"Тази седмица във..." - четвърто издание (14.07.2013 г.)

В поредното, 4-то издание от рубриката "Тази седмица във..." ще обсъдим 113 епизод от теленовелата "Призракът на Елена"...

Елена успява да съблазни Рамиро и отмъщава на Монте Кристо

Този петък (12 юли) видяхме един много интересен епизод от телемунделата "Призракът на Елена" (El Fantasma De Elena). Елена Лафе успешно изпълни плана си да съблазни Рамиро, да вземе парите му и да го накара да убие Монте Кристо.

Рамиро бе привлечен от красавицата и дори й подари яхта, кръстена на нея. Дали е възможно един толкова жесток мафиот като него да се влюби? Изглежда, че е… Или може би това е просто поредната прищявка, която милиардера иска да си присвои.

Елена се държа много хладнокръвно и успя да запази самообладание. Тя имаше една цел и се придържаше към нея - да отмъсти на хората, виновни за смъртта на Едуардо и сина им Томасито. Дали е лесно да отмъстиш за смъртта на любим човек? Със сигурност не е. Друг в нейното състояние би плакал, би страдал, дори би се самоубил, но тя остана силна, за да си отмъсти. След като веднъж преживя "смъртта" на сина си, сега тя бе още по-силна. Въпреки това я очаква приятна изненада.

Големият злодей Монте Кристо получи заслужено наказание. Рамиро прати хора,за да го убият. Те не пропуснаха и да му кажат, че именно Елена Лафе е поръчала смъртта му. Сега Монте Кристо бе в изходна позиция. Невинното момиче бе използвало всичките си козове срещу него и плана й беше задействан. Кой би предположил, че жена като Елена Лафе ще се промени толкова? Монте Кристо опита да се спаси, но съдбата му вече беше предначертана. Видяхме един доста необикновен край на злодей. Затворниците го убиха само с едно движение, хвърляйки го върху циркуляр. Така злодея умря в мъчителни болки, изричайки името на Елена.

5 коментара:

Анонимен каза...

mnogo se radvam 4e extranovelas se prisediniha kym vas. bloga se nujdae6e ot novi rubriki. sigurna sum 4e v=sega gledaniqta vi 6te s e ka4at i moje da mintete telenovelas news

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
За съжаление въпросните се присъединиха точно в екипа на Теленовелас Новини.

Анонимен каза...

е как нали тази статия е от тях?

Админ каза...

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Така е, но колегите от Теленовелас Новини също са им предложили съвместна работа, която от EXTRA Telenovelas са приели, макар, че вече са поели ангажимента да публикуват тук.

Админ каза...

Също така начинът на работа на СЕРИАЛИ в България не е допаднал на EXTRA Telenovelas. Това е другата причина за тяхното напускане от нашия екип.

Предоставено от Blogger.