Най...: Известните актьори-певци

В латиноамериканските сериали имаме актьори, които едновременно с това са и доста добри певци. Издавали са няколко албума, интротата в няколко теленовели и стават популярни благодарение на таланта, който притежават. Нека видим някои от най-известните актьори-певци от латино-американските сериали...

10. Едуардо Капетийо - Актьор, който много желае да изпълни главна песен към сериал. Той изпълнява интрото в сериала на Веневисион "Грешница" (Pecadora), където участва и популярната актриса Литци. Едуардо обаче, споделя, че не му се отдава пеенето, предпочита актьорската професия.

9. Наталия Орейро - За съжаление нейната слава на певица не издържа дълго и тя вече почти не прави нови песни. Стана популярна като певица, след като изпълни главната песен в теленовелата "Дивият ангел" (Mineca brava), която също не бе никак отхвърлена от феновете и на поредицата, и на звездата. В момента Наталия изцяло се е отдала на киното, като играе представления и в театъра.

8. Арасели Арамбула - Въпреки, че не се слави като певица, Арасели има малко талант в пеенето и това може би се дължи на страхотния й глас. Емилио Лароса, който е сценарист на теленовелата "Пътища на любовта" (Las vias del amor), дал шанс на Арасели да изпълни главната песен в теленовелата. И въпреки, че тя смятала, че няма да се справи, й й се е получило много добре. Песента е една от най-харесваните от теленовелите, а Арасели става не само актриса, но и певица след като изпълни тази песен.

7. Сандра Ечеверия - Сандра изобщо няма кариера на певеца, но тази на актриса е доста добре развита. Тя изпълнява главната песен в сериала "Силата на съдбата" (La fuerza del destino), която все още не сме гледали в България. Сандра казва, че може би в бъдеще ще започне да се занимава с пеене, но сега предпочита повече да заложи на актьорската професия. Песента, която тя изпълни в "Силата на събдата" бе в дует.

6. Карлос Понсе - Актьорът изпълнява главната песен в сериала "Жестока любов" (Perro amor), откъдето тръгва славата му на певец. В момента той почти не се развива, но преди е пял само и единствено по заведения и винаги песните му са били слагани като основни в някой от сериалите, в които участва.

5.  Лусеро - Това е една от най-популярните актриси и певици в страната си. Тя успешно изпълява главната песен в сериала "Желязната дама" (Soy tu duena) и получава своите награди и възхвали. Лусеро казва, че е решила да се занимава и с пеене и с роли в теленовели, защото и двете й допадат.

4. Талия - Една актриса с блестяща солова кариера. Изключително голям успех й носи изпълнението на главната песен към сериала "Росалинда" (Rosalinda), като тогава песента към сериала е била изключително търсена в интернет. Талия и в момента се развива като актриса, певица, писателка и модел. 

3. Еухенио Силер - Еухенио е доста добър млад актьор и едновременно с това и певец. След като изпълнява интрото в телемунделата "Аурора" (Aurora), той казва, че е станал още по-популярен. Имал много фенки, които слушали песните му и веднага щом разбирали, че песента от някой сериал е изпълнена от него, сядали пред екраните и започвали да я слушат. Освен в "Аурора", Еухенио изпълнява в дует и главната песен в мексиканската теленовела "Моят грях" (Mi pecado), която също му донесе слава.

2. Маите Перони - Маите е една от най-известните протагонистки в страната си. Има много добра кариера на певица и актриса. Тя изпълнява заедно с Еухенио Силер главната песен в сериала "Моят грях", като песента е на написана изцяло от Маите, но музиката - от Еухенио. Освен певица и актриса, Маите се слави и като модел.

1. Жанкарлос Канела - Най-известният певец от теленовелите. Има много добре развит талант и в пеенето и в актьорството. Жанкарлос изпълняваше главната песен в сериала "Дявол с ангелско сърце" (Mas sabe el diablo), всъщност те бяха две - и двете изпълнени от него. Той получи награда на конкурса TVyNovelas за най-добра песен за 2011 година от теленовелите за изпълнението на интрото в сериала "Сърцето ми жадува" (Mi corazon insiste). Последното изпълнение на актьора беше в теленовелата "Забранена страст" (Pasion Prohibida), където също се представи добре.

Това бяха някой от най-известните актьори-певци в бранша на теленовелите. Този сезон щастливо приключи  не само за теленовелите, но и за актьорите, които разкриха своите бъдещи планове за лятото. За нас сезонът също ще приключи и най-вече за успешната поредица "Най..." - това ще се случи следващия четвъртък (4 юли), когато ще разгледаме най-скъпите теленовели закупувани у нас...

7 коментара:

Анонимен каза...

ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ОТДОЛУ ПИШЕ ,ЧЕ ПОСЕЩЕНИЯТА СА 132 ,А ????

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Този брой са посетителите ни. Това означава, че средно, всеки един от тях е посетил блога по 4-5 пъти днес.

Анонимен каза...

koe sa poseshteniq, koe posetiteli v tyxo nali kato se otvori statistikata parvooto pishe che sa posehteniq

Анонимен каза...

imate nakolko gre6ki v pesnite
1. Andres Palasion ne izpulnqva izob6to glavnata pesen v introro na ve4no tvoq a claudia sierra
2.v introto na gre6nica pee Eduardo Antonio
3. David Cepeda ne pee v zaglavnata pesen na la fuerza del destino a sandra pee s marc anthony
4. Eugenio Siller pee v Aurora no ne i zaglavnata pesen v moqt grqh - tam maite pee s reik
tova e za inf da ne burkate tolkova mn i predi da poi6ete ne6to purvo go proverete

Анонимен каза...

Ama ti kakvo gi govori6? Silno se nadqvam sazdatelqt na tazi klasaciq da vidi kak mami6 zritelite. Parvo Euhenio Siller pee pesenta v Moqt grqh ne laji, David Sepeda si pee pesenta v La fuerza del destino li4no go poznavam po glasa vijdala sam go na jivo i znam kakav e glasa mu. Kokoto do ve4enot tvoq- tuk naistina imate gre6ka pee se naistina ot Claudia Sierra neznam za6to ste sgre6ili. Introto na Gre6nica se pee imenno ot opomenatiq v statiqta aktior. Taka 4e samo nomer 10 vi e gre6no.

Анонимен каза...

https://www.youtube.com/watch?v=E4n-GK_sxvo
https://www.youtube.com/watch?v=3F39C4AIEdQ
haide sega da sporim tova da vi prili4at na gore spomenatite aktiori haide molq vi se

Анонимен каза...

Abe to statii ima ,ama seriali nema

Предоставено от Blogger.