"Кобра 11" замества "Черешката на тортата", "Убийства в Мидсъмър" в сутрешните часове, романтични филми на мястото на "Часът на Милен Цветков" и повторението на "Шатра" - през август по НоваТВ

Месец август предстои, юли отминава с всеки изминал ден, а телевизионните канали вече са във финалната фаза от подготвянето на програмните си схеми за следващия месец. Днес ще разгледаме предстоящите акценти по НоваТВ...

От 1 август (четвъртък) по НоваТВ стартира повторението на американската продукция, чиято премиера в България се състоя миналото лято - "Убийства в Мидсъмър" (Midsomer Murders). Сериите от криминалната драма ще се позиционират всеки делничен ден от 09.30 часа, замествайки приключващия сезон на ток-шоуто с водещ Гала "На кафе". НоваТВ ще предлага по 2 епизода дневно, което означава, че първият от двата ще приключва в 10.30, а вторият - в 11.30 часа.

Съвсем скоро приключва и поредния сезон от следобедното предаване на НоваТВ - "Часът на Милен Цветков". На мястото на изданията от формата, всеки делничен ден през целия месец август, в ефира на медията ще се въртят романтични игрални филми, които ще продължават до 18.00 часа и ще бъдат с продължителност от 2 часа с рекламните паузи. Нов сезон на "Часът на Милен Цветков" очаквайте през месец септември.

От 29 юли (понеделник), в prime-time-а на НоваТВ стартира и повторението на криминалната немска продукция "Кобра 11". Епизодите от култовата поредица ще се излъчват всяка делнична вечер, с начален час 20.00 часа. Те ще продължават до 21.00 часа, с продължителност на епизодите от около 45 минути без рекламните паузи. "Кобра 11" ще замести приключващия 4-ти сезон от кулинарното предаване "Черешката на тортата".

НоваТВ е подготвила изненада и за феновете на комедийните предавания. Съвсем скоро стартира повторението на формата "Шатра", който се излъчи тази зима в prime-time-а на медията. Второто излъчване на изданията от шоуто, в което 3 звезди заживяват заедно с големи ромски семейства, ще се състои през уикенд-следобедите, по-точно в 16.30 часа. Изданията от "Шатра" ще продължават до 17.30 часа, когато пък стартират тези от "Аз обичам България".

Зрителите на Диема Фемили също могат да очакват изненади от любимата си телевизия. През месец август в ефира на медията стартира повторението на 3-ти сезон от кулинарното шоу "Черешката на тортата", озаглавен "Ти си звездата". Изданията от предаването, в което този сезон главни роли взимат петима съвсем обикновени хора, ще се излъчват всеки делничен ден с начален час 11.30 часа, замествайки тези на таблоидът "Горещо" и ще продължават до 12.30 часа.

Очаквайте съвсем скоро и стартовите дати на изброените по-горе предавания и сериали!

4 коментара:

bTV Media Group каза...

През август започва и новият дневен сериал по bTV - "Тайните на съседите", с епизоди от 16.00. Защо не е акцентувано?

Админ каза...

До 1-ви коментар (БТВ):
Здравейте,
Благодарим ви за информациятя. Новината не е отразена, защото в тарифата ви за август не е упоменато заглавието на новата продукция, вече обаче публикувахме статия. А всъщност как е оригиналното заглавие на "Тайните на съседите"? Да не би да става въпрос за "La casa de al lado"?

bTV Media Group каза...

Здравейте! Свързахме се с програмния отдел и анотация ще бъде разпространена по-късно, извиняваме се искрено за объркването. Но да става въпрос за продукцията, с оригиналното заглавие, което споменавате. Иначе, както споменахме ще разпространим анотацията по-късно.
Успешни дни!

Анонимен каза...

''Tainite na susedite'' ot koga zapo4va i ot kolko 4asa , kak e originalnoto ime na seriala , tova danebi da e ''Susedskata ku6ta'' , no s drygo ime kajete ili pak e nqkoq luja kakto vinagi dosega...

Предоставено от Blogger.