Нов сезон на "Касъл" - от 8 юли, в 22.30 часа по НоваТВ, "Опасни улици" се завръща от 12 юли, в 13.30 часа по БТВ

През следващата седмица, двете най-гледани телевизии у нас - БТВ и НоваТВ ще предложат на своите зрители завръщания на съответно любимите им турски и американски продукции.

Считано от 8 юли (понеделник), в ефира на втората по отношение на рейтинг данни у нас медия, стартира премиерният 5-ти сезон на култовият криминален американски сериал - "Касъл" (Castle). Сериите от щатската продукция на компания ABC ще се излъчват всяка делнична вечер, с начален час 22.30 часа. Те ще заместят тези на датския премиерен сериал "Правителството" (The Goverment), който приключва този петък, 5 юли.

Макар първоначално да бе обявено, че премиерният за България 3-ти сезон, на също толкова обичаната от зрителите американска продукция "Хавай 5-0" ще стартира на 11 юли (четвъртък), се оказа, че е в рекламната тарифа на НоваТВ за настоящия месец е допусната грешка. Премиерните епизоди от криминалната поредица ще стартират един по-късно от обявеното - на 12 юли (петък) и ще се излъчват всеки делничен ден от 21.00 часа. Това означава, че 2-ри сезон на "Отмъщението" няма да приключи на 10, а на 11 юли (четвъртък).

А от 10 юли (сряда), отново по НоваТВ започва 6-ти сезон на продукцията "Спаси ме" - всяка делнична нощ от 23.45 часа, веднага след късната емисия новини на НоваТВ.

И за феновете на турските сериали - първата по отношение на рейтинг-данни у нас телевизия, БТВ ще предложи на своите зрители дългоочакваното продължение на най-гледаният у нас криминален турски сериал - "Опасни улици" (Arka Sokaklar). Премиерните серии стартират на 12 юли (петък) и ще се въртят всеки делничен следобед от 13.30 часа, замествайки тези на другата турска мелодрама - "Диво сърце" (Deli Yurek), който приключва ден по-рано - на 11 юли (четвъртък). БТВ ще предлага епизоди от 6-ти сезон на "Опасни улици", който стартира от 254 епизод (по българската номерация).

4 коментара:

Анонимен каза...

Планирате ли още нишови блогове?

Анонимен каза...

da shte puskate nov turski serial tova e 4udesno no pusnete i edin s latino aktiori kakto pravqt drugite koito pravqt seriali. izmislete edna hubava istoriq i q presasdaite s latino aktiori

Анонимен каза...

Знае ли се нещо за този сериал, койтов момента го пекламират по бтв Опасни тайни ? От кога ще започва и на мястото на кой сериал ще се излъчва ?

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Към момента не планираме създаването на още един, трети нишов блог. Два са ни достатъчно!:)

До 2-ри коментар:
Здравейте,
От 4 юли (четвъртък) започва и латино-американски сериал във Vbox7 профила ни, дори има цяла статия за него.

До 3-ти коментар:
Здравейте,
"Опасни тайни" ще се излъчва в prime-time-а на БТВ, замествайки "Далас".

Предоставено от Blogger.