме в "Под липите" също. С Мурат Йълдъръм и още много други. Смятам, че всеки става добър приятел с колегите си.

Как попадна сред екипа на "20 минути"?  
Роля в сериала ми предложи Сердар Ишък, който беше режисьор на първите епизоди на "20 минути". Покани ме в офиса на "Ай Япъм" и заедно със сценаристката Пънар Булут ми показаха сценария и ролята на моята героиня. За една седмица обмислих предложението и определено то ми хареса страшно много. Срещнах се отново с тях и подписах договор за период от една година с "Ай Япъм". После се видях и с Али Билгин, който започна да режисира сериала по-нататък. 

Защо заснехте толкова малко епизоди, при положение, че към сериала имаше голям интерес?
От StarTV са платили за заснемането на толкова епизоди, за това и екипът засне първоначално обмислените от медията. Сериала беше много интересен за мен, а и героинята ми беше много различна, но за съжаление приключи твърде бързо. StarTV са се разбрали с Ай Япъм за заснемането само на един сезон от сериала, дори и при успех, сезона си остава един. В действителност продукцията имаше зрителски интерес, но не можехме да нарушаваме думата на медията.

Коя роля най-много ти харесва?
Асие в "Гордата Аси" и Мелек в "20 минути". Двете роли просто ги обожавам. Също и тази на Хасрет в "Огнено сърце".

Преди седмици на конкурса в "Карадениз", ти бе обявена за пореден път за най-добрата актриса на 2013 година. Как приемаш това?
Бях споделила как приемам това в едно друго интервю, когато за първи път ме наградиха за най-добрата актриса на годината от "Карадениз" през 2005 година, докато се снимах в сериала "Пътят на любовта" (Aşk Yolu), в ролята на Дениз, а след това и в "Под липите", в ролята на Фелиз. Изключително съм горда. Имам много фенове, които ме подкрепят, и които опознаха таланта ми още като се снимах в "Гюлизар" (Gülizar) през 2004 година, в който отново ми бе поверена главната роля. Постепенно започнах да получавам награди, от което бях много доволна. 

Ти си била първоначално главната героиня в "Хулиганът" (Karadayi), но внезапно са избрали Бергюзар Корел. Как се случи всичко и остана ли разочарована?
Бях много радостна, че ще участвам в този сериал. Щом прегледах сценария и видях, че ще бъда главната героиня Фериде, а нейната история много ме развълнува, веднага приех, без да мисля. Улуч Байрактар остана много радостен от това, че се съгласих. Един ден обаче, ме покани на кафе и съвсем нормално ми обясни, че се е появила Бергюзар Корел, на която ще дадат ролята на Фериде. Тя била по-подготвена и имала нужда от тази роля. Разочаровах се толкова много, че един ден не говорех с никого. После се успокоих и след седмица дойде предложението за "20 минути". Господ е бил на моя страна. Не съм обидена на никого, просто така е трябвало да се случи.

След "20 dakika" имаш ли нови предложения?
Не, към момента съм в лятна почивка. Договорът ми с "Ай Япъм" изтича през октомври. Предполагам, че до края на годината ще имам нова роля, а може и следващата. Сега, докато съм в почивка ще се отдам на семейството си, на децата си, ще ходим на хубави места. 

На коя от героините си приличаш най-много?
На Хасрет (смее се). Приемам трудностите с усмивка и изобщо не се ядосвам за каквито и да е глупости. За всяко нещо си има решение - приемам го с радост.

За каква роля мечтаеш? 
Тази, за която винаги съм мечтала вече изиграх. Мечтаех за затворничка, която отмъщава и винаги се бори за любовта си. Сбъднах тази моя роля-мечта в "20 минути". Сега очаквам нещо, което не съм играла досега, и което ще ми допадне.

8 коментара:

Анонимен каза...

Blagodarq za intervuto. Dano po-skoro da gledame 20 minuti

Анонимен каза...

Много Ви благодаря за прекрасното интервю.От дълго време чакам да прочета нещо ново за любимата ми актриса Туба.А сега оставам в очакване на сериала "20 минути".Желая на екипа весело и спокойно лято.

Анонимен каза...

Нали ежедневно качвате пъзели ?? Какво стана?? Не сте качвали от 5 дена и повече!

Анонимен каза...

Здравейте, поздравления за добре развитата страничка! Искам да ви помоля от името на всички „ Еспинела фенове ” дали бихте могли да направите интервю с Жанкарлос Канела и Габи Еспино. Много ще сме ви благодарни! Поздрави ! :)

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
За съжаление няма да гледаме продукцията в скоро време в българския ефир.

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Благодарим ви за милите думи! Скоро можете да очаквате още интервюта с любимите ви актьори.

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Наистина "занемарихме" пъзелите, но това не е нарочно. Както може би знаехте през последните 10 дни, екипа ни се бе отдал на частична почивка. През следващите месеци можете да очаквате още много изненади!

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Съвсем скоро можете да очаквате интервю с Габи Еспино.

Анонимен каза...

Преди малко излезе програмата на БТВ голд, защо не я публикувахте?

Понеделник - Петък
7:00 - Клиентският списък - сериал, 1 еп.
8:00 - Далас - сериал, 1 еп.
9:00 - От Индия до Китай - сериал, 1 еп.
10:00 - Стрела - сериал, 1 еп.
11:00 - Гибелна красота - сериал, 1 еп.
12:00 - Чифликът на господарката - сериал, 1 еп.
13:00 - Триумфът на любовта - сериал, 1 еп.
14:00 - Тайната градина - сериал, 1 еп.
15:00 - Съседската къща - сериал, 1 еп.
16:00 - Пепел от рози- сериал, 1 еп.
18:00 - Сини пеперуди - сериал, 1 еп.
19:00 - Клиентският списък - сериал, 1 еп.
20:00 - Далас - сериал, 1 еп.
21:00 - Чифликът на господарката - сериал, 1 еп.
22:00 - Стрела - сериал, 1 еп.
Събота - Неделя
08:00 - Опасни тайни - сериал, 1 ,2 еп.
10:00 - Чужди грехове - сериал, 1,2 еп.
12:00 - До последен дъх - сериал, 1,2 еп.
14:00 - Ангели пазители - сериал, 1,2 еп.
16:00 - Проклятието на семейство Апарисио - сериал, 1,2 еп.
18:00 - Някой те наблюдава - сериал, 1,2 еп.
20:00 - Тайният кръг - сериал, 1 еп.
21:00 - Мистериозното убийство на Лора Палмър - сериал, 1,2 еп.

Админ каза...

До 6-ти коментар:
Здравейте,
Бихте ли посочили източника си на информация?

Анонимен каза...

Здравейте! Нещо не му вярвам на това интервю. То е съвкупност от стари интервюта и измислици. За да бъдете коректни, трябва да посочите източника! Да не стане като интервюто с Джансел Елчин, когато на самия актьор му се наложи да го опровергае.
Дайте източника, моля!

Предоставено от Blogger.